Böyle bir konu başlığı açıldığı için çok mutluyumm.Benim bileğimde küçük bir dövmem var, 4 seans lazer yaptırdım. Seansına 150 tl verdim.Dövmemim rengi açıldı sadece.Doktor 4 seansta biter demişti halbuki.Evde birkaç kez TCA yaptım ama pek bir yararı olduğunu söyleyemiyeceğim. Ben bu dövmeden nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Kesin çözüm bulanlar lütfen buraya yazın.
merhabalar ben yeni üyeyim.2 3 yıldır lazer yaptırıyorum dövmelerime önce başladıklarım çıktı ama karartılar ve kabarıklık kaldı.tca yı duydum ve araştırdım.lazer kadar derine inmediği için yüzeysel soyma yapıyor ve doğru kullanımda işe yarayabilir.deneyenler varsa paylaşmaları güzel olur.skin renu 30luk almayı düşünüyorum şuan.daha yüksek dozu tehlikeli.doktorum bana zamanla geçer dedi ama geçcek gibi gelmiyo :S
diğer konuları okuyamadım tek bi cvp verseniz yeter :))
dövme sildirmede lazer ksin sonuç veriyomu ?
sildirenler varsa burda cvplayabilirmi ?
arkadaslar ben dovme yapmadan once dusundum tasındım ama ınsan ıyı arastırmaları ole heryere yaptırmamalı bnmkı gıbı tuy yaptırırsınız mıllet yaprak sanar lutfen bılgısı tecrubesı olan bırı cevap versın beya kedı harıç lazer ıle sıldıren yokmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?