- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
- Konu Sahibi Liipstiick
-
Bende yakın zamanda yaptırcam fakat işe girmeyi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zift tutmus bır kalp, iftiracı bır agızla ıbadet oluyor da
dövmeyle neden ıbadet olmasın?
Bile bile yapilan bir hata ve o hataya tovbe etmeden yapilan ibadet .
Bi düşünmek lazim
Hmm ozaman bu yazdığınızdan dövmesiz (!) olanların ibadetlerinin sayıldığını dövmelilerin (!) ise bir ömür boyu cünüp gezdiğini çıkarmam mı gerekiyor.
Asla öyle bisey söylemedim. Ibadetlerin kabul olup olmadigi yanliz Allah bilir.. Dövme gunahtir bunu bilerek yaptirmak ustune bide hicbisey olmamis bi hata bi gunah yapilmamis gibi davranmak bence yanlis. Fikir sordugun icin kendi fikrimi paylastim...
her defasında dedıkodu yapıp, ifitra atıp, kalp kırıp... ve bunun gıbı bır çok seyı yapıpAsla öyle bisey söylemedim. Ibadetlerin kabul olup olmadigi yanliz Allah bilir.. Dövme gunahtir bunu bilerek yaptirmak ustune bide hicbisey olmamis bi hata bi gunah yapilmamis gibi davranmak bence yanlis. Fikir sordugun icin kendi fikrimi paylastim...
her defasında dedıkodu yapıp, ifitra atıp, kalp kırıp... ve bunun gıbı bır çok seyı yapıp
ardından tövbe edıp, hatta defalarca tövbe edıp yıne aynı hataya dusenler kadar yani...
bende onu anlatmak ıstıyorum ya zatenGünah karşılaştırması yapmak ne kadar mantıklı.. o da günah bu da günah.. Allah günahlarını affeder, bağışlanırsın, affetmez çatır çutur yanarsın... bu kadar basit aslında... "ama bence" si yok bu işin...
ne zaman dövme konusu açılsa aklıma Kim Kardashian'nın meşhur lafı geliyor; kendisine "niye vücudunuzda dövme yok?" diye sormuşlar o da "Bentley'iniz olsa sticker yapıştırır mıydınız?" demiş
bende onu anlatmak ıstıyorum ya zatengunah gunahtır. ayrıca dövme gunah degıl
o senın düşüncenVücuda zaruriyet dışında değişiklik yapıldığı için günahtır...
o senın düşüncen..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?