Hayır onlar yok ama öyle dedilerKomşuları boşverin de doktorlar derken? Riskli gebelik uzmanına görünüyor mu? Sadece böbrek büyüklüğünden mi bu sonuca vardılar? Başka riskler de var mı? Ense kalınlığı, Burun kemiği vs?
Baktırmamışİkili test sonucunuz nasıl çıkmıştı
Tüm down sendromu çocuklarında böbrek genişlemesi var demişlerİkili test sonucunuz nasıl çıkmıştı
Umarım korktuğu gibi değildir.Hayır onlar yok ama öyle dediler
Erkek mi Bebek ? Bazen erkek bebeklerde bu sıkıntı görülüyor ama perinatolog ne diyor bu duruma?Kızlar merhaba benim konum değil ablam için yazacağm. Ablam 6 aylık hamile ve bebeğinin böreği biri 10 diğeri 20 ml genişleme var. Doktorlar ve komşular down tehlikesi var diyorlar. Başına böyle bişey gelipte kötü şeyler yaşayanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Ablam çok üzgün bide sizin fikirleriniz alayım dedim. Teşekkürler
Hayır kızErkek mi Bebek ? Bazen erkek bebeklerde bu sıkıntı görülüyor ama perinatolog ne diyor bu duruma?
Umarım bişey yokturArkadaşlar aynı dert bendede var bende 23 haftalık gebeyim ve dovn olabilme ihtimali olduğunu söyledi doktor başka doktora yönlendirdi şimdi tadavi gerekebilir dedi çok kararsızım yardımcı olurmusunuz lütfen
Sakın inanma doktorlar insanların psikolojisini bozmaya çok meraklı çevremde o kadar çokki gebeliklerinin keyfine bile varamadılar onlardan biride kardeşimdi ense kalın dediler sonra kalp hastası dediler ama dogum yaptı şuan 8aylık oldu hiç birşeyi yok hamdolsun çevremde de bunun gibi daha niceleri ama hepsi dogum dan sonra çok saglıklı sen gebeliğin keyfini çıkar bacım doktorları boşverArkadaşlar aynı dert bendede var bende 23 haftalık gebeyim ve dovn olabilme ihtimali olduğunu söyledi doktor başka doktora yönlendirdi şimdi tadavi gerekebilir dedi çok kararsızım yardımcı olurmusunuz lütfen
Sanırım yok başka böyle bir durumla karşı karıya kalan allah kimseye yaşarmasın inşallahKızlar yokmu yaşayan
Ayyy gerçekten mi allah bağışlasın inşallah bizdede öyle olur ama ben bir doktorla kalmadım ki canım bi doktor tek farklı dedi 3 doktor aynı şeyi söyledi ama ilk doktorum kafası şu toplamış dedi geriside böyle isteSakın inanma doktorlar insanların psikolojisini bozmaya çok meraklı çevremde o kadar çokki gebeliklerinin keyfine bile varamadılar onlardan biride kardeşimdi ense kalın dediler sonra kalp hastası dediler ama dogum yaptı şuan 8aylık oldu hiç birşeyi yok hamdolsun çevremde de bunun gibi daha niceleri ama hepsi dogum dan sonra çok saglıklı sen gebeliğin keyfini çıkar bacım doktorları boşver
Umarım öyle olur ya benimde çevremde öyle olanlar varda işte doktorlar söyleyince bi tedirgin oluyor insanSakın inanma doktorlar insanların psikolojisini bozmaya çok meraklı çevremde o kadar çokki gebeliklerinin keyfine bile varamadılar onlardan biride kardeşimdi ense kalın dediler sonra kalp hastası dediler ama dogum yaptı şuan 8aylık oldu hiç birşeyi yok hamdolsun çevremde de bunun gibi daha niceleri ama hepsi dogum dan sonra çok saglıklı sen gebeliğin keyfini çıkar bacım doktorları boşver
En iyisini doktormu bilir e zaten doktor söyledi canımBebekte böbrek genişlemesi çok sık karşılaşılan bir problem. Doğduktan sonra takip ediliyor ve kendi kendine normale dönebiliyor büyük çoğunluğu.
Böbrek ile down arasında bağlantı bilmiyorum ben. Daha çok ense kalınlığı, burun kemiği ve eklemlere bakılıyor.
Etrafını dinlemesin her kafadan ses çıkar stres olur. Doktor en doğrusunu söyleyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?