- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.967
- 598
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Keşke Benimkilrde yese feda olsun herşeyBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
Aslında onu düşünerek almamıştım ama kader ileride bu konuyu açacağım varmış demek ki içime doğmuş taa o zamandan :)Ay cok tatlisiniz ya ilk mesajinizi okudum istemsiz gulumsedimmerak ettim isminizi kocaniza istinaden mi aldiniz dipsiz kuyu
Bozacam artık bundan sonra yıldım inan kibenim sevgilim de insanustu bir sekilde yer yani inanamazsiniz. ama kendisi disindakilere de ayirir. mesela kurabiye aliyoruz icinden 12 tane cikiyor, benim cok yemeyecegimi bilir sagolsun bitirmez 3te 2sini falan yer.
sorun adamin cok yemesi degil bencilligi bence. kendi cocugunu bile dusunmeden yemesi cok ayip. simdi okudum ara sayfalari, duzgunce uyarmaniza ragmen devam etmis. bence de bu adami artik boyle bozup utandirmaktan baska care yok yani cocukla itisiyor resmen.
Ne okudum ben ya. Hamile, emziren ve lohusa kadınlar konusunda çok hassasımdır. Ben çok etkilendim bu durumdan. Masada sizi düşünecek bir tane insan evladı nasıl olmaz (tamam en büyük suç eşinizde ama diğerleri de masum değil) bu olay herhangi birinin başına gelse düşünülmediği için üzülürdüm. Ama emziren birinin başına geldiğinde artı aç kalması da beni çok üzer. (ben emzirme dönemlerimde ekstra yeme ihtiyacı duyuyorum belki ondan)Tamamen bencillik olay yiyip yememesi değil. Benim eşimde de vardı ilk evlendiğimizde payını ayira ayira alıştı ama ailesi ile bir araya gelince yine yapıyor. En çok ben yiyeyim kafasında. Kardeşleri de aynı kocaman insanlar ama paylasmayi bilmiyorlar. Bi paket bisküviyi
bile ben aldım benim param diye laf yaptiklari olur. Bi gün mangal yapildi tam sofraya oturacağız kızım meme istedi ben sofradan kalktım emzirmek için. Bi döndüm ki sofrada hiçbir şey yok ama hiçbir şey salata ekmek bile kalmamış resmen. Sadece yarım birinin böldüğü yarım yanık tavuk kanadı. O kadar tuhaf oldum ki onların adina ben utandım. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Ama eşime kızdim beni düşünmesi çocuğu düşünmesi gereken kendisiydi. Ben o işteyken farklı bir şey bile yense ayiririm onun payını. Bunu bildiği halde yapması zoruma gitmişti.
Sizin eşinizinde yetişme tarzı böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?