dr.Emre İlhan mi yada dr.muhammet Dilber mi revizyon olan arkadaslar.

Canım ben Emre Bey'den rabdevu aldım Allah sizden razı olsun sayenizde ben bir de sunu sormak istiyorum dedikleri paraya her sey dahil mı ?

Canım ben dort yıl once olmustum. Bayagi cok oldu. Fiyat tedirgin ediyor beni biraz ...

Canım fiyata her sey dahil mı oluyor ornegin 12 bin dediler icinde dımı her sey

Canım ben Emre Bey'den rabdevu aldım Allah sizden razı olsun sayenizde ben bir de sunu sormak istiyorum dedikleri paraya her sey dahil mı ?
Rica ederim canım.senin içinde hayırlısı olur inşallsh.emin ellerde olursun merak etme.herşey dahil canım.
Canım ben dort yıl once olmustum. Bayagi cok oldu. Fiyat tedirgin ediyor beni biraz ...

Canım fiyata her sey dahil mı oluyor ornegin 12 bin dediler icinde dımı her sey

Uzun süre geçmiş.sakıncası yok.ücretine takılma canım.muayene hastane masrafları ve kontroller dahil hepsi söylediği ücret canım.senin de son olcak inşallah.doktorumuza güvenkesinlikle pişman olmazsın.beklemene değecek merak etme

Ayyy insallah ya ben ekliyormm hemen instagramdan

dr. emre ilhan 9000TL istiyor. dün bilgiyi aldim sok oldum

amaeliyat oldunmu olduysan kime oldun son durum nedir bende revizyon ameliyatı olacağım tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…