Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben emre beye ameliyat olmuştum ama şimdi seçecek olsam muhammet bey'e yönelirdim..
Onun yaptığı burunlar daha çok hoşuma gidiyor ben ameliyat olduğumda muhammet bey bu kadar meşhur değildi galiba.
Ancak benimki ilk ameliyattı revizyonda hangisi daha iyidir bilmiyorum.
öncelikle geçmiş olsun..2 sene önce (başka bir doktora) ameliyat olmama ragmen hem goruntu olarak memnun degildim hem de saglikli nefes alamiyordum..kuzenimde 3. ameliyatini olmasına ragmen hala bazı sikayetleri vardı.bende çok kararsizdim . EMRE beyi tesadufen gordum ve ilk randevumu alıp gorusmeye gittigimde guleryuzu,alcakgonullugu ,inanilmaz sabri , hicbir zaman yuzunu asmadan ve yuzundeki kocaman gulumsemeyle hastalarini dinlemesi ,anlamasi ,asla aceleye getirmemesi ve detaylara cok onem vermesi bana çok guven verdi.gecen hafta revizyon ameliyatimi yapti.bugun 6.gunum olmasina ve tamponlarimin hala olmasina ragmen kendimi cok iyi hissediyorum.kesinlikle hayatimda verdigim en dogru karar olduguna inaniyorum.umarim sizde dogru bir karar verirsiniz.gozum kapali EMRE BEY diyebilirim size :)tekrar gecmis olsun...
aslında çok büyük bir memnuniyetsizlik değil benimki ama dışarıdan tam belli olmasada dokunduğumda hissettiğim hafif bir kemer var hala.
doktor bey istersen müdahale edip düzeltebiliriz dedi ama ben dışarıdan çok belli olmaması ve doktor beyinde kemerin daha fazla büyümeyeceğini söylemesi üzerine istemedim.
ben emre beye ameliyat olmuştum ama şimdi seçecek olsam muhammet bey'e yönelirdim..
onun yaptığı burunlar daha çok hoşuma gidiyor ben ameliyat olduğumda muhammet bey bu kadar meşhur değildi galiba.
ancak benimki ilk ameliyattı revizyonda hangisi daha iyidir bilmiyorum.
Ben de Muhammet Bey ile görüşmüştüm. Sonradan Emre Bey'i buldum şükürler olsun ki acele edipte olmamışım. İnanamıyorum gerçekten hiç kusura bakmasın kimse ama Emre Bey'in yaptığı burunlar açık ara fark atar bence. Bu benim fikrim tabi herkes farklı düşünebilir:)
canım çok rahatsız etmediği için gerek görmedim emre beye yapalım desem yapardı kesinlikle.
benim canım tatlı biraz ilk ameliyatıma bile nasıl karar verdim nasıl girdim nasıl çıktım bilmiyorum :).
ikinci bir kez uğraşmak istemedim.
onun yaptığı burunlar daha çok hoşuma gidiyor ben ameliyat olduğumda muhammet bey bu kadar meşhur değildi galiba.
ancak benimki ilk ameliyattı revizyonda hangisi daha iyidir bilmiyorum.
merhaba ben hem emre beyle hemde Muhammet beyle görüştüm ikisi arasında cok kararsız kaldım fakat emre beyin yaptığı burunlar birbirine cok benziyo
canım ne sıkayetın var ve neden muhammet bey bende olucam cok kafam karısık
Neresini benzettiniz anlayamadım açıkcası benim burnuma benzeyen birini göremedim henüz :) Ben de görüştüm ikisiylede ve Emre Bey gibi bir doktoru bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Sağlıklıyım ve istediğim gibi bir burna kavuştum daha ne olabilirki :) Tabiki de aklınıza en yatan doktora ameliyat olun, en güvendiğinize. Emre Bey'in facebook grubunu da bir ziyaret edin bence orada daha fazla hastası var.
https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?fref=ts
Yanlis bi anlasilma oldu galiba burasi herkesin kendi fikirlerini paylastigi bir platform bnde sahsi fikrimi paylastim emre beyde cok basarili bi doktor fakat bahsettiginiz gibi aklima muhammet bey yattigi icin tercihimi ondan yana kullandim ve 1. Ayim dolmak uzere :)
Canim bende Reviziyon icin doktor ariyorum. sen kime karar verdin? offffff 3 cü ameliyatda zor olmali, cok pismanim ben, Baris cakir, emre ilhan, ve muhamet dilberi listeme aldim, ama karar kime veririm bilemem
anlıyorum seni canım. ama olsun bu çok basit bir işlem. öle ilk operasyon gibi olmayacak ki. öle şişme morarma da olmaz. rahatsızlık duymuyorsan zaten sıkıntı yok canım. ama en iyisinin olmasını istiyorsan bence tekrar bir görün baksın.ben de çok şükür Emre bey sayesinde kemerimden kurtuldum. darısı ihtiyacı olan herkese![]()
öncelikle geçmiş olsun..2 sene önce (başka bir doktora) ameliyat olmama ragmen hem goruntu olarak memnun degildim hem de saglikli nefes alamiyordum..kuzenimde 3. ameliyatini olmasına ragmen hala bazı sikayetleri vardı.bende çok kararsizdim . EMRE beyi tesadufen gordum ve ilk randevumu alıp gorusmeye gittigimde guleryuzu,alcakgonullugu ,inanilmaz sabri , hicbir zaman yuzunu asmadan ve yuzundeki kocaman gulumsemeyle hastalarini dinlemesi ,anlamasi ,asla aceleye getirmemesi ve detaylara cok onem vermesi bana çok guven verdi.gecen hafta revizyon ameliyatimi yapti.bugun 6.gunum olmasina ve tamponlarimin hala olmasina ragmen kendimi cok iyi hissediyorum.kesinlikle hayatimda verdigim en dogru karar olduguna inaniyorum.umarim sizde dogru bir karar verirsiniz.gozum kapali EMRE BEY diyebilirim size :)tekrar gecmis olsun...