asistanlara selam haneyse tamam canım doğru senin 100 mesajın olmadı daha yazarım mail..adresimi ...benden de sevgiler
Bak bak nasil da biliyor ne yaptigini :)))) dioyrdur simdi bizi cekemiyenler hahaha
Aslinda insanin begendigi memnun kaldigi doktorun asistani olmasi ne guzel olur, bunu bir dusunmek lazim... Bir doktora gittiginizde yaptigi aciklamalar insana teorik geliyor bazen de anlasilmiyor, ancak ameliyati gecirmis biri hastalara oneri, yolgosterme yapsa , bak goruyormusun, bir elestiri bize ne guzel yollar acti :))
Umarim iyisinizdir, ani bastiran sicaklarla basim dertte, biz sehirden ayrilana kadar bekleseydi iyi olurdu ama ne yapalim...
Hepinize sevgi ve selamlar tekrar..

hatta derken de tereddüt etmiştim. Ya sonucundan mutlu olmazsan diye...Neyse ki senin de sonucun benim gibi oldu
 hatta derken de tereddüt etmiştim. Ya sonucundan mutlu olmazsan diye...Neyse ki senin de sonucun benim gibi oldu iyiki bulduk birbirimizi ve Jelesec sayesinde de Ercan Beyi..
 iyiki bulduk birbirimizi ve Jelesec sayesinde de Ercan Beyi.. 

Gerçi kızdığımı yazmadım ama herkesin durumu farklı sen gidebilirsin benim durumumu bilmiyorsun böyle yazmışın diyede söylenmiştim içimden
 Gerçi kızdığımı yazmadım ama herkesin durumu farklı sen gidebilirsin benim durumumu bilmiyorsun böyle yazmışın diyede söylenmiştim içimden Ercan beyle görüşmeye gittiğimde amacım yolu da görmekti kafamda o vardı tek.Bilmediğim için bana çok uzak gelmişti.Eğer yol ters olsaydı inan geri dönerdim.Bunun içinde kendime göre sebeblerim var yazamayacağım arkadaşım.Neyse rahat gidince yol problemi kafamdan indiğimde gitti zaten.Ercan beyle konuşuncada ne zaman müsaitsiniz dedim herkesi sollayıp ameliyatımı oldum
 Ercan beyle görüşmeye gittiğimde amacım yolu da görmekti kafamda o vardı tek.Bilmediğim için bana çok uzak gelmişti.Eğer yol ters olsaydı inan geri dönerdim.Bunun içinde kendime göre sebeblerim var yazamayacağım arkadaşım.Neyse rahat gidince yol problemi kafamdan indiğimde gitti zaten.Ercan beyle konuşuncada ne zaman müsaitsiniz dedim herkesi sollayıp ameliyatımı oldum  Emeği geçen herkese teşekkürleeeeer.
Emeği geçen herkese teşekkürleeeeer. demiş oldugunuz bu lolipop tekniğiyle ters t kesi nası oluyo çokmu fark var aralarında acaba ? Göğüs ölçüm hamilelik öncesi 80DD idi şimdi E cup oldu emzirmeyi sonlandırdıktan sonra eski cup haline dönermi bilmem ama bu ölçüdeki göğüse lolipop tekniği yapılırmıki ?
 demiş oldugunuz bu lolipop tekniğiyle ters t kesi nası oluyo çokmu fark var aralarında acaba ? Göğüs ölçüm hamilelik öncesi 80DD idi şimdi E cup oldu emzirmeyi sonlandırdıktan sonra eski cup haline dönermi bilmem ama bu ölçüdeki göğüse lolipop tekniği yapılırmıki ?