Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba, ben bu cuma erdinc beye ameliyat oluyorum. Bir guzellik merkezinde tanistigim bayanin burnunu cok begenmistim, erdinc beye ameliyat oldugunu ogrenince ve birazda internette arastirinca yaptirmaya karar verdim. Herkes cok olumlu konusuyor, insallah bende bir sorun yasamam. bana 2000 Tl dedi, ama acaba her operasyona ayni fiyati mi veriyor, bunu ogrenmek lazim. Ameliyat sonrasi 10 gun kadar olusan ciddi sislikler ancak iniyor diyorlar, ben deneyimimi istersen burdan paylasirim. Simdi boyle yazinca heyecanlandim yaw ben :)) neyse bana dua edin. Ameliyat oncesi ve sonrasi ne yapmam lazim bende bunlari merak ediyorum, gozalti morluklari kalicimi oluyor, cabuk gecmesinin bir yolu varmi? Bilen varsa bilgilendirirse sevinirimmm...:2:

Benim ikinci ayım morluklar 10 gunde geçiyor. Bugun kontrole gittim herşey iyi diyor Erdinç By gerçekten iyi Arkdaşlar saglıklıı bir burun her zaman kalkık ve kavisli burundan daha iyidir. Çok arkadaş tanıyorum nefes alamıyorlar bundan dolayı Erdinç Bey kadar sabırlı ve işine baglı bir doktor gormedim ben çok gezdim ve dogal gayet güzel şekli olan burunlar yapıyor sadece kendim için degil birçok hasta ile karşılastım kontrollerim içinde ki bayagı burun estetiği yapmakta.. benim gordugum on farklı insan var. Bence hepsinin de gayet güzel brunları var. Bence yaptıranlar pişman olmaz. Ama derseniz kavisli ve kalkık o Erdinç Beyin işi degil ama isterseniz kalkık olsun diye yapıyor. Fakat kavis yapmıyor ki kavisli burunlar saglık için çok iyi olmadıgını soyluyor. morluklar herkesin oluyor be 4 5 gune bayagı dagılıyor zaten. Geçmişşş olsunnnnn :))

Angeliclife ameliyatını olmuşsundur.Geçmiş olsun öncelikle .Nasıl geçti?Memnun musun?

Kuzey07 geçmiş olsun öncelikle.Ameliyattan sonra yaşadığın herhangi bir olumsuzluk oldu mu?Kaç gün sonra morlukların geçmeye başladı paylaşırsan sevinirim.

ilk 2 gün biraz zor geçti..şişliklerin doruk noktası ve tamponlardan dolayı zor oldu ama sonrası rahattı morluklar 10 gün gibi bir sürede tamamen geçiyor..ameliyattan sonra burun şiş oluyor ama o da 1 hafta içinde önemli ölçüde iniyor..hee bir de ameliyattan sonra boğazın biraz yanabilir çünkü ameliyat sırasında ağıza hortum koyuyorlar..bunun için boğaz pastilini hazır bulundurmanı önerirm ki ameliyattan hemen sonra yutarsın :)

merhaba,
bende yaklaşık 1,5 ay önce erdinç beye burun estetiği oldum ama sadece kemer törpületmek için diğer yönlerden bir sıkıntım yoktu nefes problemi vardı halloldu. Sizinde orda ameliyat olduğunuzu okuyunca fotoğraflarınıza bakmak istedim ama göremedim. benim ameliyattan 20 gün sonra yanda bir fazlalık kemik çıktı çıkıntının üste doğru kemer alınan yerde de ince bi boşluk var şuan önden hafif yan durunca görünüyor ama tam yandan bakınca belli değil fakat şişlikler tamamen inince nasıl olacak bilmiyorum :/ 1 aylık kontrolde gösterdim kemik olduğunu söyledi masaj verdi 2 ay sonra 3 aylık kontrolde eğer rahatsız ediyorsa 10 dklık bi törpü ile hallederiz dedi ve burnumun kemik yapısıyla ilgili olduğunu söyledi bende ameliyattan önce yanda değil sadece üstte çok az bir kemer olduğunu söyledim ve açık teknikle yapıldı yanda böyle bir şey oluştuysa üstü törpüleyince. düzeltmeniz gerekirdi dedim. bilmiyorum canım çok sıkıldı. ve sormadımda ayrıca bir ücret alınacak mı diye ? senin nasıl memnun musun şuan bir problemin var mı ? benim kimse farketmiyor törpülettiğimi doğal duruyor ama biraz daha ufaltılabilirdi gibi. aynı boyutlarında burnum.

Merhaba bluedush ben olalı 2 sene oluyor benim de kemer törpülendi ama 1 sene azıcık bir çıkıntı kalmıştı onu 10dklık ir operasyonla torpuledi sadece yatış parası alıyor çünkü bu onun kendi hatası. 2. işlemin üzerinden de 1 sene geçti ama hala sol tarafımda kıkırdak eklenen yerde inanılmaz bir şişlik var iğneyle küçülebilir diyor fakat ben 2 kere vurdurmuştum onceden inanılmaz derece de renk değişimi yaptı ben de . Açıkçası ben biraz pişmanım. Çünkü gerçekten ne kadar mudahele o kadar zarar ziyan şuan benim yandan görüntümde problem yok ama önden bakınca sol tarafım şişkin.Haftaiçi gidip tekrar konuşacağım.Sen ne yapmayı planlıyorsun?

Merhaba Bencan;
Ben de Erdinç Beye uzun süredir ameliyat olmayı düşünüyorum.Senin ameliyat olmadan önceki burnunda ne gibi şikayetin vardı?Ayrıca benim nefes problemim de var.Ameliyattan sonra nefes almayla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadın mı?

Ben 2 ay sonraki duruma göre bi karar vericem sanırım ama farkediliyor dışarıdanda söylüyorlar çıkıntıyı. yalnız yanda çıkıntı olsa tekrar törpületmek belki çözüm ama üstte kalan kızımda da boşluk çöküklük var kafam çok karışık. banada bi iğneden bahsetti ödemleri tamamen indirmek için yapıp öyle müdahele etmek için o iğne mi renk değiştiriyor ? bi de 10 dk işlem ama genel anestezi yine ve tampon ve o boğaz yanması yine mi olacak demek en kötüsü damaklarımın üstündeki tahriş ve yanmaydı ameliyat sonrası. cesaret edermiyim bilmiyorum yeniden ama böyle olması da çektğim onca acıya değmemiş olması üzücü. görüşmeye gittikten sonra ne dediğini yazarmısın ? bi de o kısa süren törpüleme de ne yapıldı nasıl geçti sonrası nasıl oldu şişlik morluk yine olacak mı? işe gitmene engel bi durum oluyor mu? biraz bilgi verirsen çok memnun olurum.

Evet kısa bir operasyon 10 dk sürüyor.Benim ilk ameliyatım çok zor geçmişti çok uzun sürmüştü 1 ay boyunca morluklarım vardı ama bu ameliyat kısa surdu ve çok basit birşey yani tabi yine narkoz yiyorsun aslında çok gerekli değilse yaptırma ben çok kafama takmıştım o yuzden yaptırdım.Oyle ilk ameliyat gibi günlerce yatmıyorsun burnunda oyle çok şişmiyor ben ayrıca benim tamponum yoktu burnumda 2 gün sonra okula gittim ben.Ama sana eğer tampon falan dediyse belki farklı birşey vardır çünkü benimkinde normal sadece bir bant vardı.Ödemleri indirmek için bir iğne vurdu ama o renk değişim yaptı burnumun yan tarafında tekrar vurulması gerekiyor ama ben korkuyorum sol tarafım tamamen şiş olmasına rağmen ya renk değişimi olursa diye. Doktora 2 ay sonra mı gideceksin ben bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum.

Benim burnumun içindeki kemik sağa yatıktı ciddi nefes problemim vardı. Dış görünüm olarak da kemerliydi. Nefes problemimde çok değişim olduğu söylenemez hala geceleri ağzım açık uyuyorum arada. Sık tıkanıyor burnum. Açıkçası ben çok memnun değilim iyi bir araştır derim. Doktor çok iyi ama daha deneyimli doktorlar var forumda da yazıyorlar zaten.Ben çılgınlık yapıp hiç araştırmadan ameliyat oldum 18 yaşına girince,cahildim yani bence iyi düşün.

Son düzenleme:

Hala şişlikler vardır diye tam net bilemiyorum zaten 2 ay sonra daha iyi bi karar vermiş olurum 3 aylık kontrol zamanında ne yapacağımıza karar vermiş oluruz. Tampondan bahsetmedi sadece genel anestezi 10 dk bi işlem dedi sadece törpü yaptığımız yer şişer dedi ben çok bilmediğim için öğrenmek istedim ayrıntıları senden. renk değişimi kalıcı bişey değil dimi ? hala inmedi mi şişliklerin ? bu kadar sürede normal bişey değil inmemesi. sağ taraf dokununca o kadar düzgün ki yandan ama sol tarafıma elle dokununca orantısızlıklar var inince şişlikler belli olacak ne olduğu sanırım daha erken bişey demek için. güzel görünüyor ama dokununca hissediyorum onlar ortaya çıkarsa nasıl olacak bilemiyorum çıkacak mı düzelecek mi onu da bilmiyorum. umarım bu sıkıntılarımız geride kalır.

benimde bir arkadaşım erdinç beye ameliyat oldu 2 sene önce.onunda baya sorunluydu burnu zor gecmıs amelıtayatı onun da.erdinc beyi ondan duydum.ama cok memnundu.ben de buna istinaden erdinc beyı dusundum.seninle sorunlarımız aynı nefes problemım var ve kemerlı bır burna sahıbım.kendısıyle gorusmeye gıttıgımde kavıslı bır burun olmıyacagını soyledı.zaten ben de duz ıstıyorum.ama ıste tekrar revızyondan cok korkuyorum.anlattıkların gercekten benı cok dusunduruyor. Kafam karısık anlıcan pekı gorusmeye gıttıgınde bu sorunlarının sebebını neye baglıyor?

Her burun ameliyatında olabilir şeyler diyor. off ben de istemezdim 2 kere ameliyat maasasına yatmak falan ama işte gel gör ki durum bunu gerektirdi.

Canım ya çok sıkıntı çekmişsin.Çok geçmiş olsun umarım son olur.Bir daha yatmak zorunda kalmazsın.Gelişmeleri yazmanı rica ederim.Merak ettim.

Dilerim en kısa zamanda sağlıklı ve sorunsuz görüntüye kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…