Dr. Hakan Özkul hakkında bilgisi olan var mı?

Bende hiç birşey sormamasına şaşırıp güvenmedim o yüzden kararsız kaldım tc yi bilmeden nasıl tahlil sonuçlarına bakıyor diye
Canım ben instagramda bir sayfa gördüm sadece erkeklerdeki sperm sorunu için macun hazırlayan kötü tek yorum yok ve hep belgeli öncesi sonrası sonuçlar paylaşılmış ben de mesaj attım eşinizde varikosel olduğu için önce ameliyat olmasını sonra bizim macunu denemesini tavsiye ederim daha iyi sonuç alınır kısa sürede dedi bana güvenilir geldi bi bak sayfaya istersen ve 4 5 bişey daha var macun dışında destekleyici toplam fiyatı 600 tl

Genelde doktorlar ameliyatı önermiyorum ama hangi site

Genelde doktorlar ameliyatı önermiyorum ama hangi site
Cepalokmanhekim canım dermanı da verenin adıyla açıklaması olan site instagramda bi incele mesaj at kafana yatarsa dene derim eşim ameliyat olduktan sonra alıcam eşimin varikoseli ciddi boyutta olduğu için öyle söyledi bana

Merhaba kızlar. Bende uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Aylarca klomenler, ovulasyonlar, folik asitler vs kullandım. 2018 yılında tüplerim tıkalı olduğunu öğrendim ve ameliyat geçirdim tüpleri açtırdık ama yine olmadı maalesef. Ama ben adetimi de çok az kanamalı ve gün olarak da az görüyorum. Her gittiğim doktora da az adet oldugumu söyledim bünyen zayıf, olabilir, stresten olabilir gibi şeyler söylediler. Çatlama iğnesi denedim o da işe yaramadı. Aşılama yaptırdım, o gittiğim doktor erken menapoz durumun olabilir dedi kanamamın az olmasından günümün az olmasından Amh değerimin düşük olmasından dolayı yaşımsa 25.... Çok korktum tabiki anne olamıycak mıyım diye, menapoza gircem diye..
Sosyal medyada çok sık karşılaşmaya başladım hakan özkul doktorla hemen araştırmaya başladım zahideye, çağlaya, nursele konuk olmuş kanallar da star, show, fox, cnntür gibi hep tv ye çıkmış gerçekten etkisi olmayan biri olsa tv ler kabul etmez diye düşünmekteyim. Neyse bi gazla sosyal medyasına yazdım uzunca durumumu anlattım bi süre sonra bana dönüş sağladı ve herşeyi anlattı Amh değerin değer olarak iyi gibi görünüyor ama adetinin az olması gün olarak ve kanama olarak sıkıntı evet erken menapoz durumu olabilir Allah korusun dedi. 1100 tl fiyat verdi ve öyle ot vs değil hap olduğunu söyledi. Bi ot adı söyledi aklıma gelmiyor şuan, senin bu durumda bu ottan aylık 1.5 ton tüketmen lazım tüketebilir misin dedi tabiki hayır dedim kim tüketebilirki? İşte biz o bitkinin özünü alıyoruz kapsül haline getiriyoruz tüketmesi daha hızlı daha hızlı tedavi etmesi adına dedi. Bu tedavi 3 ayda da sonuc verebilir 9 ayda da ama sonunda seni gebe yaparız allahın izniyle dedi. Tabi önceliğimiz adetinin düzelmesi en az 3 4 gün yoğun kanaman olması lazım dedi. Her gittiğim doktora bu durumu söyledim hiç sorun olduğunu söylemediler dedim bunun tıpta çözümü olmadığı için ne diyebilirlerki dedi, ilaç verirler adet kanaman olur belki ama senin sorunun kaliteli yumurta oluşturamaman o yüzden de Catlatma, klomen, aşılama çok da bi hükmü yok yanlış anlama dedi. Doktorun konuşması beni aydınlatması çok içime ışık verdi ama bilmiyorum. Denemeyi düşünüyorum inşAllah faydasını görürüm. Ha bide ekstra aktardan alıp yapman gereken kürler de olcak onları da söyliycem dedi. 1 hafta 10 günde bir beni bilgilendirceksin dedi. İlacı kullanmaya başladığında kasıklarında ağrı sancı vs olursa sakın korkma bu iyi biseydir yumurtaların uyarıldığı anlamına gelir dedi. İdrarda renk değişmesi, koku vs olursa da korkma enfeksiyon atması demektir dedi. Benimle tedavi olmak istersen istediğin zaman ben burdayım tedavinde de her zaman cevabını alırsın dedi.
Çok uzun oldu belki okurken sıktım sizi hakkınızı helal edin kızlar.

Canım Allah yardımcın olsun üzüldüm gerçekten çok çok zor ...ben de 25 yaşındayım 4senedir anne olmak için uğraşıyorum yarım rahimli tek tüplüyüm bu hamile kalmaya engel değil ama riskli gebelik geçirtir eşimin değeri çok kötü onun için araştırdım bu doktoru sonra cepalokman hekime başburdum ameliyattan sonra eşim için alıcam macununu Allah yardımcımız olsun inşaallah

Bu arada clıfeballıbitkiselmacun u duydun mu o daha uygun fiyatlı bir tedavi veriyor güvenli bence bi bak sayfalarına istersen

Doktorun kendisiyle mi konuştunuz bizi asistanları aradı iki kere bende bugün hakan özkulun ilacını satan Bi yerle konuştum onlarda aynı onu önerdiler

Macun şeklinde değil kapsül olarak gönderiyo hakan özkul canm, Allah şafi ismiyle şifa versin cümlemize bizleri de eksik etmesin Tez zamanda güzel haberler verelim inşAllaaahhh

Bu arada clıfeballıbitkiselmacun u duydun mu o daha uygun fiyatlı bir tedavi veriyor güvenli bence bi bak sayfalarına istersen

Clife benzer macun kullandım canm Bi arkadaş da clife kullandı onun prolaktin yükselmiş. Bakalım hayırlısı artık. Suya meryem suresi okuyup içiyorum ona dikkat edicem 41 gün boyunca okunup suya içilmesi felan yazıyodu biyerdr

Doktorun kendisiyle mi konuştunuz bizi asistanları aradı iki kere bende bugün hakan özkulun ilacını satan Bi yerle konuştum onlarda aynı onu önerdiler

Evet kendisi dönüş yaptı numarasını da kaydetmemi söyledi. Bişey olursa istediğin zaman ulaşabilirsin dikkatli kullanmak gerek ilaçları alırsan dedi. Neye karar verdiniz peki alcak mısınız, sorununuz var mıydı sizin?

Bizi niye asistanları arıyor 2 oldu konuşmamız ama daha karar veremedik Antep de Bi yer buldum ilaçlarını satan Bi şube düşüneceğiz pazartesi üniversite hastanesine gidecek eşimin varikosel var ve sperm sayısı düşük

Hangi numaradan aradılar bana özelden atar mısın csnm

merhaba kızlar, bende instagram sayfasındaki whatsapp hattında yazdım cumartesi günü.Size Pazartesi dönüş yapacağız dediler.Biraz önce Hakan Özkul'un uzmanlarından adı Erol Beymiş onunla görüştüm. Benim eşimde azosperm bunun için üçer aylık tedaviler uygulayacağız dedi ve ilk tedavi için 6000 tl istedi.Macun şeklinde ya da bitki olarak değil de kapsül olarak veriyoruz dedi. Bilmiyorum bana mantıklı gelmiyor.

Hastanede ne diyolar peki ? Azosperm hakkında bilgim yok o yüzden pahalı geldi fiyat.

Hastanede ne diyolar peki ? Azosperm hakkında bilgim yok o yüzden pahalı geldi fiyat.
Ben iki senelik evliyim.Eşim küçükken çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş, bundan kaynaklı azosperm yani menide sperm yok. Çapa'da tedaviye yeni başladık.Henüz bir ay oldu, testler yapılıyor.En son gittiğimizde genetik testi istediler.Ben bu süreçte bitkisel olarak ne yapabiliriz diye araştırırken gördüm ve yazdım ama çok pahalı geldi.

Evet çok pahalı fiyat söylemişler ama iyi geliyo mu acaba sayfasında yazanlar var mı bu konuda iyi sonuçlar alan

Açıkcası pek fazla veri yok. Doktorun da birden fazla sayfası var. Bunlar hep aklımı kurcalıyor emin olamıyorum.
Aynen çok sayfası var herkes iyi yorum yapmış bende güvenemedim eşimde varikosel var her yerde ameliyat diyorlar bu doktor ameliyatsız geçiririm demiş 3000 istemiş güvenemedim

merhabalar benim de esimde sperm harekliligi ve morfoloji düşük.
ilk cocugum 2 sene sonra oldu keciboynuzu kaynatip icirdim duzenli bir sekilde sanirim o işe yaradi. simdi hakan özkuldan ilac aldik 2800 4 aylik bir tedavi dediler.
esim ben inanmiyorum 2 aylik alayim sperm testinde bir degisim olursa devam ederim demis 1400 liraya ilaclari aldi haplarin yani sıra o kadar cok kür var ki bizim yapmamiz gereken onlari yapsak zaten olur diye düşünmeden edemiyorum 2 gündür kullaniyoruz ilaclari 1 ay olunca sperm testi yaptiracagiz olumlu ya da olumsuz olursa size yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…