Elbetteki sorabilirsin,
düğünümden bir bucuk ay once kalıcı yontemle yaptırdım yaptırdıktan 1 hafta sonra kontrole gıttım bıde dugunden 3 gun once gıttım. ben biraz pirpirikli olduğum için işimi sağlama almak istedim. düğünden 3 gün önce gittiğimde biraz esneme olduğunu söledi kalan dilişlerimi aldı içten bir tane daha dikiş attı. Bu sayede ilişkiye girildiğinde hem ilk günkü gibi acı hissettim dikiş taze olduğu için hemde kanama tekrar oldu.
bide şu var sordum doktora gelmeseydimde kanama yine olurmuydu dedim oda tabiki olurdu dedi.Ben sadece garanti olması için bi dikiş daha attım dedi. Söz konusu bi gelecekse ve bu o kızlığa bağlıysa ki bence çok saçma ama ne yazıkki mecbur bırakılıyoruzne yap ne et son kontrolüne git bence canım.
nofair sakin ol arkadaşım;
öle düşme gibi bişe olmuyor asla çünkü ilişki esnasnda geriye bile gidebilir. ki kaldıki böle yatağa düşecek cinsten değil bu dikişler bigi vermiştir burcu hanım eminim. estetisyen ipi ile yapıldığı için ten rengi oluyor ve asla anlaşılmıyor ki kanama esnasında kırmızımsı akıntıyla birlikte gidiyor. ben benmkini hiç hissetmedim eşimde anlamadı o gecenin rehavetinden pekde dikkat etmiyorlar zaten :) biz kızlar pirpirikli olduğumuz için çok takıyoruz kafaya. bende senin gibiydim lütfen unutmaya çalış canım.
ben bi de şunu anlamıyorum.kalıcı yöntemi daha sonra uğraşmamk için yaptırıyoruz ama düğünden 3 gün önce tekrar kontrol oluyor.madem 3 gün önce gidilecekse geçici yöntem yerine kalıcı yöntem yaptırıp bu eziyeti de çekmezdik.
cok doğru söylüyosun canımm yaa düşünsene belki düğünümüzden önce bi aksilik olacak gidemicez belki doktor tatile gidecek yanii daha bi sürü aksilik cıkabilircanım bide sen vajina daraltma yaptırdınmı yanii bunun yapılıp yapılmaması gerektiğini doktormu söylüyo gerci hangi durumlarda yapıldığını ne icin yapıldığını bilmiyorum ama acaba bu esneme olayı onunlamı ilgili yanii yapılmasımı gerekiyodu ki
canım yapmadı.gerek duymadı.elleri benim ellerimden daha ince doktorun.işaret parmağının ucuyla muayene etti.inan onunla bile canım acıdı.
bende hiç anlamıyorumki bakıyorum ama yorumlayamıyorum darmı genişmi ama bi sıkıntı olsa söylerdi heralde doktor....
yaptırmadan önce haliyle sonraki hali arasında fark yokmu cnm.en azından bunu görebiliyorsundur.
gunaydın nofair
aslında bu da benım merak ettiklerimden birisi.. yaptırmadan öncekı normal halınızle yaptırdıktan snrakı halınız arasında gün içerisinde ne bılıyım yururken otururken normal olarak yani, fark hissediyo musunuz...
yaptırmadan önce haliyle sonraki hali arasında fark yokmu cnm.en azından bunu görebiliyorsundur.
cnm görünüş itibariyle farklı.iyice pansuman yapabilmek için aynayla bakarak yapıyorum.ben bi ilk gün çok zorlandım sızı acıma hissi oldu.zor yürüdüm ama psikolojim de çok kötüydü.sonra bişey hissetmedim ama dikkat etmeye devam ettim.şuanda 2 gündür inanılmaz bi ağrı var.o da iyileştiği içindir diye umuyorum ama onun dışında gerilme kaşınma falan hiç olmadı.bi hafta sonrasıydı sanırım ayakkabımı giymekte çok zorlanmıştım.doktor ilk 3-4 günden sonra hafif hafif kanaman olur korkma demişti.bende hiç kanama olmadı.önce kanama oldu zannettim korktum falan da sonra anladım batticonmuş kan değilmiş.elinden geldiğince dikkat et.ben hiç ağırlık kaldırmadım.hala da yan oturuyorum bugün 12.günüm.riski atlattım diye düşünüyorum da tabi iyileşme başladıysa.
tatlım inan sen cok bilinçli yaptırmısın bu işlemi ve kendine cok dikkat ediyosun inanıyorumki iyileşmen cok iyi olacak...mesela ben o kadar bilinçsizdim ki doktora gittiğimde adetime 2-3 gün kalmıstı ben adet geciktirici kullandım 10 gün yanii operasyon sonrası adet olsam hersey mahvolacaktı ama o dönemde yaptırıp kurtulmak istiyodum bidaha cesaret edemezdim yoksaayrıca baticonu ben 3-4 gün sürebildim sadece o da tam olarak aynayla bakarak filan diil hatta operasyondan sonra eve araba kullanarak döndüm kıyafetlerime hiç dikkat etmedim bol seyler filan giymedim cünkü inan bana ne yapmam gerektiğini bilmiyodum keske cok daha iyi arastırıp yaptırsaymısım diyorum ama bu kadar seye ragmen en son kontrolde bir sorun olmadığını söyledi doktor ama ilk kontrolumde tam iyileşmemişti yani kendime dikkat etmediğim için iyileşmem gec oldu hatta doktor kızmıstı bana...o yüzden için rahat olsun canım:)
canım acıkcası ben yaptırmadan öncede hiç bakmadım yani nerde olduğunu bile bilmiyodum doktora ilk kontrol amaclı gittim hatta bisey yoktur diye düşünüyodum ama varmıs ne yazıkkisimdi biraz bakmaya calısıyorum ama normal halinde öyle bi genişlik yok ama afedersiniz ıkınınca biraz acıklık oluyo işte o acıklık normalmi diilmi yorumlayamaıyorum ben doktora böyle bişey sormadım zaten ama doktor söylerdi diye düşünüyorum zaten ben sürekli bişeyler yasamadım yani genişleme olmamaıstır heralde dedim yaa bozulduğundan bile emin diildim kii
ben gitmeden bi gün önce aramıstım randevu için sektere söledim durumu regli olacagımı ama geciktirici kullanıcam dedim oda olabilir dedi doktorumda bi sakınca görmedi...yaa inan ben hiçbisey hissettiğimi hatırlamıyorum yani gerginlik filan olmadı sanırım bende bi hafta içinde yapmıstım banyomu yanii o kadar rahat davrandımki yüksek topuklu ayakkabı giyip bi düğünde oynadım bile:) ama simdi olsa cok daha dikkat ederdim dedim yaa hiçbisey bilmiyodum bu kadar arastırmıyodum bu yazılanları filan okumadım hiç...ama sonuc olarak son kontrolde bi sorun yok dedi bakire gibisin dedi ama tabi ilk ilişkide kanarmı kanamazmı bunun net bi cevabını kimse veremiyo ben bikaç ay sonra tekrar gidicem eger bi sorun varsa tekrar müdahale etmesi için son sansım yani gerek duyarsa yapmasını sölicem yani para bile istese umrumda diil yeterki içim rahat olsun cünkü sürekli gitmek istemiyorum daha cok psikolojim bozuluyo
bugune kadar ben de ne yalan söliyim aynayı alıpta açıp bakmadım bile... görebılırmıyım yapısı nasıl ne durumda hiç bilmiyorum... ayrıyeten benım de yaram cok gec ıyılesır yaaa.. bı kaşıyım hemen yara olur ve ızı kalır.
yok ben ağda yapmıyorum.. bi kere yaptırdım o da güzellik salonunda.. 2 bayan bırbırlerıne bakıp kıs kıs sırıttılar.. o gun bugun asla.. kendım bıle yapamıyorum. yapamam zaten.. demekki o kızlar farkettı ben ne bılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?