canım yaa cok saol biraz olsun içim rahatladı ayrıca ilgilenip cevap verdin tesekkürler:)yanii sen 1,5 ay önce yaptırıp seninkinede esnemiş biraz dediyse ben yaptırali 7 ay oldu düğünümede 2 sene olduğunu düşünürsek galiba baya bi esneme olacakgitmek en mantıklısı ama işte sehir dışından gelebilmek cok zor özelliklede düğün öncesi telaşları filan olacak bide canım mutlaka 3 gün öncemi gidilmesi gerekiyo acaba bi hafta önce gitsek olmuyomu :S
olur bence canım neden dersen doktorun ona gore kontrol eder senı ve ona gore dıkıs atar belkı bır daha oda bır haftada kaynıyor zaten
Neden kimse bişe yazmıyor..
ne yaptın yaptırdın mı bende düşünüyorum ama çok korkuyorum
özelden yazamıyorum puan mı ne yatmıyomus karmeta sende mı araştıyosun
bende 3-4 gündür inanılmz acıma hissi başladı acaba enfeksiyonmu kaptım iyileşiyormu anlayamadım.çok korkunç bişey bu yaa.illet resmen kanser gibi bişey bu.kurtuluşu imkansız( bi haftada dikişler hemen kaynarmı acaba.benim 13 gün oldu.pansuman yaparken aynada dikişi görüyorum.ucu çıkmış çok az bişey.ama orası kapalı duruyor.eğerki 1 haftada tutarsa bende de bi sorun yoktur.tabi inşallah yoktur.ya çok korkuyorum ((
Kızlar düşünmekten deli olucam.Aklımda hep Korkut Arslan vardı bu iş için ama Akın Beyi de öneriyorlar.Cesaret işini aştım ama ne yapsam bilemiyorum.Bu kezde kararsızlıktan gidemiycem sanırım bir yere.Kafam allak bullak oldu.Akın Bey evlenmeden önce çağırmıyormuş ama Korkut Bey çağırmasalarda gidin mutlaka kontrole diyor.Ne yapsam ki bilemedim.
aynı dert bende de var.şişli med e karar kıldım ama yınede gel gıt yaşıyorum..:S sen ne zaman gıtmeyı planlıyorsun karmenda
Canım ben eylül ekim gibi falan düşünüyorum.Akın Beyi ben forumlarda duydum.Korkut Beyide çok araştırdım.Bilemiyorum yani napsam.Korkut Beye sordum bazı doktorlar çağırmayabiliyor son 3 gün kala diye.Oda benim önerim kime nereye yaptırırsanız yaptırın çağırmasalarda mutlaka kontrole gidin dedi.Biz yanınızda olamıyoruz operasyondan sonra enfeksiyona bağlı esnemeler olabiliyor yada sürtünme yolu ile ilişki yaşayanlar olabiliyormuş ve esneme oluyormuş.Garanti olması içinde mutlaka ama mutlaka gidin kontrole diyor.Ne bilim Korkut Beye içim nedense daha çok yatıyor hep.
1- Doktor tutmuş dedikten sonra 1-2 ay sonunda neden esnesin.. 2-Sen sürtünme yoluyla ilişki yaşamadıktan sonra kendini bildikten sonra dikkate ettikten sonra neden sorun çıksın.. Doktorların bu genel konuşmaları tuhaf geliyo.. Burcu Hanımda bana aynılarını söyledi,üstelik ben biraz genel konuşurum dedi,bize ne başkalarından..O zaman desin ki, son kontrolüne geldikten sonra ben tutmuş dedikten sonra sürtünme yoluyla bişeyler yaşarsan ya da düşersen çarparsan gel bi bakalım,onun dışında problem olmaz diyemiyolar bunu söyleyemiyolar tuhaf geliyo yani..
güvenlr bi doktora fleb ol bnce .. cnkü bnde öyle yapmayı düşünyrm ... bnmde evlenme olym falan yok şmdilk.. en son evlncgn zmn bi seklde kontrle gidersn . aksi halde ztn evlnmdn önce yaptrcm desen de bu amelytı yapan doktrlarn yanına gitmek zorunda oldugun için bşey degsms olmıck ..
bi de fleb tutarsa kac yıl gecms önmli degl kanr diolr ..
cnm sen akın beye gitmiştin naptın varmı bi gelişme1- Doktor tutmuş dedikten sonra 1-2 ay sonunda neden esnesin.. 2-Sen sürtünme yoluyla ilişki yaşamadıktan sonra kendini bildikten sonra dikkate ettikten sonra neden sorun çıksın.. Doktorların bu genel konuşmaları tuhaf geliyo.. Burcu Hanımda bana aynılarını söyledi,üstelik ben biraz genel konuşurum dedi,bize ne başkalarından..O zaman desin ki, son kontrolüne geldikten sonra ben tutmuş dedikten sonra sürtünme yoluyla bişeyler yaşarsan ya da düşersen çarparsan gel bi bakalım,onun dışında problem olmaz diyemiyolar bunu söyleyemiyolar tuhaf geliyo yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?