- Konu Sahibi Blomman078
-
Arkadaşlar bende Naci bey e ameliyat oldum.Kapalı teknikle.Nefes problemi vardı kemik alındı.Bu arada kemerimi aldırdım birazda burun tepesi değişti.Çok güzel oldu zaten ameliyat olan bir başka arkadaşımın burnunu görünce hemen randevu aldım.Çok doğaldı burnu hayatta estetik demezsiniz.Bende öyle istiyordum ve harika oldu.Yine eski burnum ama daha güzeli ve kemersizi.Hala ameliyat yorgunluğunu atamadım yüzünüz şişiyor falan kolay değil hani ama valla sonuç çok güzel onca sene kemerli burunla yaşadığıma değmezmiş..Fotoğraf makinelerinden kaçarak yaşadım ne gerek vardı.3. haftamdayım evet ilk 2 hafta çok zordu ama geçti.Naci Bey gerçekten iyi bir doktor.Muayene sırası beklerken diğer çıkan hastalarında ağızları kulaklarında benim gibiama manken burnu istiyorum olsun yapmacık olsun falan diyorsanız Naci bey e gitmeyin sizin için kendini yakmaz.Randevu ücretsiz.Bilgisayarda burnunuzu analiz ediyor.Yapacaklarını söylüyor.Gidin bir fikir edinin.Ben başka doktorlara da gittim.Bilgisayarda korkunç burunlar gösterdiler.Adama hiç yakışmadı diyorum adam gayet güzel diyor yandan surat duvara vurmuş gibi delikler den beyin gözüküyor..Yok yok normal diyor beyinsiz.Ama siz yinede bir kaç doktor gezin dediğim gibi muayene ücretsiz.Zaten diğer doktorların bilgisayarda yaptıklarını görünce Naci bey e koşaçaksınız benim gibi... Estetik burun isterken mankenlere ünlülere bakmayın sizin alnınız, çenenizin sivriliği, elmacık kemikleriniz çok önemli.Gitmeden önce internette baya doktor araştırmıştım o sırada Naci bey hakkında hastalara karşı ilgisiz diye bir yazı okudum.Aslında çok ilgili sadece işini o kadar iyi biliyor o kadar çok burun ameliyatı yapmış ki çok rahat buda sinir bozuyor sanırım.Gittiğim bir çok doktor benle yarım saatten fazla zaman geçirdi ama Naci bey 15 dakika.Sonuçççç:: onların gösterdikleri burunla sokağa çıkamaz intihar ederdim.Naci beyse öz güvenimi geri kazandırdı.Aynalarla barıştım.
Slmlar
Dürüst bir cevap veridiginizicin cok tskler ederim.
Asil durum söyle diyeyim, ben bir kac yil önce kendisinden burun amleiyati gecirdim ama hic memnun kalmadim. Yani aynen sizin yazdiklariniz gibi, fazla bir buyuk fark görmedim, daha baska birsey bekliyordum kendisinden.
Randevu aldigimda benimle ancak 10dk zaman gecirdi ve bu kisa süre icinde burnumun nasil olacagini kendisi karar verdi. Benim isteklerim tam olmadi yani, hic olmadi desemde yalan olmaz. Simdik reviyason yapmam gerek ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum, Burdaki forumlarda Dr. Baris Cakirdan cok yorumlar okudum ama sizin bahsettigini doktoru hoc duymadim, Nerde offiici ve bir korreksion icin fiyatlari biliyormusun?
Sizin profilinizde resimleriniz varmi?
Veyat beni arkadaslik listesine eklermisin, ozaman sizin sonuclarida görebilmis olurum.
Bu arada baska yorum yapmak arkadaslar varsa, lütfen yaziniz.
Arkadaşlar bende Naci bey e ameliyat oldum.Kapalı teknikle.Nefes problemi vardı kemik alındı.Bu arada kemerimi aldırdım birazda burun tepesi değişti.Çok güzel oldu zaten ameliyat olan bir başka arkadaşımın burnunu görünce hemen randevu aldım.Çok doğaldı burnu hayatta estetik demezsiniz.Bende öyle istiyordum ve harika oldu.Yine eski burnum ama daha güzeli ve kemersizi.Hala ameliyat yorgunluğunu atamadım yüzünüz şişiyor falan kolay değil hani ama valla sonuç çok güzel onca sene kemerli burunla yaşadığıma değmezmiş..Fotoğraf makinelerinden kaçarak yaşadım ne gerek vardı.3. haftamdayım evet ilk 2 hafta çok zordu ama geçti.Naci Bey gerçekten iyi bir doktor.Muayene sırası beklerken diğer çıkan hastalarında ağızları kulaklarında benim gibiama manken burnu istiyorum olsun yapmacık olsun falan diyorsanız Naci bey e gitmeyin sizin için kendini yakmaz.Randevu ücretsiz.Bilgisayarda burnunuzu analiz ediyor.Yapacaklarını söylüyor.Gidin bir fikir edinin.Ben başka doktorlara da gittim.Bilgisayarda korkunç burunlar gösterdiler.Adama hiç yakışmadı diyorum adam gayet güzel diyor yandan surat duvara vurmuş gibi delikler den beyin gözüküyor..Yok yok normal diyor beyinsiz.Ama siz yinede bir kaç doktor gezin dediğim gibi muayene ücretsiz.Zaten diğer doktorların bilgisayarda yaptıklarını görünce Naci bey e koşaçaksınız benim gibi... Estetik burun isterken mankenlere ünlülere bakmayın sizin alnınız, çenenizin sivriliği, elmacık kemikleriniz çok önemli.Gitmeden önce internette baya doktor araştırmıştım o sırada Naci bey hakkında hastalara karşı ilgisiz diye bir yazı okudum.Aslında çok ilgili sadece işini o kadar iyi biliyor o kadar çok burun ameliyatı yapmış ki çok rahat buda sinir bozuyor sanırım.Gittiğim bir çok doktor benle yarım saatten fazla zaman geçirdi ama Naci bey 15 dakika.Sonuçççç:: onların gösterdikleri burunla sokağa çıkamaz intihar ederdim.Naci beyse öz güvenimi geri kazandırdı.Aynalarla barıştım.
Sermarine merhaba,
Ben de Naci bey'le görüştüm buradaki yazılar beni caydıracaktı az daha. Yani benim için ilgisiz vs olması değil de dediğin gibi işini iyi yapması önemli. Ocak gibi düşünüyorum ben de kısmetse. Merak ediyordum bana fotoğraflarını atabilir misin?
Ilgisiz degill adam isinin tek kelimeyle uzmani oldugu icin bos muhabbet yapmiyor dimi:) direkt soyle yalilmasi lazim diyor.sen de bir istegin varsa soyluyorsun.ya inanilmaz hakikaten tek kelimeyle adamin elleri mucize gibi.burakilerin cogu o doktorlara musteri cekmek isteyenler sakin inanma.Olur atayim tabi nasil atildigini tarif etmen yeterli:)
Evet kendisi çok tatlı bir insan yani ben de şaşırdım burada yazılanları okuyunca. Foto atmak için de maalesef sana özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan tarif edeyim. Buradan yüklemek için profil yaptığında aşağıda albüm ekle çıkacak. Özel yaparsan sadece arkadaşların görür fotoğraflarını. Acayip korkuyorum ameliyattan ve salak gibi ameliyat videolarını izledim, kötü sonuçlanan burunları gördüm psikolojim iyice gitti. Eğer sana zahmet olmayacaksa eski ve yeni halini buraya yükleyebilir misin? :)
Evet, ozel mesaj atilmiyorm.ben de atamadim sana.isin kötüsü ceptwn girdigim icin resim de yukleyemiyorum.skype kullaniyorsan ekleyeyim bakar resimlere silersin sonra.o videolari ben de izledim bayabazen midemi zor tutuyordum ama iyi oldu en azindan ne yapildigini biliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?