Dr. Naci Karacaoğlan Hasta Yorumları ( Burun Estetiği )

Blomman078

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
11
0
36
Antalya
Merhaba herkeze

Dr. Naci Karacioglana daha önce ameliyat onlardan yorum ala bilirmiyim.
Sonuc nasil, istediginiz gibi oldumu yoksa hic memnun kalmadinizmi?
Doktor olarak nasil beyeniyorsuuz kendisini ve Medipol hastanenin servisini?

Ben burnumu ameliyat etmeyi dusunuyorum, ama hangi Doktoru secsem kararsiz kaldim.
Umarim yardimci olabilirsiniz.

canım ben naci karacaoğlan'a ameliyat oldum..Burnum doğal oldu derim kalın olduğu için de fazla değişiklik olmadı ama ben ameliyat sonrası dönemdeki ilgisinin zayıf olduğunu düşünüyorum benim tavsiyem burun konusunda Emre İLhan'dır...Ben kendisine revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum...

Slmlar

Dürüst bir cevap veridiginizicin cok tskler ederim.
Asil durum söyle diyeyim, ben bir kac yil önce kendisinden burun amleiyati gecirdim ama hic memnun kalmadim. Yani aynen sizin yazdiklariniz gibi, fazla bir buyuk fark görmedim, daha baska birsey bekliyordum kendisinden.
Randevu aldigimda benimle ancak 10dk zaman gecirdi ve bu kisa süre icinde burnumun nasil olacagini kendisi karar verdi. Benim isteklerim tam olmadi yani, hic olmadi desemde yalan olmaz. Simdik reviyason yapmam gerek ama hangi doktora gidecegimi bilmiyorum, Burdaki forumlarda Dr. Baris Cakirdan cok yorumlar okudum ama sizin bahsettigini doktoru hoc duymadim, Nerde offiici ve bir korreksion icin fiyatlari biliyormusun?

Sizin profilinizde resimleriniz varmi?
Veyat beni arkadaslik listesine eklermisin, ozaman sizin sonuclarida görebilmis olurum.

Bu arada baska yorum yapmak arkadaslar varsa, lütfen yaziniz.

Söylediklerinize katılıyorum ben de..Hiç araştırmamıştım o zaman 18 yaşındaydım...Bilgisizdim ve kendisine öylece ameliyat oldum...Medipol hastanesinden memnun kalmadım kendi adıma...Naci beye de bence tekrar ameliyat olmamalısınız ilk sonuçtan memnun kalmadıysanız...Sizi ark. listeme ekleyeyim Resimleri ordan paylaşırız

Cok tskler!

Galiba dogru yaptim, yani arkadasligi kabul etmekle?
Biraz karisik bir sayfa ve icinden cikamiyorum vallah. Ama sizin albümlerinizi profilinize bastigimda göremiyorm, neden acaba?
Cok merak ettim sonuclarinizi, acaba benimkine benzer birseymi oldu diye.

Ben daha ne yapacagimi karar vermedim, kesinlikle Medipola dönmem, ama yeni doktor kim olsunda bilmiyorum. Kararsiz kaldim. Bugun aksam Dr. Yakup Avsarla görüsecegim, ama burda okuduklarimdan sonra anladigim kadariyla cok pahli bir doktormus diyorlar...

Size sora bilirmiyim, siz Medipolda kaca yaptirmistiniz burnunuzu ve nezaman yaptirdiniz?

Baska kimse varmi kadinlerkulubunde.com burnunu Dr. Naci Karacioglan yaptiran?
Kimse yazmiyorda.. :-(

daha resim yüklemedim şimdi yükleyeceğim cnm benim kapalı teknikle ameliyat yapılmış o açıdan seviniyorum çünkü burnumda iz fln kalmadı...ben burnumu ve bademcik ameliyatımı 2008 de 2500 tl ye fln yaptırmıştım heralde net rakam bilmiyorum unuttum ama öyle hatırlıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende Naci bey e ameliyat oldum.Kapalı teknikle.Nefes problemi vardı kemik alındı.Bu arada kemerimi aldırdım birazda burun tepesi değişti.Çok güzel oldu zaten ameliyat olan bir başka arkadaşımın burnunu görünce hemen randevu aldım.Çok doğaldı burnu hayatta estetik demezsiniz.Bende öyle istiyordum ve harika oldu.Yine eski burnum ama daha güzeli ve kemersizi.Hala ameliyat yorgunluğunu atamadım yüzünüz şişiyor falan kolay değil hani ama valla sonuç çok güzel onca sene kemerli burunla yaşadığıma değmezmiş..Fotoğraf makinelerinden kaçarak yaşadım ne gerek vardı.3. haftamdayım evet ilk 2 hafta çok zordu ama geçti.Naci Bey gerçekten iyi bir doktor.Muayene sırası beklerken diğer çıkan hastalarında ağızları kulaklarında benim gibi ama manken burnu istiyorum olsun yapmacık olsun falan diyorsanız Naci bey e gitmeyin sizin için kendini yakmaz.Randevu ücretsiz.Bilgisayarda burnunuzu analiz ediyor.Yapacaklarını söylüyor.Gidin bir fikir edinin.Ben başka doktorlara da gittim.Bilgisayarda korkunç burunlar gösterdiler.Adama hiç yakışmadı diyorum adam gayet güzel diyor yandan surat duvara vurmuş gibi delikler den beyin gözüküyor..Yok yok normal diyor beyinsiz.Ama siz yinede bir kaç doktor gezin dediğim gibi muayene ücretsiz.Zaten diğer doktorların bilgisayarda yaptıklarını görünce Naci bey e koşaçaksınız benim gibi... Estetik burun isterken mankenlere ünlülere bakmayın sizin alnınız, çenenizin sivriliği, elmacık kemikleriniz çok önemli.Gitmeden önce internette baya doktor araştırmıştım o sırada Naci bey hakkında hastalara karşı ilgisiz diye bir yazı okudum.Aslında çok ilgili sadece işini o kadar iyi biliyor o kadar çok burun ameliyatı yapmış ki çok rahat buda sinir bozuyor sanırım.Gittiğim bir çok doktor benle yarım saatten fazla zaman geçirdi ama Naci bey 15 dakika.Sonuçççç:: onların gösterdikleri burunla sokağa çıkamaz intihar ederdim.Naci beyse öz güvenimi geri kazandırdı.Aynalarla barıştım.

Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;

''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli ….ve iyi nefes alabilmelisiniz…''

cnm sen ne zmn ameliyat oldun naci beye?

slm arkadaşım bende naci beyle görüşücem kendisiyle ilgili kafam çok karışık medipolde ameliyat olan ark memlun ancak kendisi naci beye olmamıştı ben ilk hastane düşündüm ancak naci beyde başhekim olduğu için tercihim ondan yana oldu sen kimle irtibata geçtin

slm tuğçe benimle irtibata geçermisin inan buna çok ihtiyacım var bilgi almak istiyorum

Merhaba kızlar,
öncelikle doğuştan dudak burun deformitesi olan biriydim.Biriydim Çünkü dudak problemimi aradan çıkardım ama burun kaldı..Çünkü dudak yarığına bağlı bir burnu hiçbir doktor yapmaya yanaşmaz kolay kolay.İşte tam da bu yüzden burada esen estiren,haberlerde,tv programlarında magazinlerde gazetelerde atıp tutan diplomada profesör sözümona doktorlardan sonra Naci beyle yolumuz kesişti.Kendisiyle ilk görüşmem 2006 yılında olmuştu..o zaman 17 yaşındaydım ve dudağımın tam düzelmeyeceğini söyleyerek burnumu tam düzelteceğini söylemişti ama olmadım... 2. görüşmem 2008 yılındaydı ve o dönemde Naci Bey'i daha kararlı ve kesin konuşurken bulmuştum.Bu defa "tamamen yapılabilir" diyordu.sanırım aradan geçen sürede burnum ve dudağım tam oturduğu için daha iyi gözlem ve öngörüde bulunabiliyordu.ama bu defa da ameliyata maddi açıdan gücüm yetmediği için olamadım...

ve şimdi..

şu anda üst dudağımdaki yarık kapatıldı ve ucu neredeyse tamamen düşmüş,kocaman,burun tababında doğuştan kıkırdak eksikliği olan,üstelik bir deliğinde kemik bir deliğinde et olan gayet sorunlu bir burunla gittim kendisine.

Burada adı geçen,araştırarak bulduğum,duyduğum Ayhan Numanoğlu,Emre İlhan,Haluk Duman,Alman hastanesi,John Hopkins vs vs vs onlarca uzman onlarca profesör gezdim ama hiçbiri yaparım demedi.Aksine hemen hemen hepsi ya yapamam dediler,ya yapamayacakları için geçiştirdiler,ya da başkasına yönlendirdiler.Ve en sonunda tekrar Naci Bey'e randevu aldım.Çünkü burada anlatıldığı gibi hiç ilgisiz değildi.Benimle 2006'da da 2008'de de çok ilgilenmişti.Zaten en sonunda tekrar ona gitmemin sebebi buydu.Zira 2008'de kendisini 2. kez siyaret ettiğimde karşıma geldiğinde "kafadan burnunun inceltilip kaldırılması lazım" demesi adamın tek kelimeyle uzmanlığını gösteriyordu.Çünkü ben bunu şu yukarıda adı yazılı doktorların hepsine söylediğimde bile yok yok diyorlardı.hatta Haluk Duman'a uyuyamıyorum dayak yemiş gibi uyanıyorum dediğimde bana "yaşın ve kilon uyku apnesine müsait değil,kbb'a git sen" demişti.(yasım 25 kilom 70).adam resmen yalancı muamelesi yaptı.Emre İlhan'a 10 tane mesaj attım hiçbirine cevap alamadım.

Neyse..5 yıl aradan ve araştırmadan sonra cumartesi günü (iki gün önce) Naci Bey'le 3. görüşmeme gittim.
Beni asistanı Hanife Hanım karşıladı,gayet güleryüzlü ve iyi bir bayandı.yaklaşık 16.15'de görüşmeye girdim.
muayene öncesinde Naci bey yaklaşık 20 dk hikayemi,beklentilerimi ve şikayetlerimi dinledi. Daha sonra yaklaşık 10 dk titizlikle muayene etti.10 dk sürdü çünkü her adımında bana dönerek detaylı ve açıklayıcı şekilde durumu da anlatıyordu sağolsun.
muayene de bittikten sonra Naci Bey yaklasık yarım saat daha benimle bir bir adım adım neler yapılacağını nasıl yapılacağını hatta yönteminden detayına ameliyat sonrası oluşabilecek risklere kadar herşeyi konuştu.o kadar rahattım ki konuşurken kendisiyle tıpkı bi ev sahibinin bi mimarla ne olacağına karar vermesi gibi herşeye uzun uzadıya beraber konuşup beraber karar verdik.İnanılmaz nazik ve kibar biri,bu bir saat süresince bir saniye sıkılma belirtisi göstermeden benimle ilgilendi.
Güleryüzü ve herşeye cevap vermesi,her konuştuğunuzu dikkate alıp onlara bile cevap vermsi insana kendini saygı gördüğünü hissettiriyor.Tüm bunlardan sonra kendisine ameliyat olmaya karar verdim.Bugün iş yerime de söyleyip ameliyat tarihi için asistanından gün aldım.2 hafta sonra ameliyatım var. ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

buradan sürekli birilerini karalayan veya sürekli birilerini kusursuzmuş gibi göstermeye çalışanlara sesleniyorum: HANGİ AJANSIN ELEMANLARI SINIZ? YA DA SİZCE DÜRÜST MÜSÜNÜZ? buradan daha önce tecrübesi olan insanlara bakıp onlara inanıp doktor seçen bir sürü insan var.Ama sizin gibi tipini sesini şiir gibi konuşmasını beğenip de 5 bin 10 bin liraları rahatça verebilecek insanlar yok.

Burun veya estetik ameliyat olmak isteyen arkadaşlar size tavsiyem,tüm doktorlarla yüz yüze görüştükten sonra karar verin.Bakın bakalım burada birilerinin anllattıkları kadar kusursuzlar mı? burada anlatılan kadar ilgileniyorlar mı?

Tekrar merhaba bugün 3 Aralik sali ameliyatimi oldum.ameliyati Naci Hoca ve Bulent Bey yapmislar.ikisi de ameliyattan sonra ayri ayri yanima geldiler.her iki doktor da ameliyatin cok basirili gectigini soylediler.hatta Bulent Bey Naci Bey'den once geldi ve Naci Bey buyuk titizlikle ilgilendi yapti ben de ameliyattaydim harika oldu dedi.butun hastane personeli inanilmaz ilgili.zira ameliyata tek basima geldigim halde tek oldugumu hic hissettirmediler.mucize gibi ne bir parca aci ne bir damla kanama yok.yuzumde gozumde en ufak bir sislik ya da morarti bile yok.ve sonuç uzerinde bant oldugu halde mukemmel görünüyor.farki su halde bile gorebiliyirum.ziyarete gelen arkadaslarim daha olmadin mi? diye soruyor.harika bi duygu:)) Naci Bey inanilmaz ilgili, nazik ve bilgili bir doktor.buradan kotuleyenlere sesleniyorum az kaksin bnim de aklimi celip o bagdat caddesindeki doktorlara yonlendireceklerdi.Arkadaslar kesinlikle Naci Karacaoğlan'i ve Medipol Hastanesini tavsiye ederim.Herkes inanilmaz ilgili yardimsever.Hatta fiyatta bile odeme dahil yardin ediyorlar.aslinda bu durum neden bu insanlarin birileri taragindan burada karalanmaya calistiklarini acikliyor.yarin tabircu olacagim.Naci Bey haftaya kalibi ve bandaji cikaracagini soyledi.ilerleyen gelismeleri yazmaya devam edecegim.simdiyeni burnumla bas basa biraz odamda dinleneyim:))))

Merhaba, bugun 3. Günüm.ve cok rahatim.gozlerimde hafif bi sislik ve sag goz altimda cok az kizariklik disinda hicbirsey yok:))) ve ameliyattan ciktigim andan beri RAHATCA NEFES ALIYORUM.oyle ki ameliyat olmadan onceki halimden bin kat rahat nefes aliyorum tamponlar oldugu halde!! Tamponlar ayrica muthis silikon borular ve inanilmaz rahat.dun son kontrollerim yapildiktan sonra taburcu oldum.o kadar rahattim ki tüm taburcu islemlerimi bizzat yaptim ve eve tek basima halk otobusuyle geldim.sadece otobusten inince eve kadar biraz fazla yürüdüğüm icin yoruldum. Bu kadar detayli bir ameliyat icin bu rahatlik gercekten mucize! Naci Hoca'nin elleri inanilmaz hafif. Ameliyat olali 3 gün oldu ve cok rahatim.oyle ki ameliyattan bir hafta once gecirdigim nezle bile daha agirdi:) 3. Gündeyim ve hala bir tek damla bile kanamam olmadi! Hatta ve hatta ellerimi surmeden burnumu rahatca sümkürebiliyorum.Arkadaslar basta Prof. Dr. Naci Karacaoglan, Yard. Doç. Dr. Bülent Bey, onlarin asistani Hanife Hanim, inanilmaz ilgili ve guleryuzlu hemsireleri, her turlu kolayligi saglayan muhasebe departmanina kadar tum medipol ve ekibi tek kelimeyle mükemmelllll.yakinda oncesi sonrasi resimleri de koayacagim tamponlardan sonra.ve ben hala o doktorlarinin hayrani olan yere göğe sigdiramayan kizlardan neden birtek cevap alamadim cok merak ediyorum???????? Medipol'ü kotuleyen o melek gibi insan Naci Bey'e camur atanlar nerdesiniz?? Hadi cevap versenize??? Vermezdiler, vermezler ve veremeyecekler...Çünkü çoğu bilmem hangi doktorlarin elemanlari ya da bilmem hangi reklam ajansinin adamlari.Kesinlikle burada su doktor bu doktor harika diyenlere inanmayin.gidin kendiniz görün. Ama eger bana sorarsaniz Medipol ve Naci Karacaoğlan'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.Buradan tekrar tekrar hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Sermarine merhaba,

Ben de Naci bey'le görüştüm buradaki yazılar beni caydıracaktı az daha. Yani benim için ilgisiz vs olması değil de dediğin gibi işini iyi yapması önemli. Ocak gibi düşünüyorum ben de kısmetse. Merak ediyordum bana fotoğraflarını atabilir misin?

Ilgisiz degill adam isinin tek kelimeyle uzmani oldugu icin bos muhabbet yapmiyor dimi:) direkt soyle yalilmasi lazim diyor.sen de bir istegin varsa soyluyorsun.ya inanilmaz hakikaten tek kelimeyle adamin elleri mucize gibi.burakilerin cogu o doktorlara musteri cekmek isteyenler sakin inanma.Olur atayim tabi nasil atildigini tarif etmen yeterli:)

Merhaba arkadaslar,
Söz verdiğim gibi gün gün gelismeleriz yazmaya devam ediyorum.
Dün yani ameliyatimin 6. günü is başı yaptim.Ofise girdigimde herkes sok oldu.Arkadaslarim ne cabuk ayaklandin dediler.Ohooo bu ne ki ameliyatin ertesi günü eve dolmuşla geldim dedim Nasilsin dediklerinde "harikayim, iyi ki ameliyat olmusum.sorunu olan herkese tavsiye ederim" dedim. Ee simdi nasilsin peki dedi biri "vallahi oksijen kulaklarimdan fışkırıyor" dedim Memorial hastanesinde iki kez burun ameliyati oldugu halde hala burnu tikali olan arkadasim hayran kaldi.adam üzüldü de yazik.iki ameliyat olmus hala burun kullanim disi..
Bir haftalik hareketsiz yatisin ardindan ofise gidip bira kafa dagitmam iyi oldu.Ama hazir 10 gün rapor almisken arkadaslarima söyleyip bu haftayi da evde gecireyim dedimve mesai bitiminde eve geldim.
Ise gidip gelirken soguk burnumu cok aciacitti.atkiyla hafifce korudum.si de öyle yapin.ama mümkün oldukca disariya cikmayin.

Bugün 7. gün tam bir hafta oldu.burnum hala biraz uyusuk ama sislikler tamamina yakin indi.morluk zaten yok denecek kadar azdi gecti gitti. Perşembe günü tamponlari aldirmaya gidicem.bu arada burnumun şişi neredeyse tamamen indiginden kalip havada kalmaya basladi:) belki Naci Hoca onu da alir.
Yeni havadislerde görüşmek üzere:)

Evet kendisi çok tatlı bir insan yani ben de şaşırdım burada yazılanları okuyunca. Foto atmak için de maalesef sana özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan tarif edeyim. Buradan yüklemek için profil yaptığında aşağıda albüm ekle çıkacak. Özel yaparsan sadece arkadaşların görür fotoğraflarını. Acayip korkuyorum ameliyattan ve salak gibi ameliyat videolarını izledim, kötü sonuçlanan burunları gördüm psikolojim iyice gitti. Eğer sana zahmet olmayacaksa eski ve yeni halini buraya yükleyebilir misin? :)

Evet, ozel mesaj atilmiyorm.ben de atamadim sana.isin kötüsü ceptwn girdigim icin resim de yukleyemiyorum.skype kullaniyorsan ekleyeyim bakar resimlere silersin sonra.o videolari ben de izledim baya bazen midemi zor tutuyordum ama iyi oldu en azindan ne yapildigini biliyorum:)

Skype da kullanmıyorum maalesef. 50 mesajı bugün doldurayım da sana özelden mail adresimi vereyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…