- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Necdet Bey hangi hastanede amel yapIyor?
kızlar 5.gun alcım ve tamponum cıktı. bandaj takılmadan aynaya bakmak ıstedım ve aynaya baktıgımda gozlerıme ınanamadım5.gunumde burnum bu kadar mı guzelgorunur. yanı boyle kalsa bıleolur necdet beyı sectıgımıcın cok mutlu oldumsuper bır ıscıkartmıs ki tek operasyonda hem memebuyutme hemde burun amelıyatı olmama ragmen zor olmasına ragmen her ıkı amelıyatımıda harıka yapmıs ve necdet beyın ılgısı samımıcvapları hastasıyla ıletısımı super. kesınlıkletavsiye edıyorum!!
kızlar 5.gun alcım ve tamponum cıktı. bandaj takılmadan aynaya bakmak ıstedım ve aynaya baktıgımda gozlerıme ınanamadım5.gunumde burnum bu kadar mı guzelgorunur. yanı boyle kalsa bıleolur necdet beyı sectıgımıcın cok mutlu oldumsuper bır ıscıkartmıs ki tek operasyonda hem memebuyutme hemde burun amelıyatı olmama ragmen zor olmasına ragmen her ıkı amelıyatımıda harıka yapmıs ve necdet beyın ılgısı samımıcvapları hastasıyla ıletısımı super. kesınlıkletavsiye edıyorum!!
burnum bandajlı ama isteyen arkadaşlar için yinede 2tane foto attım 1-2 güne kaldırıcam bakmak isteyen arkadaşların bilgisine :)
Bu hali ile bile iyi görünüyor maşallah.
maşallahh suphanallah... çok sevindim canım.
arkadaşlar ameliyat olanlar yardımcı olursa seviirim
bende burnumdan ameliyat oldum bugun bir hafta oluyor, tanponlarım alındı, alçımda yarın cıkacak inşallah.
benimsormak ıstediğim ben hala nefes alamıyorum, bitane deliğin içinde odem oluşmuş ordan hiç hava gırışı olmuyor, obur deliktende tam alamıyorum, açıkcası suanda seklini falan bile duşunmuyorum tek sıtediğim rahat rahat nefes alabilmek, ağzım kurumadan rahat rahat uyuyabimek.
benimle aynı sorunları yaşayanlar yada duyanlar varsa ve paylaşırsa cok sevinirim.
kızlar, burada burnun şekli ile ilgili tek tereddütü olan bendim hatırlarsınız. burnum alçıdan çıktıktan sonra bariz sola eğri idi. resimlerimi de yüklemiştim buraya yorurmlarda da burnumum kötü olduğu söyleniyordu. bazılarınız tarafından da çok yeni olduğu için eğriliğin normal olduğu söyleniyordu.
bugün 18. günüm eğrilik milimetrik var. sadece ben farkediyorum. 15. günden itibaren burnum git gide düzeldi. ben de burnumun şiş olmayan tarafına doğru uyumaya özen gösteriyordum. henüz masaj vermemişti necdet bey çok yeni diye. en son 11.günümde görüştük necdet beyle. dün gitmemi söylemişti ama gittiğimde yoktu. hafta içi tekrar gideceğim.
son durumum şu; morluğum yok. yüzümde az şişliğim var ama çoğu insan az kilo aldım sanıyor orantısız değil. burnumun sol tarafı sağına göre daha şiş. burun ucum şiş. dışarı çıkıp geziyorum. kimse anlamıyor. arkadaşlarımda sadece şiş olduğumu söylüyorlar. 18. güne göre çok iyi bence de.
geçen hafta bugün çok üzgündüm. sürekli ağlıyordum. bugün çok mutluyum. rahatça süslenip püslenip gezmeye çıkıyorum. samimi olmadığım bir tanıdığım -sana bi güzellik gelmiş biraz kilo mu aldın- dedi :)
sizlerle de paylaşmak istedim. benim o eğri yamuk burun 1 haftada kendiliğinden düzeldiyse kimse canını sıkmasın zamanla burunlarımız ne kadar güzel olacak demek ki.
bir tane de resim yüklüyorum 16. günümde çekilmiş.
teşekkür ederim yekpare. darısı başına. hergün başka bir yüz ile uyanıyorum :) bugün burnumun sağ tarafı çok güzel şişlik az. sol taraf şiş. ama dışarı çıkıyorum kimse tuhaf tuhaf bakmıyor. çok eğilmediğim sürece acı yok. çok eğilince biraz sızı oluyor burun ucumda. gece deliksiz uyuyorum. bayramda uzun yola gideceğim 10 saat falan. inşallah canım yanmaz.
sen de korkma. ilk zaman evet biraz zor ama birden hızla toparlanıyorsun. sen 10gün izin almayı düşünmüştün. ben 15.günde rahatça sokağa çıkabilecek hale geldim. kişiye göre değişir. sen belki 1 haftada düzelirsin.
maşallahh suphanallah... çok sevindim canım.
yaa çok mutlu oldum bunları okuuyuncaa o zaman seni hemennn fotolarını alalım ama dimii merak ediyorum nasıl burnun? allah şifa versin herkese tez zamanda bende bayramdan sonra ameliyat olucam ama bizi açık açık bilgilendirin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?