Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

maşallahh suphanallah... çok sevindim canım.

yaa çok mutlu oldum bunları okuuyuncaa o zaman seni hemennn fotolarını alalım ama dimii merak ediyorum nasıl burnun? allah şifa versin herkese tez zamanda bende bayramdan sonra ameliyat olucam ama bizi açık açık bilgilendirin lütfen.

arkadaşlar ameliyat olanlar yardımcı olursa seviirim
bende burnumdan ameliyat oldum bugun bir hafta oluyor, tanponlarım alındı, alçımda yarın cıkacak inşallah.
benimsormak ıstediğim ben hala nefes alamıyorum, bitane deliğin içinde odem oluşmuş ordan hiç hava gırışı olmuyor, obur deliktende tam alamıyorum, açıkcası suanda seklini falan bile duşunmuyorum tek sıtediğim rahat rahat nefes alabilmek, ağzım kurumadan rahat rahat uyuyabimek.
benimle aynı sorunları yaşayanlar yada duyanlar varsa ve paylaşırsa cok sevinirim.

merhabalar bende araniza yeni katildim...)) benim sormak istetigim yurt disindan arkadaslar varmi aramizda ... bende yurt disindayim ve burun estetigi olmak icin necdet bey'le gorusmek istiyorum... eger yurt disindan arkadaslar varsa yazabilirlermi ... bu arada herkese gecmis olsun...)))

canım geçmiş olsun. normal ama nefes alamaman. tamam tampon aldı ama içeride pıhtı, burun akıntısı.... neyse birikti kuru şimdi... bazen nefes alamazsın bazen alırsın. çok yeni daha.

benim bugün 18. günüm hala az nefes alıyorum. ama ameliyattan önce bundan da az alıyordum. bi tarafta et bi tarafta kemik eğiriliği vardı. benim dikişlerim bir iki dştü temizlerken. ama daha duruyo içeride. bepanthen krem ile yumuşatıyorum sonra kulak pamuğu ile temizliyorum. sümkürmek sana kesinlikle yasak. ama 18. günüm ben az az yapabiliyorum.

sabret canım. günden güne iyi olacaksın ama toplamda burnunun tam şekli, tam nefes almak biraz vakit alacak.

kızlar, burada burnun şekli ile ilgili tek tereddütü olan bendim hatırlarsınız. burnum alçıdan çıktıktan sonra bariz sola eğri idi. resimlerimi de yüklemiştim buraya yorurmlarda da burnumum kötü olduğu söyleniyordu. bazılarınız tarafından da çok yeni olduğu için eğriliğin normal olduğu söyleniyordu.

bugün 18. günüm eğrilik milimetrik var. sadece ben farkediyorum. 15. günden itibaren burnum git gide düzeldi. ben de burnumun şiş olmayan tarafına doğru uyumaya özen gösteriyordum. henüz masaj vermemişti necdet bey çok yeni diye. en son 11.günümde görüştük necdet beyle. dün gitmemi söylemişti ama gittiğimde yoktu. hafta içi tekrar gideceğim.

son durumum şu; morluğum yok. yüzümde az şişliğim var ama çoğu insan az kilo aldım sanıyor orantısız değil. burnumun sol tarafı sağına göre daha şiş. burun ucum şiş. dışarı çıkıp geziyorum. kimse anlamıyor. arkadaşlarımda sadece şiş olduğumu söylüyorlar. 18. güne göre çok iyi bence de.

geçen hafta bugün çok üzgündüm. sürekli ağlıyordum. bugün çok mutluyum. rahatça süslenip püslenip gezmeye çıkıyorum. samimi olmadığım bir tanıdığım -sana bi güzellik gelmiş biraz kilo mu aldın- dedi :)

sizlerle de paylaşmak istedim. benim o eğri yamuk burun 1 haftada kendiliğinden düzeldiyse kimse canını sıkmasın zamanla burunlarımız ne kadar güzel olacak demek ki.

bir tane de resim yüklüyorum 16. günümde çekilmiş.

gözün aydın diyelim ozaman

sağol günaycım. senin de morlukların kalmamış gibi.... hızla iyileşiyoruz ne güzel.

tekrar yazıyorum, benim gibi yeni ameliyat olup da burun şekli kötü olan var ise şu yazımı okuyunca biraz olsun rahatlar diye.

11.günümde burnum çok yamuktu. 18.günüm burnumda eğrilik çok çok az kimse anlayamaz benden başka. masaj falan da yapılmadı. ödemler indikçe düzeldi.

yüzüme alışamamıştım. aynalara küsmüştüm. şu an anlıyorum ki tamamen psikoljik. hala eskisi gibi gülemiyorum. mimiklerimi tam kullanamıyorum. 333 yapamıorum, ruj sürünce yediremiyorum dudaklarımla, pipetle bir şey içemiyorum.... ama bu da normalmiş 1-2 aya anca mimikler otururmuş.

burnnuzun şekli ile ilgili iyi ya da kötü diye ilk 20gün karar vemeyin. canınızı sıkmayın. benim 15.günden sonra birden hızla düzelmeye başladı. kişiden kişiye değişiyor demekki.

hepimize geçmiş olsun. doktorumuz sağolsun :)

herkese geçmiş olsun durumlarınız nasl. ? kaybolmayın ortadan emosmos günayy ve ameliyat olanlar lütfenn sizden çıkcak kelimelere bakıyorum her gün resmen. 15.günde durumlar nasıl oluyo ? bu arada turamit burnun muhteşemm ayrı güzellik gelmiş kesinlikle. çok şiş inince daha güzel olur elbet çektiğin sıkıntılara değmesi güzel. günay ben senden hala resim bekliyorummm :18:

teşekkür ederim yekpare. darısı başına. hergün başka bir yüz ile uyanıyorum :) bugün burnumun sağ tarafı çok güzel şişlik az. sol taraf şiş. ama dışarı çıkıyorum kimse tuhaf tuhaf bakmıyor. çok eğilmediğim sürece acı yok. çok eğilince biraz sızı oluyor burun ucumda. gece deliksiz uyuyorum. bayramda uzun yola gideceğim 10 saat falan. inşallah canım yanmaz.

sen de korkma. ilk zaman evet biraz zor ama birden hızla toparlanıyorsun. sen 10gün izin almayı düşünmüştün. ben 15.günde rahatça sokağa çıkabilecek hale geldim. kişiye göre değişir. sen belki 1 haftada düzelirsin.

hızla iyileşmene çok sevindim ya böyle kendini iyi hssetmen bizede cesaret veriyo gerçekten. bayram olmasa hemen ameliyat olucamm ama 19 kasıma kendimi ayarlamaya çalışıyorum. 10 günde toparlanırım 15. günümde daha normale dönerim inşallah bende. oy allahım nasıl bir heyecandır bu yaşayan bilir anlatılmaz

canım ben sizin yaşadığınız heyecanları yaşamadım :) şöyle ki hayatımda ilk burun muayenesine 13 ekimde gittim, 5 dk görüştüm, hemen fiyat konuştum, tahlilleri yaptırdım. 14 ekimde ameliyata girdim... detaylı araştırsaydım belki korkardı cesaret edemezdim. necdet bey ilk ve tek görüştüğüm doktor. o güveni de aldım kendisinden. burnumun eğik olduğu zamanda bile kendisine çok güveniyordum. hiç aramadım bile 1 hafta bekle turamit panik yapma dedim ve hakikaten 1 haftada geçti eğrilik. yavuz bey de girdi ameliyatıma sağ olsunlar.

küçük bir risk herkesde her doktorda var... o artık şans sanırım. ama ben yapı olarak herşeyi çok ince eleyip sık dokumam:) sıkılırım. bişeyi beğendiysem tamamdır. kıyafeti bile denemeden alırım:) nasılsa bedenimi tanıyorum diye.

canım en kısa zamanda koyucam ınsallah fakat sıgarada ıctıgım ıcın alcı cıktıktn sonra tabıkı şişme yaptı şişleri indikten sonra koyucam eger necdet beye ne istediğiniizi açık açık anlatırsanız en güzel şekilde yapacaktır. ben dr dan cok memnunum ıcınız rahat amelıyat olabılırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…