Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim 10. günüm hala tamponlarım duruyor cuma aldırtıcaktım ama yeterince durdu yarın aldrııcam..şuanda çok güzel gözüküo ucu inşallah alçı cıkıncada güzel gözükür..alıştım tamponlara ilk günlerde ki gibi sıkmıor beni..cuma fotoğraf koyacağım haber veririm..

bu turamit ben fotoğraflarını göremedimn kaldırmışsın galiba çok merak ettim koyar mısın tekrar.

:) foto koymuştum ama bandajlıydı bugün bandaj cıktı şişlik var ama yinede koyarım turamitin dediği gibi hergün şişler değişiyor

sadelina,, bende seni eklesem yada sen beni eklesen?? sanıırm necdet beye oldun ve çok memnunsun..:=) bende o doktoru düşünüyorum gidicem muane için... fotoların var diymi???

canım burnumun eğri olduğu fotoları kaldırmıştım aynı gün, moralim bozulmuştu. ama şimdi ameliyat öncesi ve sonrası 1 er fotom var profilimde. görebilirsin.

Kızlar mrhaba ben geldim...Morluklarım geçti gibi,görmeniz için foto yükldim,bandaj çıkınca yine fotoğrafları yenilerim :) Benim içime sindi ama görüşlerinizi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…