Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

resimlerin varmi? arkadasligi mi kabul edermisin?

kızlar 23. gunden bol bol resım yukledım sımdı cekıp:)bnde estetık amaçlı oldum v suan hıc nfs alamıyorum gorunusu guzl sadece sola bıraz kayık okdr bıde bn hıc masaj yapmadım :)

kızlar 23. gunden bol bol resım yukledım sımdı cekıp:)bnde estetık amaçlı oldum v suan hıc nfs alamıyorum gorunusu guzl sadece sola bıraz kayık okdr bıde bn hıc masaj yapmadım :)

cnm resmlerine baktım burnunu çok beğendim sola doğru eğrilik sonradan oldu sanırım acaba masaj yapmamandan kaynaklanmış olabilirmi dr una sordunmu ne dedi?

evet bı sure banada oldu ben başka bışeyden dolayı sanmıştım, bı tarafımda fecı yaş akıyordu ve yanıyordu gözlerım

kızlr bu burun çok ılgınç bişey,hergun bı farklı sanki ama cevreden farkeden yoksa aynadan bakıpta cok kafaya takmamak lazım,ben cevremdekılere soruyorum genelde bozulma varmı dıye..bıde resımlerde farklı cıkabılıyor,benım fotograflarımı gören arkadaşım benı gerçekte gorunce çok şaşırdı,fotolardan cok daha guzel ve doğal dedıler..
ben aynadan cok yakınlarımın fıkrıne guvenıyorum,kendımız yamukluk yada eşitsızlık farkededbılıyoruz ama bu cevreden farkedılmeyecek boyuttaysa cok ustunde durmamak lazım sanırım
ve bence başarılı estetık kişiyi guzellştıren estteıktır..eskıye gore daha guzel duruyorsak başarlı olmştur doktor,burnun guzlelıgınden zıyade yuzumuze uyumu onemlı bence

Son düzenleme:

doğru canım. tamam eski haline göre çok iyi ama insanın beklentisi farklı oluyor para verip bıçak altına yatmışkende değsin istiyor.bi günü bi gününü tutmuyo bazen çok şiş oluyo bazen de gayet küçük nasıl iş anlamadım bunlar ne zaman düzelicek. sanki kemikvar gibi deli olucam bastır bastır nereye kadar zaten ödem var ufff

dr.emre ilhani taniyorsunuz..ve o bir konusmasinda böyle demisdi : her burun ameliyatdan sonra burunda simetrik olmayan seyler olur ( burun deligi felan) ve bu cok normaldir..bazilerinde daha cok göze batiyor bazilerinde daha az...bir insan bu konuya cok takiliyorsa hic burun ameliyati yapmasin..kusursuz burun olmaz ...

diyecegim kizlar herseyi sorun yapmayin...ve az aynaya bakin hafta da 1 kere bakinca insan daha cok fark görüyor..ama hergün bakinca kücük seyler bile göze batiyor

evet canm necdet uçarı eledim sanırım..

Canim ben hala emin degilim cunku bu uzun bi surec.bende zaten hemen olamiyacagim icin biraz daha takip etmek istiyorum acikcasi.. bi sebepte aslinda necdet beyin yaptigi burunlari daha cok begeniyorum sanirim.. muhammet beyin bazi burunlari cok uzun ve sivri geliyo bana.. bazilari gercekten cok sivri.. simdi benzetme olmasin kimseyi kirmak istemem ama pinokyo gibi olmus bazilari(((

cnm bende necdet beyde kararsız kaldım bazı olumsuz yorumlar okusamda burun ameliyatı bu risklerin olduğunu her doktor sölüyo yazılarında okudum bana necdet bey kendimizi güzel ifade edebildiğimiz sürece istediğimiz gibi bir burun yaparmış gibi geliyo tabi biraz burun ameliyatı şans işide

Evet aslinda haklisin hzur birazda sans isi. her bunye ayni olmuyo.. kimisinde hic problem yok, kimiside problem yasayabiliyo.. ama benim kafami karistiran kisim muhammet beyin hastalarindan hic sikayet eden yok..gercekten bu kadar iyiyse insan dusunmeden edemiyo....

bence hic alakasi zok gercekden sen baskalarin dedigine bakizorsun gut emre ilhanda ol ...hic sikazet yok onda...kusursuz burun yapiyor..ama pahli isde ...bu gercekden sans isi ..baskasininki guzel olmussa seninkide guzel olacak deil ki...hem bencede muhammet dilber sizi burun yapiyor ben onun ilede gorusdum cok uygun fiyat verdi sadece 2200 euro yani 1000daha fazla oderim is iyi olurdu ...ama hic begenmedim yaodigi burunlai..biriniz demisdi pinokyaya benziyor..ayneeeen

evet cnm katılıyorum insanın kafası karışıyo ben hemen ameliyat olamıcam ztn şu anda 5000 yada 6000 e yapıyo ben yaptırana kadar artık kaç bin olur adam her yıl fiyat arttırıyo bildiğim kadarıyla biraz fiyat sıkıntı oluyo benim için burda çok az bi miktara yaptırıp çok güzel buruna sahip olan arkadaşlar varmış çok pahalıya yaptırıp pişman olanlarda tabi ben yinede bi gidip necdet beyle görüşmek istiyorum

canım muhammet dilber en iyi burun üzürine hekim seçilmiş 10 tam puan almş netten araştırırsan ayrıca hiç pnokyo gibi yaptıgı bi burun görmedm ben onun yaptıgı burunların estetik oldugunu bile anlamamştım cok begendm bilmiorm simdi fırsatım olsa yarın gözüm kapalı ona amelyt olrm şikayet eden kimse de yok burun bu riske atılmaz yüzün tam ortasında nefes almayan ve yamuk bi burunla kmse dolaşmak istemez

Kizlar fuardayim calisiyorum cok gzl resmler cekndm ekliycm biara goren herkz cok begemdi tanimayanlar beni hic anlamadi burnum cok dogalmis ya su nfs sorunumda bi gitse

en iyi doktor kiriterleri kim belirliyor...COK KOMIK BENCE....alakasiz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…