- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.601
en iyi doktor kiriterleri kim belirliyor...COK KOMIK BENCE....alakasiz bence...
en iyi doktor kriterini aldıkları egitimler ve girdikleri amelyat sayısı başarı sayısı belirliyo bu sana komik geldiyse onu bilemem tabi...
senin yerinde olsam cok gecmeden elimde fırsat varken amelyat olmazdım iptal ettirirdm ben de necdet uçara olcaktm ama yamuk burunlar nefes almayan burnlar kendini ne diye riskee atıosun deger miiii burun bu güzelleştircem diye iyce berbat oolrsaa nolcak mantıklı dusunun bence yüzde en cok dikkat çeken yer yani.... ve her şeyin başı saglıkkk
en iyi doktor kriterini aldıkları egitimler ve girdikleri amelyat sayısı başarı sayısı belirliyo bu sana komik geldiyse onu bilemem tabi...
dr necdet ucar ameliyat ücreti ne kadar?
estetikse mukemmel bir burun ya cok beğendim doktorunuz kım ne kadara yaptırdınız lutfen cevap verin
2 250 + 8%KDV diye biliorum
yok bitanem malesf estetik olmadım henüzo burnu kendim tasarladım doktor arayışı içersindeyim canım
ama cok ıyı burunlar varya hangi doktora yaptıracagımı sasırdım valla
sans sans sans ..diyorum baska birsey demiyorum...bizim bir tanidik almanyada 2 kere oldu..burun maf oldu..sonra tr de oldu ve tam 1000tl ye(biraz sigorta karsiladi) ..dusunun acayip ucuz insan bu isde birsey var diyecek sekilde ...ve burun super oldu..hemde ucuncu ameliyatiydi
oluyor oyle aynen dedıgınız gıbı sans bilmiyorum ya benım bıde bu hazıranda yaptırmam lazım daha doktor bulamadım
niye haziran ???????????
cunku ben cok erteledım sınavlarımdan dolayı hazır babamda tamam demisken bu hazıran son sınavımı olcam oda bıtmıs olcak hemen olrum kurtulurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?