- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.621
hadi hayirlisi benimde 4gunum kaldi
hadi hayirlisi benimde 4gunum kaldi
hangı doktor cnm ????
kızlar yeni resimler yükledim bakalım ne diyeceksiniz kimse anlamıyor ameliyat olduğumu herkez başarılı olmuş diyor şu ödem de bir geçse..
evet bı sure banada oldu ben başka bışeyden dolayı sanmıştım, bı tarafımda fecı yaş akıyordu ve yanıyordu gözlerım
ben ocak ayında ameliyat oldum..amelıyat sıkıntısız gectı..ama burnumda yamukluk var.masaj verdı yaptım fakat hala burnun sag alt tarafı şiş..iğne vurucam dedı 1 ay sonra bakıcam artık..umarım hep boyle kalmaz burnum cok moralım bozuk..iğneden sonra umarım duzelır..benm gıbı sorun yasayan varmı acaba???????
hmm anladım inş. tasarladıgın gibi burnun olur cok guzel cunkune zaman olmayı dusunuyorsunuz
ben ocak ayında ameliyat oldum..amelıyat sıkıntısız gectı..ama burnumda yamukluk var.masaj verdı yaptım fakat hala burnun sag alt tarafı şiş..iğne vurucam dedı 1 ay sonra bakıcam artık..umarım hep boyle kalmaz burnum cok moralım bozuk..iğneden sonra umarım duzelır..benm gıbı sorun yasayan varmı acaba???????
cnm resim ekleyebilirmisin merak ettim burnunu
cnm resim ekleyebilirmisin merak ettim burnunu
yaa bu yamukluk işi beni epeyce tedirgin etti şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?