Dr.Ozan Balık Hasta Yorumları (Burun Estetiği

gamze hanım daha tecrübeli ona bir sorun derim ben bende 18ime giriyorum sizi de iyi anladım bu yüzden :)

Ben ozan beyin hastasiyim burun fiyati ekim sonrasi 9.000 tl arkadasiniz fiyati yanlis anlamis olabilir mi:/ keske asistanin kendisine durumu belirtseydiniz
Evet kendisi ile konuştuk. Ben durumu yanlış anlamışım sağolsun açıkladı Arzu hanım :)

Hangi hastanede oldunuz ameliyati?

Son düzenleme:
obareeey bende ameliyat oldum hemde 13. günümde olmasına ve fazlasıyla şişliğe rağmen harika ozan balık tam bi mucize

Fiyatlar gercekten biraz ucmuş gibi geliyor. Ben şubata ameliyat oldum ozan beye. Fulyadan levente gectikten sonra fiyatlarin articağini biliyordum ama duyduklarim biraz şok etti beni. Bence biraz pazarlik edin hemen kabul edmeyin derim

Arkadaşlar benim 5 ay oldu ameliyatim fakat sankiburun ucum hala tam istediyim gibi incelmedi. Acaba daha ödem olabilir mi? Veya şişlik dônemini aşmiş olabilirmiuim. Tecrübeli olan arkadaşlar cevap verebilirlermi acaba rica etsem

kişiden kişiye değişiyor ama 6. ayda %80 şişlik iniyor burun ucunun oturması 8 ayı bulabilir ama çok inmez 5. aydan sonra hemen hemen net şeklini bulmuş olmalı

Tsk ederim canim. Bende öyle tahmin ettim cok daha değişmez diye. Benim derim kalin olduğundan iner dediler ama bana cok inandirici gelmemişti. Neyse bekliyelim biraz daha bakalim sonuc tam ne olacak.

Merhabalar çok geçmiş olsun Bir kaç sorum olacaktı burnunuzdan şuan memnun musunuz ve ben daha önceden bir kere estetik ameliyatı oldum herkese yapılan gibi ameliyat olmadan önce burnumun şeklini bilgisayar yoluyla düzelttik nasıl bir sonuç çıkacağınu bilmek için ama ameliyattan sonra burnun şekli yerine oturmaya başladıgı anda şekil değiştirdi resmen ilk gördüğüm burunla alakası yoktu ve şuan maalesef çok mutsuzum rica etsem bana resimlerinizi atıp fiyat konusunda ve doktor konusunda bilgi verir misiniz ikinci ameliyat olmaya korkuyorum ama böylede çok mutsuzum

Merhaba! Ameliyat öncesi ve sonrasi fotograflarini görebilirmiyim acaba?

Ameliyat olduysan fotografini gösterebilirmisin acaba?

Selamlar.Ben de bundan 2 yıl önce Ozan Balık hocama burun estetiği oldum.çok çok araştırdım çünkü hakikaten çok zor bi karar.burun bu bakıldığında ilk göze çarpan ve yüzün şeklini belirleyen organ.bende ayrıca nefes alma problemi de vardı.hocama muayene oldum ve hocam beni dinledi ben doğallıktan yanayım ve doğal bi burun istediğimi kendisine söyledim.kendisi de bunu dikkate aldı.ve sonunda ameliyat oldum.ameliyattan çıktım ne ağrı ne şişlik ne morluk.bir gece hastanede kaldım ve ertesi gün eve geldim.ilk gece dahi o kadar rahat uyudumki.tampon olmasına rağmen.tamponlarım ve alçım çıktığında aynadan baktım ve sevinçten zıpladığımı hatırlıyorum bu benmiydim inanamadım.iyiki de Ozan Hocama olmuşum hiç bi sıkıntı yaşamadım.çevremde de birçok arkadaşımı kendisine yönlendirdim ve herkes çok çok memnun.burun estetiğinde Ozan Hocamı tek geçerim.pahalı bulanlar oluyor ama ucuza yaptıran arkadaşlarımı da gördüm burnu düşen bile oldu.eğer mesele sağlık ve güzellikse ömür boyu pişmalık yaşayacağıma kaliteli bir doktor seçip ömür boyu mutlu olmayı tercih ederim.bu ameliyatımdan 6 ay sonra da doğum çatlaklarımdan kurtulmak için Ozan hocama karın germe oldum.onla alakalı da bir sıkıntım yok çok çok memnunum.ayrıca annem de Ozan hocam 3 ayrı operasyon geçirdi ve daha önce olmadığına çok pişman.hocam bizde bağımlılık yaptı yani. Ozan hocamdan başkasına asla güvenemem. Ozan Balık kesinlikle alanında uzman bir hekim.kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.iyiki onu tanımışım.

Fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim Emre İlhan a olacaktım ama Ozan Balık instagram fotoğraflarını görünce kararsız kaldım

bence en doğrusu önce muayene olup Ozan hocayla her şeyi enine boyuna konuşup sonra fiyat almanız zaten ilk muayene ücretsiz.

Bende ozan beyi düşünüyorum ilk ameliyatım olucak o yüzden çok bilgim yok henüz doktorlar hakkında siz ne kadara ameliyat oldunuz şuan nasıl burnunuz memnunmusunuz

Ozan balik'a iki arkadasim burun ameliyati oldu ikisi de guzel ancak birininkinin estetik oldugu cok belli oluo digerinin ki cok dogal sanirim yapiyla ve kisinin istegiyle alakali. Bi baska arkadasima hem gogus diklestirme hem karin germe yapti sonuc harika. Kendim de yaklasik bi ay once sakak germe icin gorustum kendisiyle ama yag enjeksiyonunun bnm icin daha dogru olucaini soyledi, elime bi ayna verip boyle olursa soyle soyle olursa boyle diye anlatti, sakak germeye o kadar para vericeine asil seni mutlu edicek sonuca bu sekilde ulasirsin dedi. Acikcasi bn kendisine guvendim. Onumuzdeki hafta yag dolgusu yaptiricam. Ancak gercekten yogun bi hekim kendisi, ilgisiz diil ama yogunluktan bu sekilde algilanio olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…