Dr.Ozan Balık Hasta Yorumları (Burun Estetiği

Ben kendi adıma konuşayım. Memnunum. Ameliyatı yapıp bitirmiyor. Sonrasında ilgisi devam ediyor. Ne zaman sıkıntın olursa ulaşabiliyorsun. Instagramdakiler birebir aynısı. Fotograf üstünde hiç bir oynama yapmadan koyuyorlar ve buna çok dikkat ediyorlar. Zaten Ozan Bey'in tarzını instagramdan görmüşsündür. Eğer o şekilde burunları beğeniyorsan onu tercih edebilirsin.

Merhaba kızlar, bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum ozan balıkla görüşmem var haftaya iyi bi doktor gibi geldi bana ama şüphelerim var.. memnun olmayan varmı aranızda hiç ? ameliyat sonrası sıkıntı yaşamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba,
Ben gecen hafta ameliyat oldum ozan bey de ve cok memnun kaldin şu ana kadar. Burnum daha bandajli fakat alciyi aldiği zaman ciplak halini gördüm ve henüz ödemli olmasina rağmen cok beğendim cok mutlu oldum. İşini bilen ve özen gösteren bir cerrah. Favorileriniz arasina ekleyin bence... Bende kendisine işim arkadaşim tavsiyesiyle karar verdim. Arkadaşim da gecen sene ozan beye ameliyat oldu ve cok memnun hala.

Cigerim soldu doktor arastirmaktan yaa suan ozan beyle baska bi doktor arasinda muallaktayim ameliyat olan arkadaslar eger resim yukleyebilirseniz cok sevap olur

Cigerim soldu doktor arastirmaktan yaa suan ozan beyle baska bi doktor arasinda muallaktayim ameliyat olan arkadaslar eger resim yukleyebilirseniz cok sevap olur
Selam,
Yeniyim burada nasil yükleyeceğimi bilemiyorum. E mail adresini yolarsam yardimci olabilirim. Benim bugün 10. Günüm ve dediğim gibi sonucundan gayet memnunum. Tasarimdaki resimden cok cok daha güzel oldu, cok mutluyum. Benimde cok korkularim vardi ama şükür korkularimin hic biri gerecek olmadi. Diğer doktorun kim?

Merhaba,

Bende Cumartesi günü ameliyat olucam 10. gün fotonuzu ben de merak ettim. Gönderir misiniz?

Bende 13 gun once Dr.Ozan Balik'da oldum suan burnumda bant var ve yarin bantlarimi kendim cikartcam.gordugum suanki sekilden memnunum ama bakalim bant cikincada mutlu olcakmiyim:) Tek sorun Ozan beyle ilgili kendisiyle oturup bi ön cizim yapmadik konusmadik,sadece ameliyata girmeden az cok ne istedigimi anlattim konustuk 3dk falan okdar.ve ameliyattan sonra gormedim kendisini.Biraz ilgisiz davrandi oyuzden zoruma gitti.bekledigim ilgiyi gormedim kendisinden Hollandadan gittim sonucta sadece ön gorusmede kendisiyle muhabbetim olcakti oda olmadi..Neyse saglik olsun burnum guzel olsunda o cok sorun degil.. Burnumun sonucunu önce ve sonrasini ilerleyen gunlerde makyaj yapmaya basladigimda atarim:)

Ozan balık ameliyatlarını kapalı yapıyor.İlgi ve alakasıyla da güven veriyor.Ancak beklemediği sonuçla karşılaşıp hüsrana uğrayan çok hasta var. Sonuçta yüz bölgesi ve önemli bir organ burun. Paraya kıyıp tek seferde bitirmek lazım. İnsanın başına gelince ders çıkartıyor.2 hafta önce Murat Erdoğan'a Ereğlide ameliyat oldum.Ya doktorun beceriksizliği yada benim şanssızlığım. Eski burnumu arar oldum.
Hem paranı veriyorsun hem mutsuz oluyrsn. Kanun yasa bişey çıkartsınlar. Bir sürü hasta var bu şekilde madur olan bunlardan biride benm. Sütten yanan yoğurdu üfleyerek yer misali,tekrar ameliyat olacağım ve hiç bir doktora güvenemiyorum. ((((((((

Eveet,yandan ve karsidan fotolarim.sonucdan memnun kaldim istedigim gibi oldu..Bakalim 6ay icerisinde sislikler inince nasil olcak

Eklentiler

• image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 526
  • image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 523
Eveet,yandan ve karsidan fotolarim.sonucdan memnun kaldim istedigim gibi oldu..Bakalim 6ay icerisinde sislikler inince nasil olcak
Evet en zoruda bu galiba birgün kalkiyorum hic beğenmiyorum diğer gün kalkiyorum vayyyy süper olmuş diyorum. Nerede okuduysam hep aynisini söylüyorlar. Hergün başka bir burunla kalkicaksin diye. Benimde tam 1 ay oldu bugün. Tabiki ilk günlerdeki gibi değil ama hala cok şiş. Sabir... Sabir... Sabir... Senin beğenmen önemli zaten ama belli cok şiş daha cok değişir o daha. Eski resmin de varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…