Revizyon o fiyata olmaz. Asistanını arayın herseye Cvp veriyorRevisyon fiyatimi bu ?cok iyi
Merhaba,Merhaba kızlar, bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum ozan balıkla görüşmem var haftaya iyi bi doktor gibi geldi bana ama şüphelerim var.. memnun olmayan varmı aranızda hiç ? ameliyat sonrası sıkıntı yaşamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Selam,Cigerim soldu doktor arastirmaktan yaa suan ozan beyle baska bi doktor arasinda muallaktayim ameliyat olan arkadaslar eger resim yukleyebilirseniz cok sevap olur
Merhaba,Selam,
Yeniyim burada nasil yükleyeceğimi bilemiyorum. E mail adresini yolarsam yardimci olabilirim. Benim bugün 10. Günüm ve dediğim gibi sonucundan gayet memnunum. Tasarimdaki resimden cok cok daha güzel oldu, cok mutluyum. Benimde cok korkularim vardi ama şükür korkularimin hic biri gerecek olmadi. Diğer doktorun kim?
Diğeri kimCigerim soldu doktor arastirmaktan yaa suan ozan beyle baska bi doktor arasinda muallaktayim ameliyat olan arkadaslar eger resim yukleyebilirseniz cok sevap olur
Diğeri kim
Bence ozan balık o zamanSalih emre üregen
Muhammed dilber açık yapiyo ozan balık kapalı sanırım açık olmak istesem Muhammed dilbere olurdum salih emrenin burunlarını pek sevemedimKisa ve net
Acik hic dusunmedim.. bilmiym ya isin en zor kismi buMuhammed dilber açık yapiyo ozan balık kapalı sanırım açık olmak istesem Muhammed dilbere olurdum salih emrenin burunlarınısevemedim
Pardon canim yeni okuyorum mesajini. Tabiki yollarim bana mail adresini verebilirmisin? Buarada nasil gecti ameliyatin, memnunmusun?Merhaba,
Bende Cumartesi günü ameliyat olucam 10. gün fotonuzu ben de merak ettim. Gönderir misiniz?
Evet en zoruda bu galiba birgün kalkiyorum hic beğenmiyorum diğer gün kalkiyorum vayyyy süper olmuş diyorum. Nerede okuduysam hep aynisini söylüyorlar. Hergün başka bir burunla kalkicaksin diye. Benimde tam 1 ay oldu bugün. Tabiki ilk günlerdeki gibi değil ama hala cok şiş. Sabir... Sabir... Sabir... Senin beğenmen önemli zaten ama belli cok şiş daha cok değişir o daha. Eski resmin de varmi acabaEveet,yandan ve karsidan fotolarim.sonucdan memnun kaldimistedigim gibi oldu..Bakalim 6ay icerisinde sislikler inince nasil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?