Muhammet dilber benimde favorilerimdi. Karar değiştirmem ilk görüsmşmede yanliş hatirlamiyorsam 250 tl istemişlerdi. Acikcasi ilk görüşmede o kadaristenmesi bence biraz fazla, anlaşip anlaşamiyacağim belli değil. Her doktora o kadar para versem bir ameliyat ücreti cikar ikinci sebebim ise iş arkadaşimin ozan balik ameliyat olmasi idi. Ben cok beğenmiştim ve hic bir sorun yaşamadi. Ve sonuncu sebebim ise buradaki yorumlar. Titizlikle koudum herbir yorumu ve neredeyse sifir olumsuz yorumlar. Muhammet beyde yine olumsuz yorumlar buldum. Benim tam 1 ay oldu ameliyatim ve sonucundan cok memnunum hem gördwl hemde sağlik acisindan. Bende nefes problemi lde vardi. Ve hergün dahada güzeleşiyorMuhammed dilber açık yapiyo ozan balık kapalı sanırım açık olmak istesem Muhammed dilbere olurdum salih emrenin burunlarını pek sevemedim
İlgisiz değil ozan bey sadece biraz yoğun... Ben 3 hafta kaldim istanbulda ve her gidişimde ilgilendi. Birazda asistanlarla ilgili gibi geldi bana. Cok şeylerden haberi olmuyor. Hangi asistan ilgilendi seninle. Ben kendisine söylediyim zaman hep zaman ayirdi bana. Zaten hoca seni dinliyor ama yinede kendince doğru olani yapiyorBende 13 gun once Dr.Ozan Balik'da oldum suan burnumda bant var ve yarin bantlarimi kendim cikartcam.gordugum suanki sekilden memnunum ama bakalim bant cikincada mutlu olcakmiyim:) Tek sorun Ozan beyle ilgili kendisiyle oturup bi ön cizim yapmadik konusmadik,sadece ameliyata girmeden az cok ne istedigimi anlattim konustuk 3dk falan okdar.ve ameliyattan sonra gormedim kendisini.Biraz ilgisiz davrandi oyuzden zoruma gitti.bekledigim ilgiyi gormedim kendisindenHollandadan gittim sonucta sadece ön gorusmede kendisiyle muhabbetim olcakti oda olmadi..Neyse saglik olsun burnum guzel olsunda o cok sorun degil.. Burnumun sonucunu önce ve sonrasini ilerleyen gunlerde makyaj yapmaya basladigimda atarim:)
öyle diyorsunuzda gidip 3 bine yapan doktora oldum.Sonuç hüsran oldu.Git kendin ol 3bine de yamuk burunla dolaş.Bu doktoru istiodum 6000 cok vazgectim
Baska doktorlara bakicam 3 bin tl ye yapan ve cok memnun kalanlar var
Allah razı olsun bunu paylaştığın için.Aynı şeyi Ereğlide Murat ERDOĞAN a kapalı ve ucuz yapıyor diye oldum burnum eskisinden beter oldu.Çok mutsuz ve kızgınım. Yaşama hevesim gitti desem yeridir.1yıl sonra tekrar olacağım.Açıkcası şu yazıyı okuyana kadar Ozan beyi düşünüyrdum ama EMRE İLHAN diyorum artk.bende buradaki yorumları ve ozan bey'in internetteki paylaşımlarını okuyup yaptırmaya karar vermiştim ama çok pişman oldum. burnumun ucu hem çok düşük hem de top şeklinde, başlarda şiş ondan diyordum ama 1 sene oldu artık şiş olmadığına eminim. yaptırdığımı en yakın arkadaşlarım bile anlamadı, ben söylüyorum ona rağmen a bir değişiklik yok ki diyorlar anlamıyorlar. verdiğim para bir yana, çektiğim acılar bir yana, psikolojim inanılmaz bozuldu, niye bu kadar kötü olduğunu düşünmeden bir gün bile geçiremiyorum. kendimi sürekli telkin ediyorum, sakin ol kendini bu kadar yıpratma, güzel olmadı tamam ama öncekinden kötü değil en azından diye ama üzülmekten kendimi alıkoyamıyorum. burnumu yaptırmadan önce yaptırıcam güzel olacak gibi bir tesellim vardı, çok araştırdım, uğraştım para biriktirdim, çok güzel düşüncelerle yaptırdım tamamen olumluydum ama şimdi çok pişmanım. ikinci ameliyatı olacak paramda yok, biriktirip ilerleyen senelerde olucam inşallah ama revizyon ameliyatlarında da başka bir yerden kıkırdak alınması gerekiyormuş, bu beni korkutuyor. ama bu hali ile de duramayacağım için eninde sonunda tekrar yaptırmak zorundayım, kaçabileceğiniz bir şey değil ki her aynaya baktığınızda direk burnunuzu görüyorsunuz, unutmanıza izin vermiyor, mümkün mertebe aynaya bakmamaya çalışıyorum ama bu da ne kadar mümkün illa ki bakıyorsunuz. siz siz olun çok iyi araştırın arkadaşlar, sonuç kötü olunca tahmin ettiğinizden çok üzülebiliyorsunuz. karar verdiğiniz doktora daha önce ameliyat olmuş bir tanıdık bulmaya çalışın, internetteki resimlere inanarak doktora karar vermeyin, onların üzerinde oynama yaptıklarını düşünüyorum.
Bende yaklaşık yedi ay evvel ozan bey e gogus ameliyati oldum diklestirme ve silikon.. benim ameliyat surecim ve sonucum muhtesem oldu dikis yerlerinde yasadigim akinti sebebiyle (sigara kullandigim icin) gun oluyordu uc kere arayip yaziyordum o kadar sabirla ilgilendiler ki anlatamam. Ozan bey sonuna kadar hastasinin arkasinda olan bi cerrah bence revizyon dusundugunuzu belirtin mutlaka maddi acidan yardimci olacaktir.. cok gecmis olsunAllah razı olsun bunu paylaştığın için.Aynı şeyi Ereğlide Murat ERDOĞAN a kapalı ve ucuz yapıyor diye oldum burnum eskisinden beter oldu.Çok mutsuz ve kızgınım. Yaşama hevesim gitti desem yeridir.1yıl sonra tekrar olacağım.Açıkcası şu yazıyı okuyana kadar Ozan beyi düşünüyrdum ama EMRE İLHAN diyorum artk.
kesinlikle bütün yorumlarınıza katılıyorum fotoğrafları görmeyi çok isterim buradaki ilgisiz yorumlarına çok şaşırdım alakası yok nerden çıkardılar anlamıyorum :)Bir de Ozan bey için ilgisiz diye yorumlar gördüm, doğrusu ben kendisini çok tatlı ve şakacı buldum : D eşim, annem, kardeşim de öyle buldular. İnsana güven ve cesaret veriyor. Kardeşim de meme büyütme ameliyatı olmak istiyor kendisine; ama daha 18 yaşında olduğu için beklemede : D
Bu arada isteyen olursa burnumun öncesi-sonrası fotoğrafını paylaşabilirim seve sevesöylemeyi unutmuşum : )
Valla benimde en cok sasirdigim yorum bu oldu ozan beyi sanki kirk yildir taniyomusum gibi rahattim yaninda o kadar samimi guler yuzlu ve yumusak ki asla egosu yok.. gamze hanimda aynen oyle.. iciniz rahat olsunozan bey isinin ehli ve cok durust bir insan..kesinlikle bütün yorumlarınıza katılıyorum fotoğrafları görmeyi çok isterim buradaki ilgisiz yorumlarına çok şaşırdım alakası yok nerden çıkardılar anlamıyorum :)
Asistanı Arzu hanım da çok ilgili, kendisine Whatsapp'ten o kadar çok soru sordum ki ameliyat sonrası, bıkmadan yanıtlayıp yardımcı oldu sağ olsun : D Ameliyat öncesi çekilen fotoğrafımı kendilerinden isteyip fotoğraf elime geçer geçmez yeni halimle kolajlayıp paylaşacağım.kesinlikle bütün yorumlarınıza katılıyorum fotoğrafları görmeyi çok isterim buradaki ilgisiz yorumlarına çok şaşırdım alakası yok nerden çıkardılar anlamıyorum :)
gamze hanım vardı ama arzu hanım kim yeni asistanı mı yoksa 2. bir asistan mı? :)Asistanı Arzu hanım da çok ilgili, kendisine Whatsapp'ten o kadar çok soru sordum ki ameliyat sonrası, bıkmadan yanıtlayıp yardımcı oldu sağ olsun : D Ameliyat öncesi çekilen fotoğrafımı kendilerinden isteyip fotoğraf elime geçer geçmez yeni halimle kolajlayıp paylaşacağım.
Arzu hanım da başka bir asistan :)gamze hanım vardı ama arzu hanım kim yeni asistanı mı yoksa 2. bir asistan mı? :)
gamze hanımı çok sevdim ben ama çok yoğun arzu hanım daha mı ilgili acaba :) birde ben şeyi merak ediyorum şimdi ben haziranın 20sine gün aldım alalı 6 ay oldu ama ayarlandı mı bilmiyorum ameliyat gününden önce ne zaman yapmam gerekenleri sormak için gamze hanıma yazmalıyım bilmiyorumArzu hanım da başka bir asistan :)
Haziranin baslarinda ararsiniz ama akliniza takilan ne olursa olsun her zaman sabirla cevapliyor :) mutlu sonlarrr :)))gamze hanımı çok sevdim ben ama çok yoğun arzu hanım daha mı ilgili acaba :) birde ben şeyi merak ediyorum şimdi ben haziranın 20sine gün aldım alalı 6 ay oldu ama ayarlandı mı bilmiyorum ameliyat gününden önce ne zaman yapmam gerekenleri sormak için gamze hanıma yazmalıyım bilmiyorum
inşallah :) teşekkür ederimm :)Haziranin baslarinda ararsiniz ama akliniza takilan ne olursa olsun her zaman sabirla cevapliyor :) mutlu sonlarrr :)))
ozan beyle hiçbir şekilde fiyat konusu konuşulmuyor onu kastedmiş olabilir bütün fiyat asistanı ile konuşuluyor hatta asistanı doktora sormadan indirim yapabiliyor ama 9 bin demeleri ve fiyat hakkında bişey söylemeyin sakın demesi beni bile irrite etti açıkçası şimdi. ben ekim öncesi görüştüğüm için önceki fiyatta anlaştık ancak Ekim sonrası fiyatın artıp 8 bin olacağı söylenmişti 9 bin burun ucu için çok fazla bir diğer arkadaşıma bunun için revizyon olmasına rağmen 6 denmişti 9 nasıl olur anlamadım birde gamze hanımla mı görüşseniz?Arkadaslar bende instagramda yaptigi burunlara hayran bir sekilde kendisi ile gorusmeye gittim bir ay once kafamda "ya bu doktor ya da hic burun estetigi yaptirmam" diye bir dusunce vardi ve gittigim 3. Doktordu. 18 yasindayim bu arada ve burnumun sadece ucu biraz genis isteyene gosterebilirim cogu kisi gerek yok diyor ama ben biraz takintiliyim her neyse. Kendisi ile gorustum herhangi bir nefes alma problemimin olmadigini ve tek derdigim estetik goruntu oldugunu soyledim. Fakat sonra asistani Arzu hanimla fiyati konustugumda bana 9 bin gibi ucuk bir fiyat soyledi ustelik arkadasima telefondan 6 bin ama indirim yapariz dedikleri halde yani daha burnu bile gormeden. Acikcasi buda beni yasimin kucuklugunden faydalanip ne koparsak kar diye dusunduklerini dusunmeye itti. Ozellikle Arzu hanimin "Sakin Ozan beye fiyat hakkinda bir sey demeyin" demesi beni dahada irite etti. Yanlis anlasilmasin burda asla Ozan beye camur atmiyorum dusunmeden 9 bin verebilecek durumda olsaydim kesinlikle Ozan beye ameliyat olurdum ama bu durum benim biraz tadimi kacirdi. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
ozan beyle hiçbir şekilde fiyat konusu konuşulmuyor onu kastedmiş olabilir bütün fiyat asistanı ile konuşuluyor hatta asistanı doktora sormadan indirim yapabiliyor ama 9 bin demeleri ve fiyat hakkında bişey söylemeyin sakın demesi beni bile irrite etti açıkçası şimdi. ben ekim öncesi görüştüğüm için önceki fiyatta anlaştık ancak Ekim sonrası fiyatın artıp 8 bin olacağı söylenmişti 9 bin burun ucu için çok fazla bir diğer arkadaşıma bunun için revizyon olmasına rağmen 6 denmişti 9 nasıl olur anlamadım birde gamze hanımla mı görüşseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?