Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Veeee işte artık saatler kaldı ameliyat gününe ve ben hiç iyi değilim

Normalde insanların söylediği şeyleri umursamayan biriyimdir ancak konu burun olunca iş değişiyor. Ev arkadaşım ve çocukluk arkadaşım hariç herkes burnumu yaptımama karşı çıkıyor. Yok ben başka biri gibi olcakmışım, yok bakışlarım bile değişecekmiş, çok yapay bir görüntü olacakmış, yok bu hali çok karizmatikmiş, vay benim derdim neymiş, ohoooo daha da ne dediklerini yazsam sabaha kadar sürer.

Çok üzgünüm tabii bunları duyduğum için. Hepsi de sevdiğim insanlar olmasına rağmen ağız dolusu küfür etmek istiyorum hepsine. Çünkü psikolojim allak bullak oldu. Hergün bu siteye giriop yazdıklarınızı okuyorum ve sanki karşılıklı konuşuyormuşuz gibi biraz olsun rahatlıyorum. Ama kızlar çok az kaldı artık ameliyata, çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım. Korkumun ve heyecanımın sebebi ameliyattan sonra nasıl bir görüntüye sahip olacağımı bilemediğim için. Ne olur bana biraz destek olun. Özellikle ameliyat olmuş arkadaşların desteğine ihtiyacım var. 7 Nisanda ameliyat olucam ama son anda bi delilik yapıcam diye çok korkuyorum.

geçmiş olsun cnm.cesaret alman iyi.birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu..
saol tatlım sen pendktemi oturuydn ben kagıthnede oturuyrm ama pendikte ofisimiz var bilirim oralrı eger sende istersen atellrm cıktktan sonra bigün ayarlyp görüşblrz sahilde oturur laflrız veli beyn btn hastlryla tnsmk istrdm sahsen güzel olurdu

Son düzenleme:

cnm bence korkma veli bey'e güven bozma morlni ben hstlrnı gördm gercktn cok dogal yüze uyan burnuşlar yapıyo ben hiç düşnmedn kmseyi takmdn oldum atelm cıkmadı ama ucunu baya görblyrm şiş oldugu halde o kdr güzel görnyoki iykide olmuşm dyorum bde atel cıksn o zman eminimki daha mutlu olucm görntüdn doktoruma güvnm sonsuz eger sen istiyosan basklrnın ne dusundugunu önmseme eski halnden daha iyi olucktr bunu düşn bende bunu düşnerk grdm pişmn deglm ya ztn yapy görntyü burun ucu verir ben göryorum ve dedgm gbi şiş olmsna ragmn cok hoş duruyo surtmda yapy durmuyo günde almşssın bence korkmadn endişlnmedn ol derim

arkadaşlar bende şimdi geldim eve hastaneden nihayet bu gün gidebildim kontole..veli bey ameliyattaydı baya bir zaman bekledim.bu arada yavuz beye göründüm burnmu temizledi yine o aspiratör denilen aletle istemesem de ben..çok fena gdıklıyor alet..neyse sonra veli bey göründüm burnumda çıtırdama var dedim bana hemen sen neferalemisin dedi evet dedim şaşırım sigaramı içiyorsun dedi..yok dedim ama bir ara içtim dedim ondan olabilirmi dedim..olabilir ama bir şey olmaz artık içmiyorsan dedi..yok içmiyorum dedim..ama şaşırdım beni bilmesine anlıyacağınız biri burdan haberleri veriyor veli beye..çok şaşırdım yani sigaradan dediğimi bile biliyor yani..ama hoşuma gitmedi bu durum

tabi cnm neden olmasın tanışmak sterim buralara gelirsen

bunaltmıyorsun cnm yok..emin olki burnundaki kalkıklık birazda olsa inecek şişlikten şu an benim indi şahsen..daha doğal olacak yani endişenemene gerek yok..

çoook geçmiş osun cnm fotolarını bekliyoruz...bu arada ben de bu gün gittiğimde baya hasta bekliyordu 40 yaşlarında bir bayan bile olmuştu ameliyat..hatta 50 yaşlarında bir adam da başvurdu burun için düşünün artık kaç kişi yani..bu işin yaşıda yok..hatta kaç kişi gördüm öyle..

anladığım kadarıyla çok yoğun bir doktor kendisi. ben haziran ayı gibi estetik yaptırmayı planlıyorum fakat istanbulda yaşamıyorum ve 2-3 ay öncesinden doktorla yüzyüze görüşmem çok çok zor. bazı doktorların mail yoluyla fotograflara bakarak randevu verdiğini biliyorum. veli beyde böyle bir uygulama var mı? biliyor musunuz?

sanırım yapmıyor öyle bir uygulama görüşmen gerek cnm.

ben veli beye resmimi gondermisdim oda bana bir tasarim gondermisdi
ona gore karar verdim bende uzakta oturdugum icin on gorusmeye gidemiyecegim

bencede hoş degil bende bozuldum bu duruma sen rahtszlgni yawuz beyede sölednmi bakim

kızlarr bende ameliyat günümü aldım.. bugün görüştüm:):):) 19 nisanda bir burun daha tarih oluyor:):)

`şimdiden gecmiş olsun cnm korkma emi bende oldum cok korkuyodum korktugum kadar olmadı 3 gün zorlu geciyo ondan sonrasi rahat..

:85:
canımcım perşembe günü bende gitcem pansumana sen kaç gbi orda olcan karsılsrz belki=) bu arada bende sennle aynı gün olcktm 1 nisan cuma günü sölemştm zatn ama veli beyn erkn geldigni söledi burck hanım persem günü olmak istrmsnz dedi bende kabul ettim beklemek daha zor ya amelyt günü brlkte olamadk bari kntrllerde goruselm

bencede hoş degil bende bozuldum bu duruma sen rahtszlgni yawuz beyede sölednmi bakim

evet hoş değil hiç ajanlar var demekki rumuzumu hemen söyledi çünkü..baya canım sıkıldı bu duruma.hasatenden çıkınca moralim kaçtı iyice...yavuz beye de söyledim ama önemli bir şey değil çıtırdama dedi kıkırdak olabilir dedi yazın bol bol denize gir dedi..tuzlu su iyi gelirmiş..

evet cnm tuzlu su cok iyi geliyomuş daha cabuk iyleştiriyomuş yawuz bey banada dedi yazın denze rahtlıkla greblrsn dye gircemde suyu severim:)

evet cnm tuzlu su cok iyi geliyomuş daha cabuk iyleştiriyomuş yawuz bey banada dedi yazın denze rahtlıkla greblrsn dye gircemde suyu severim:)

aynaya baktığımda hergün biraz daha değişiyorum gitgide normale dönmek çok güzel buarada zaten güzeldim :) inşallah buruncuğum iyileşince daha da güzel olacam :)

Canım ben karabükte görevliyim ta buralardan istanbullara geldim ve ameliyat oldum aslen izmirli olmama rağmen veli beyi özellikle tercih ettim nedeni ise hem tecrübeli oluşu hem de hastalarının çoğundan olumlu söylemler duymamdı.yanlız şunu belirtmeliyim bu iş gerçekten sabır işi ilk günler moralin bozulabilir ya da bozulmayabilir de bu tamamen kişinin yapısına bağlı ben hergün değişim içindeyim ve olumlu yönde bu değişim sürüyor gitgide kendimi birgün önceden daha iyi hissediyorum veli bey çok yoğun bir doktor ama bence sen onunla konuşabildiğin kadar konuş kendini iyi ifade et böylece beklentilerine yakın bir sonuç elde edebilirsin.ama esas sonucu 6 aydan önce farkedemiyormuşuz bu yüzden sakin ve sabırlı olmayı gerektiren , güzelleşmeye açık bir süreç oluyor bu dönem..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…