- Konu Sahibi EstetikEditor
-
saol tatlımgeçmiş olsun cnm.cesaret alman iyi.birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu..
Veeee işte artık saatler kaldı ameliyat gününe ve ben hiç iyi değilim
Normalde insanların söylediği şeyleri umursamayan biriyimdir ancak konu burun olunca iş değişiyor. Ev arkadaşım ve çocukluk arkadaşım hariç herkes burnumu yaptımama karşı çıkıyor. Yok ben başka biri gibi olcakmışım, yok bakışlarım bile değişecekmiş, çok yapay bir görüntü olacakmış, yok bu hali çok karizmatikmiş, vay benim derdim neymiş, ohoooo daha da ne dediklerini yazsam sabaha kadar sürer.
Çok üzgünüm tabii bunları duyduğum için. Hepsi de sevdiğim insanlar olmasına rağmen ağız dolusu küfür etmek istiyorum hepsine. Çünkü psikolojim allak bullak oldu. Hergün bu siteye giriop yazdıklarınızı okuyorum ve sanki karşılıklı konuşuyormuşuz gibi biraz olsun rahatlıyorum. Ama kızlar çok az kaldı artık ameliyata, çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım. Korkumun ve heyecanımın sebebi ameliyattan sonra nasıl bir görüntüye sahip olacağımı bilemediğim için. Ne olur bana biraz destek olun. Özellikle ameliyat olmuş arkadaşların desteğine ihtiyacım var. 7 Nisanda ameliyat olucam ama son anda bi delilik yapıcam diye çok korkuyorum.
saol tatlımsen pendktemi oturuydn ben kagıthnede oturuyrm ama pendikte ofisimiz var bilirim oralrı eger sende istersen atellrm cıktktan sonra bigün ayarlyp görüşblrz sahilde oturur laflrız veli beyn btn hastlryla tnsmk istrdm sahsen güzel olurdu
Ameliyat olalı ayın 7 sinde tam bir ay olacak kısmetse geçen kardeşime bir fotografımı çektim gönderdim ve bana ' abla sanki başka birisinin fotografına bakıyorum' dedi gözlerimin altı çok az da olsa sarı kaldı henüz tam geçmedi bir de yüzüm botokslu gibi şiş duruyor burnum önden bayağı kalkık duruyo bu kalkıklık zamanla iner mi acaba ben insin istiyorum çünkü benim için doğal olsun önemli olan biliyorum çok kuruntulanıyorum kusura bakmayın sizi de bunaltmıyorumdur umarım!söz konusu insanın yüzü olunca biran önce normale dönmek istiyor!teşekkür ediyorum ilginiz ve sabrınız için..
merhaba kızlar,
çoğunuzun bildidği gibi 1 nisanda ameliyat oldum.
ameliyatım sorunsuz geçti çok şükür.
sadece narkozun etkisiyle kısa bir süreliğine ağlama krizi geçirdim. :)))
ameliyat sonrası başımda rahatsız edici bir ağrı hissettim. sağolsun hemşire hanımın ağrı kesici iğnesi ile o sorunda hal oldu.
pazar günü yavuz bey tamponları aldı. hassas biri olmamama rağmen, yinede hafif bir ağrı oldu.
bugün 5. günüm ve kendimi oldukca rahat hissediyorum. ara ara burun içinde bir sızlama oluyor, onun dışında bir sorunum yok çok şükür.
morarma ve şişmeye gelince, inanın ameliyat sonrası çok çok hafif bir sararma ve şişlik oldu.
ancak 3. gün yaşadığım üzücü bir olaydan dolayı, suratım bir anda şişti ve morardı.
şimdi daha iyiyim ama.
perşembe günü yavuz beye tekrar kontrole gidicem, cumartesi günüde veli bey ateli çıkaracak.
bu arada veli bey burnumun üzerine ten rengi bir alçı takmış, onun üzerinde herhangi bir sargı felan yok. diğer ameliyat olanların hepsinin burunları tamamen sargılıydı. bunun sebebini bilen var mı aranızda????
fark ettiğim diğer bir konuda, bayanlardan çok erkeklerin ameliyat olması.
ameliyat olduğum gün, 2 erkekde estetik olmuşlardı. tamponlar için gittiğimde, 3 erkek ameliyat sonrası kontrol için gelmişlerdi. tek bayan bendim yani. :)))
burnum alçıdan dolayı henüz pek belli olmuyor, ama burun ucu hoş görünüyor.
merakla bekliyorum sonucu.
ben şöyle olsun böyle olsun demedim. veli bey "sana yakışacak bişey olacak, merak etme " dedi.
alçılar alınsın, fotoları koyucam kızlar.
hepbirlikte biraz daha merak edicez yani :)))
veli bey ameliyatları ne kadara yapıyor?
kızlarr bende ameliyat günümü aldım.. bugün görüştüm:):):) 19 nisanda bir burun daha tarih oluyor:):)
anladığım kadarıyla çok yoğun bir doktor kendisi. ben haziran ayı gibi estetik yaptırmayı planlıyorum fakat istanbulda yaşamıyorum ve 2-3 ay öncesinden doktorla yüzyüze görüşmem çok çok zor. bazı doktorların mail yoluyla fotograflara bakarak randevu verdiğini biliyorum. veli beyde böyle bir uygulama var mı? biliyor musunuz?
anladığım kadarıyla çok yoğun bir doktor kendisi. ben haziran ayı gibi estetik yaptırmayı planlıyorum fakat istanbulda yaşamıyorum ve 2-3 ay öncesinden doktorla yüzyüze görüşmem çok çok zor. bazı doktorların mail yoluyla fotograflara bakarak randevu verdiğini biliyorum. veli beyde böyle bir uygulama var mı? biliyor musunuz?
arkadaşlar bende şimdi geldim eve hastaneden nihayet bu gün gidebildim kontole..veli bey ameliyattaydı baya bir zaman bekledim.bu arada yavuz beye göründüm burnmu temizledi yine o aspiratör denilen aletle istemesem de ben..çok fena gdıklıyor alet..neyse sonra veli bey göründüm burnumda çıtırdama var dedim bana hemen sen neferalemisin dedi evet dedim şaşırım sigaramı içiyorsun dedi..yok dedim ama bir ara içtim dedim ondan olabilirmi dedim..olabilir ama bir şey olmaz artık içmiyorsan dedi..yok içmiyorum dedim..ama şaşırdım beni bilmesine anlıyacağınız biri burdan haberleri veriyor veli beye..çok şaşırdım yani sigaradan dediğimi bile biliyor yani..ama hoşuma gitmedi bu durum
kızlarr bende ameliyat günümü aldım.. bugün görüştüm:):):) 19 nisanda bir burun daha tarih oluyor:):)
merhaba kızlar,
çoğunuzun bildidği gibi 1 nisanda ameliyat oldum.
ameliyatım sorunsuz geçti çok şükür.
sadece narkozun etkisiyle kısa bir süreliğine ağlama krizi geçirdim. :)))
ameliyat sonrası başımda rahatsız edici bir ağrı hissettim. sağolsun hemşire hanımın ağrı kesici iğnesi ile o sorunda hal oldu.
pazar günü yavuz bey tamponları aldı. hassas biri olmamama rağmen, yinede hafif bir ağrı oldu.
bugün 5. günüm ve kendimi oldukca rahat hissediyorum. ara ara burun içinde bir sızlama oluyor, onun dışında bir sorunum yok çok şükür.
morarma ve şişmeye gelince, inanın ameliyat sonrası çok çok hafif bir sararma ve şişlik oldu.
ancak 3. gün yaşadığım üzücü bir olaydan dolayı, suratım bir anda şişti ve morardı.
şimdi daha iyiyim ama.
perşembe günü yavuz beye tekrar kontrole gidicem, cumartesi günüde veli bey ateli çıkaracak.
bu arada veli bey burnumun üzerine ten rengi bir alçı takmış, onun üzerinde herhangi bir sargı felan yok. diğer ameliyat olanların hepsinin burunları tamamen sargılıydı. bunun sebebini bilen var mı aranızda????
fark ettiğim diğer bir konuda, bayanlardan çok erkeklerin ameliyat olması.
ameliyat olduğum gün, 2 erkekde estetik olmuşlardı. tamponlar için gittiğimde, 3 erkek ameliyat sonrası kontrol için gelmişlerdi. tek bayan bendim yani. :)))
burnum alçıdan dolayı henüz pek belli olmuyor, ama burun ucu hoş görünüyor.
merakla bekliyorum sonucu.
ben şöyle olsun böyle olsun demedim. veli bey "sana yakışacak bişey olacak, merak etme " dedi.
alçılar alınsın, fotoları koyucam kızlar.
hepbirlikte biraz daha merak edicez yani :)))
bencede hoş degil bende bozuldum bu duruma sen rahtszlgni yawuz beyede sölednmi bakim
evet hoş değil hiç ajanlar var demekki rumuzumu hemen söyledi çünkü..baya canım sıkıldı bu duruma.hasatenden çıkınca moralim kaçtı iyice...yavuz beye de söyledim ama önemli bir şey değil çıtırdama dedi kıkırdak olabilir dedi yazın bol bol denize gir dedi..tuzlu su iyi gelirmiş..
evet cnm tuzlu su cok iyi geliyomuş daha cabuk iyleştiriyomuş yawuz bey banada dedi yazın denze rahtlıkla greblrsn dye gircemde suyu severim:)
Veeee işte artık saatler kaldı ameliyat gününe ve ben hiç iyi değilim
Normalde insanların söylediği şeyleri umursamayan biriyimdir ancak konu burun olunca iş değişiyor. Ev arkadaşım ve çocukluk arkadaşım hariç herkes burnumu yaptımama karşı çıkıyor. Yok ben başka biri gibi olcakmışım, yok bakışlarım bile değişecekmiş, çok yapay bir görüntü olacakmış, yok bu hali çok karizmatikmiş, vay benim derdim neymiş, ohoooo daha da ne dediklerini yazsam sabaha kadar sürer.
Çok üzgünüm tabii bunları duyduğum için. Hepsi de sevdiğim insanlar olmasına rağmen ağız dolusu küfür etmek istiyorum hepsine. Çünkü psikolojim allak bullak oldu. Hergün bu siteye giriop yazdıklarınızı okuyorum ve sanki karşılıklı konuşuyormuşuz gibi biraz olsun rahatlıyorum. Ama kızlar çok az kaldı artık ameliyata, çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım. Korkumun ve heyecanımın sebebi ameliyattan sonra nasıl bir görüntüye sahip olacağımı bilemediğim için. Ne olur bana biraz destek olun. Özellikle ameliyat olmuş arkadaşların desteğine ihtiyacım var. 7 Nisanda ameliyat olucam ama son anda bi delilik yapıcam diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?