- Konu Sahibi EstetikEditor
-
aynaya her bakışımda kendi kendime Veli Bey için, "vayy beee,adama bak!" diyorum,çünkü sadece 10 snlik tarifimle burnumu tam ama tam istediğim gibi yapmış,hani adamlar photoshopla çiziyo,kalemle çiziyo yine de tutturamayabiliyo ya, Veli Bey maaşallah, kavis isteyene kavis,düz isteyene düz,fındık isteyene fındık burun yapabiliyo.. Bugün insan içine çıktım,yeni yeni insanlarla tanıştım,1 kişi bile burnumla ilgili soru sormadı!! bir mutlu oldum bir mutlu oldum... :) aman nazar değmesin!!!!
cnm verdigin bilgiler için tesekkur ederim bide neler yiyebilirim ne zaman cigniycem bilmiyorum bilgi verirmisin arada esneme gelir gbi oluyo tutuyorum cok zor ya nasıl dayancam bilmiyorum
ben 17martta ameliyat oldum.. perşembe akşamına tekabül ediyo, pazar sabahı burnumun içindekileri aldı (ne deniyodu unuttum yaa:)),perşembe pansuman,bir sonraki çarşamba pansuman ve ateden kurtuluş..:) bu arada atelin alınması Veli Bey'i beklediğim için o kadar uzun sürdü, yoksa 10.gün alınıyo..cok sevindim adına inşallh benimde güzel olur burnum su 1 ayı atltsam baska bişey istemiyorum senin ne kadar oldu olalı raht nefes alıp verebiliyomusun
esne,hapşır,tıksır.. hiiç sorun olmaz,şahsen ben günde 3-5 hapşırdım:) gerçi ağzımı yaya yaya hapşırdım korkudan ama sorun olmadı hiç:)
şu an sanırım ağzını çok açamıyorsundur, zorlama çok fazla derim ben.. ama ağzından ne geçiyorsa yiyebilirsin.. ben sadece ilk 24 saatimde sıvı gıda aldım,o da midem kötüydü,kusarsam sorun olmasın diye...(şükür kusmadım yine de:)) kendimi iyi hissettiğim anda da aşermiş gibi saldırdım beğendili pideye:)
bu dönemin çok zor, çok iyi anlıyorum,ama geçecek ve hayatına daha rahat ve güzel şekilde devam edeceksin..
ben derim ki bu dönemini iyi kullan, mesela ben rejime başladım ameliyattan sonra.. şimdiye kadar 4 kilo verdim:) yabancı dil çalıştım,youtubedan makyaj teknikleri izledim,yeni koleksiyonları inceledim.. anlayacağın 13 gün evde durdum ve tamamen kendime yatırım yaptım:)
ben 17martta ameliyat oldum.. perşembe akşamına tekabül ediyo, pazar sabahı burnumun içindekileri aldı (ne deniyodu unuttum yaa:)),perşembe pansuman,bir sonraki çarşamba pansuman ve ateden kurtuluş..:) bu arada atelin alınması Veli Bey'i beklediğim için o kadar uzun sürdü, yoksa 10.gün alınıyo..
nefes konusunda da şunu söyleyebilirim,benim deviasyonum vardı,ilk pansumandan sonra hayatımda ilk defa nefes ne demekmiş anladım, o kadar fark etti yani!
işin içindeyken,4duvar arasında elbet pesimist oluyo insan az da olsa, ama sonuç kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle değiyor!!supersin ya pozitif bakıyosun herseye keske bende senin gibi olabilsem bende kusmadım hiç cok dua ettim ama kusmaktan cok korkuyodum Allah'a sukur kusmadım suan sıkıntılrım raht yemek yiyememek ve nefes alamamak inşallh atltıcam senin gibi gercktn sabır istiyo beni cok rahtltıyosun cnm ya cok saol
işin içindeyken,4duvar arasında elbet pesimist oluyo insan az da olsa, ama sonuç kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle değiyor!!
ameliyattan önceki hayatımda ne kadar zamanımı "burnum hangi açıdan daha düzgün çıkıyor acaba, şu pudranın koyu tonunu kemerli kısma sürsem daha az belli olur mu, bu makyaj güzel ama bu tarz benim burnuma gitmiyo,bu gözlük de burnuma amma iz yaptı masaj yapiim da geçsin,şu çocuk da hoşmuş-profilden görmese beni bari,saçımı yandan ayırınca mı yoksa ortadan ayırınca mı burnum daha çok belli oluyor... " diye harcadığımı düşününce 10-15 gün şaka gibi geliyor walla..
geçecek,ve çok daha güzel olacaksın,sadece buna odaklan:)
aynaya her bakışımda kendi kendime Veli Bey için, "vayy beee,adama bak!" diyorum,çünkü sadece 10 snlik tarifimle burnumu tam ama tam istediğim gibi yapmış,hani adamlar photoshopla çiziyo,kalemle çiziyo yine de tutturamayabiliyo ya, Veli Bey maaşallah, kavis isteyene kavis,düz isteyene düz,fındık isteyene fındık burun yapabiliyo.. Bugün insan içine çıktım,yeni yeni insanlarla tanıştım,1 kişi bile burnumla ilgili soru sormadı!! bir mutlu oldum bir mutlu oldum... :) aman nazar değmesin!!!!
henüz yeni burun ameliyatı olduğum için burnumun şekli biraz garibime gidiyor yandan görünüşü çok hoş fakat önden bakıldığında çok gerginmiş gibi duruyor.burun deliklerini ayıran ortadaki et çatallı olduğundan veli bey onu düz hale getirdi.gülerken bir acayip oluyomuşum gibi geliyor.ben normalde fotograf çektirmeyi çok seven bir insanım ama burnumdaki bu yapay görüntü gitmeden fotograf falan çektirmek istemiyorum.veli bey masajın sadece kemiklerle alakalı olan kısmını bana gösterdi.burun ucu masajını şuan bilmediğim için yapamıyorum.karabükte yaşıyorum en kısa zamanda gidip şu burun ucu masajını da öğrenip yapmaya başlamak istiyorum.benim durumumu yaşayan var mı yanlız olmadığımı öğrenirsem içim biraz rahat edecek
Ufak tefek sıkıntılarınız için çatırdama falan valla sizi takip ediyorum keşke sizi görme imkanım olsaydı...
Böyle ameliyat olmuş birilerini yakından görmek elbette insanın içini rahatlatır siz bu topikle mi yola çıktınız hiç ameliyat olmuş hastası ile konuşma onu canlı görme imkanınız oldu mu bende öylesine dedim işte mümkün olmadığını biliyorum
cnm merak etme burnundaki şişlikler geçtikçe yapaylıkta geçecektir..henüz çok yeni burnun daha zamanı var sabır diyorum sadece..masajlarına devam et burun ucu masajı da çok işe yarıyor..veli bey iyi bir doktor endişe etme bence..yılların tecrübesi var yani..her şeyden önemlisi senin beğenmen tabi ama veli bey yapay burun yapmıyor zaten yüze yakışan doğal burunlar yapıyor..
henüz yeni burun ameliyatı olduğum için burnumun şekli biraz garibime gidiyor yandan görünüşü çok hoş fakat önden bakıldığında çok gerginmiş gibi duruyor.burun deliklerini ayıran ortadaki et çatallı olduğundan veli bey onu düz hale getirdi.gülerken bir acayip oluyomuşum gibi geliyor.ben normalde fotograf çektirmeyi çok seven bir insanım ama burnumdaki bu yapay görüntü gitmeden fotograf falan çektirmek istemiyorum.veli bey masajın sadece kemiklerle alakalı olan kısmını bana gösterdi.burun ucu masajını şuan bilmediğim için yapamıyorum.karabükte yaşıyorum en kısa zamanda gidip şu burun ucu masajını da öğrenip yapmaya başlamak istiyorum.benim durumumu yaşayan var mı yanlız olmadığımı öğrenirsem içim biraz rahat edecek
cnm bende kk aracığılıyla ameliyat oldum önce yase43 vardı ondan cesaret aldım çok korkağımdır narkozdan hele asla yapamazdım..daha sonra diğer olanları takip ettim resimlerine falan baktım konuştum çok yardımı oldu burasının..iyikide olmuşum diyorum şimdi buraya üye olmasaydım asal olmazdım yıllardır aklımdaydı ama cesaret işte..tabi keşke yakından görebilsen daha iyi olur ..nerde oturuyosunki cnm..burdaki olan arkadaşlarla da konuş resimlerine bak faydası oluyor çok..tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?