Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sanırım yapmıyor öyle bir uygulama görüşmen gerek cnm.

Ben de istanbul dışında oturuyorum birgün ayırıp gelmem gerekti hem yavuz beyle(kbb ci) görüştüm burun eti ve kemiği için( zaten kbb ye gözükmeden estetik ameliyatı olmamakta fayda var) sonra veli beyle şuan fındık gibi bir burnum var ve bugün daha da güzelleşti :)

sanırım yapmıyor öyle bir uygulama görüşmen gerek cnm.

hastanenin mail. adresinden ulaştım. sanırım haftaya bi boşluk bulup görüşmeye gidicem. ama sadece minik avatarlardan görebiliyorum veli beyin yaptıgı burunları. gelen mail de "Boğaziçi Tıp Merkezi’nde, Kurumumuz plastik cerrahlarınca ameliyat edilen, burun estetiği öncesi - sonrası fotoğraflarının yayınlanmasına izin veren hastalarımızdan bazılarına ait fotoğrafları görmek için; ekteki dosyalara bakabilirsiniz.Tercih ettiğiniz doktora ait fotoğraf arşivini muayeneye geldiğinizde görebilirsiniz." diyor ama ek de yok:/ daha önce mail atıp, eki eline geçiren kimse varsa lütfen gönderbilir mi fotografları? herkes çok olumlu şeyler söylüyor ama daha görebildiğim fotograf yok hiç düzgünce:)

banada gönderdiler ama sildim:) hem orda özellkle veli byn yaptıgı burun resmlrni gndermiyolr baska doktorlrda var onlrn hastlrı sanırım ben veli beyn yaptıgı burunları gördm hastneye gttgmde hastlrnı gördm gayet basrılı buldum cok dogal yüze uygun burnuşlar yapıyo hiç düşnmeden veli beyi sectm ve oldum :)

aynaya baktığımda hergün biraz daha değişiyorum gitgide normale dönmek çok güzel buarada zaten güzeldim :) inşallah buruncuğum iyileşince daha da güzel olacam :)

sevindim adına tatlım=) bende atelimin cıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum..

inan anlattıklarını okuyunca pek şaşırmadım. zaten takip ettiklerini tahmin ediyordum, senin anlattıklarınla, bundan artık tamamen eminim.
ama bence bu kötü bişeyde değil. yani "ajanlar" reklam yapmak amaçlı değilde, sadece bilgi toplamak amaçlı buradalarsa, ozaman sorun yok bence.
bu arada burnundaki çıtırdamanın önemli bişey olmadığına sevindim.

çok sevindim adına :) heycanlandım da aynı zamanda :) fotograflarından gönderebilir misin bana peki? yaklaşık 13 saatlik yol gidicem oraya ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum gittiğimde. elimde yalnızca sizin yazdığınız yorumlar çünkü:/ hatta başkaları da gönderirse sevinirim

benden 1 gün öndesin yani . :)))
yavuz bey saat 15-16 gibi gel, ilkönce ben burun içini temizlerim sonrada veli beyede uğrarsın dedi.
sen saat kaçta orda olacaksın canım?
bu arada burnunla aran nasıl?
bende ara ara sızlama oluyor. sendede oluyor mu?

ya bide üst dudağım oldukca komik duruyor. tavsan gibi oldum. umarım buda geçer. :)))

genede burda paylaştığım birşeyin doktora ulaşması beni huzursuz yaptı..başka konularda olabilir ama sorunumu benden önce başkalrının doktora ulaştırması hoş değil..ben yapmam şahsen..taa rumuzuma varana kadar biliyor yani hiç düşünmeden söyledi yani..yanlış kesinlikle..başka şeylerde olabilir ama sorunumu ilk benim ağzımdan duymalı..reklam konusunda pek reklam düşünmüyordum açıkcası ama artık emin değilim ondanda..

bence fazla acelel etme şu an o zaman mesaj sayını doluduktan sonra veli beyin hastalarının resimlerini görebilirsin..böylelikle için rahatlamış olur..o hasatnenin gönderdiği fotolar bana da geldi ama onlar tatminkar olmuyor zaten alaksıda yok..

rumuzuna kadar bilmesi ve sorunu net bir şekilde hatırlaması oldukca tuhaf zaten. demek ki veli beye düzenli bi şekilde burada yazılanların raporu veriliyor veya kendisi bizzat takip ediyor.

bari rumuzlarını söyleselerde tanışsak. online hizmet alsak fena olmaz. :)))

fazla emin olmamakla beraber şüphelendiğim var ama emin olamayız zaten günah almak istemem sonuçta..düşün yani o kadar yoğun bir doktor ve o kadar hastası var hemen hatırlamsı ilginç..benim sorunum sigaradan değilde başka bir sebepten olsa mesela ben ispat edemem bunu çünkü ağzımla burda söylemişim olmasa bile sen sigara içimişin ondan olmuş derler doktor hatalı olsa bile..ki bub düşünmedim ben zaten..ama varsayalım yani..onun için paylaştıklarımıza dikkat edelim bence..kesinlikle hoş değil..hadi rumuz verilmeden bir arkadaşa böyle olmuş dense neyse ama değil yani..

Eğer veli beyin yaptığı burunları merak eden varsa beni canlı canlı görebilirler seve seve modellik yaparım :))Ayın dokuzunda hastaneye beklerim:) sonra sadece fotograflar yeterli olmaz zaten herkesin bir burun yapısı var sonuçlar da bu yüzden farklı farklı olabiliyor kalkık vs.. konusunda görüş beyan edebilirsiniz doktorunuza ben şahsen doğal görünümlü buruncuklardan yanayım zaten veli bey de bu konuda oldukça tecrübeli!ameliyat olalı bir ay oldu henüz bakalım ilerleyen zamanlarda burnum daha ne şekillere girecek!:)) şuan avrupai bir havam var kaş göz vardı zaten:)) burun da oldu süper oldu :))))

geçmişler olsun pek çok sana:) görmeyi çok isterim ama istanbul dışındayım ben maalesef:/ istanbulda yaşasam her gün gidip bakabilirim sanırım kim nasıl olmuş diye:) dediğim gibi sadece yorumlarınızdan çıkarım yapıyorum şu an yaptığı hiç bir burnu göremedim henüz yalnızca irisenin minik fotografını gördüm ve inanılmaz beğendim. ama cok minik fotograf:/

yaklaşık 3 yıldır düşünüyorum ameliyatı haziran da benim için en uygun zaman. ama hemen karar vermem lazım zira bu ayın 14ünde 1 aylık bi işim var şehir şehir gezmem gerekiyor döndüğümde de finallerim var ve hazirana girmiş oluyoruz böylelikle. şimdiden randevu almam lazım bu yüzden haziranda yaptırabilmem için ki randevu için de bi kaç fotograf görsem iyi olurdu:/ ayrıca da cok tesekkur ederim ilgilendiğin için :)

sevindim adına tatlım=) bende atelimin cıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum..

Atelim ilk çıktığında bir şaşkınlık yaşamıştım burnumu temizlememi söyledi Veli bey ama ben ona dokunamıyordum bile nasıl yıkayıp temizleyecektim :) neyse bu zorlu işi başardıktan sonra sıra başka zorlu işe geldi o da masaj ilk zamanlar canım acıyordu ne yalan söyleyeyim ama şimdi hiçbirşey hissetmiyorum hergün aklıma geldikçe günde altı yedi kez yapıyorum masajımı ve burnum hergün biraz daha doğal bir görüntüye kavuşuyor.inşallah senin de istediğin gibi sağlıklı ve güzel bir burnun olur!olmayı düşünen arkadaşlara da tavsiyem muhakak veli beyle görüşün ve tecrübeli böyle bir doktoru kaçırmayın..sevgiler..

Ben de fotograf koymak istiyorum hem merak eden arkadaşlara da bir yararım dokunur belki ama forumda yeniyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? nasıl fotograf ekleyebiliyoruz acaba ?

cnm bende 3 gbi orda olurum bu arda ilk günler benmde öleydi şişlkten dolyı ama teretdüt etme inince düzeliyo benm düzeldi burnumda cok hafften sızlama oluyo benmde endişe etmiyorum iylşiyo ondndr ben şişlkten yemk yerken cok zorlnıyodum gün gectkce şişlkler indi daha raht yiyeblyorum hele bugün cok daha rahatım sadece sorunm gözlrmdeki kırmızlk gecmedi hala onlarda gecse rhtlıycm bide su buruncuklrımz temzlnse süper olck yedim yemklerdn tat almıyorum ya koku almamak cok kötü hafiftn alsamda yetmiyo

katılıyorum cnm sana cok haklısın bende dogru bulmuyorum dikkatedlm..

ay evt cnm ya masaj bölümü zormuş acıyomş burnuş bende biraz korkuyorum acıksası acır dye ama daynılmıycak kadrda degldr dmi zor aşamlrı atltrz yawaş yawaş güzellgnde biraz acısı olsun dmi:)

kızlar ya bide benim cok gülesim geliyo ama gülemiyorum surtm geriliyo cok komk oluyorum ne zaman gecr bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…