- Konu Sahibi EstetikEditor
-
sanırım yapmıyor öyle bir uygulama görüşmen gerek cnm.
sanırım yapmıyor öyle bir uygulama görüşmen gerek cnm.
hastanenin mail. adresinden ulaştım. sanırım haftaya bi boşluk bulup görüşmeye gidicem. ama sadece minik avatarlardan görebiliyorum veli beyin yaptıgı burunları. gelen mail de "Boğaziçi Tıp Merkezi’nde, Kurumumuz plastik cerrahlarınca ameliyat edilen, burun estetiği öncesi - sonrası fotoğraflarının yayınlanmasına izin veren hastalarımızdan bazılarına ait fotoğrafları görmek için; ekteki dosyalara bakabilirsiniz.Tercih ettiğiniz doktora ait fotoğraf arşivini muayeneye geldiğinizde görebilirsiniz." diyor ama ek de yok:/ daha önce mail atıp, eki eline geçiren kimse varsa lütfen gönderbilir mi fotografları? herkes çok olumlu şeyler söylüyor ama daha görebildiğim fotograf yok hiç düzgünce:)
aynaya baktığımda hergün biraz daha değişiyorum gitgide normale dönmek çok güzel buarada zaten güzeldim :) inşallah buruncuğum iyileşince daha da güzel olacam :)
evet hoş değil hiç ajanlar var demekki rumuzumu hemen söyledi çünkü..baya canım sıkıldı bu duruma.hasatenden çıkınca moralim kaçtı iyice...yavuz beye de söyledim ama önemli bir şey değil çıtırdama dedi kıkırdak olabilir dedi yazın bol bol denize gir dedi..tuzlu su iyi gelirmiş..
banada gönderdiler ama sildim:) hem orda özellkle veli byn yaptıgı burun resmlrni gndermiyolr baska doktorlrda var onlrn hastlrı sanırım ben veli beyn yaptıgı burunları gördm hastneye gttgmde hastlrnı gördm gayet basrılı buldum cok dogal yüze uygun burnuşlar yapıyo hiç düşnmeden veli beyi sectm ve oldum :)
:85:
canımcım perşembe günü bende gitcem pansumana sen kaç gbi orda olcan karsılsrz belki=) bu arada bende sennle aynı gün olcktm 1 nisan cuma günü sölemştm zatn ama veli beyn erkn geldigni söledi burck hanım persem günü olmak istrmsnz dedi bende kabul ettim beklemek daha zor yaamelyt günü brlkte olamadk bari kntrllerde goruselm
inan anlattıklarını okuyunca pek şaşırmadım. zaten takip ettiklerini tahmin ediyordum, senin anlattıklarınla, bundan artık tamamen eminim.
ama bence bu kötü bişeyde değil. yani "ajanlar" reklam yapmak amaçlı değilde, sadece bilgi toplamak amaçlı buradalarsa, ozaman sorun yok bence.
bu arada burnundaki çıtırdamanın önemli bişey olmadığına sevindim.
hastanenin mail. adresinden ulaştım. sanırım haftaya bi boşluk bulup görüşmeye gidicem. ama sadece minik avatarlardan görebiliyorum veli beyin yaptıgı burunları. gelen mail de "Boğaziçi Tıp Merkezi’nde, Kurumumuz plastik cerrahlarınca ameliyat edilen, burun estetiği öncesi - sonrası fotoğraflarının yayınlanmasına izin veren hastalarımızdan bazılarına ait fotoğrafları görmek için; ekteki dosyalara bakabilirsiniz.Tercih ettiğiniz doktora ait fotoğraf arşivini muayeneye geldiğinizde görebilirsiniz." diyor ama ek de yok:/ daha önce mail atıp, eki eline geçiren kimse varsa lütfen gönderbilir mi fotografları? herkes çok olumlu şeyler söylüyor ama daha görebildiğim fotograf yok hiç düzgünce:)
genede burda paylaştığım birşeyin doktora ulaşması beni huzursuz yaptı..başka konularda olabilir ama sorunumu benden önce başkalrının doktora ulaştırması hoş değil..ben yapmam şahsen..taa rumuzuma varana kadar biliyor yani hiç düşünmeden söyledi yani..yanlış kesinlikle..başka şeylerde olabilir ama sorunumu ilk benim ağzımdan duymalı..reklam konusunda pek reklam düşünmüyordum açıkcası ama artık emin değilim ondanda..
rumuzuna kadar bilmesi ve sorunu net bir şekilde hatırlaması oldukca tuhaf zaten. demek ki veli beye düzenli bi şekilde burada yazılanların raporu veriliyor veya kendisi bizzat takip ediyor.
bari rumuzlarını söyleselerde tanışsak. online hizmet alsak fena olmaz. :)))
Eğer veli beyin yaptığı burunları merak eden varsa beni canlı canlı görebilirler seve seve modellik yaparım :))Ayın dokuzunda hastaneye beklerim:) sonra sadece fotograflar yeterli olmaz zaten herkesin bir burun yapısı var sonuçlar da bu yüzden farklı farklı olabiliyor kalkık vs.. konusunda görüş beyan edebilirsiniz doktorunuza ben şahsen doğal görünümlü buruncuklardan yanayım zaten veli bey de bu konuda oldukça tecrübeli!ameliyat olalı bir ay oldu henüz bakalım ilerleyen zamanlarda burnum daha ne şekillere girecek!:)) şuan avrupai bir havam var kaş göz vardı zaten:)) burun da oldu süper oldu :))))
bence fazla acelel etme şu an o zaman mesaj sayını doluduktan sonra veli beyin hastalarının resimlerini görebilirsin..böylelikle için rahatlamış olur..o hasatnenin gönderdiği fotolar bana da geldi ama onlar tatminkar olmuyor zaten alaksıda yok..
sevindim adına tatlım=) bende atelimin cıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum..
geçmişler olsun pek çok sana:) görmeyi çok isterim ama istanbul dışındayım ben maalesef:/ istanbulda yaşasam her gün gidip bakabilirim sanırım kim nasıl olmuş diye:) dediğim gibi sadece yorumlarınızdan çıkarım yapıyorum şu an yaptığı hiç bir burnu göremedim henüz yalnızca irisenin minik fotografını gördüm ve inanılmaz beğendim. ama cok minik fotograf:/
benden 1 gün öndesin yani . :)))
yavuz bey saat 15-16 gibi gel, ilkönce ben burun içini temizlerim sonrada veli beyede uğrarsın dedi.
sen saat kaçta orda olacaksın canım?
bu arada burnunla aran nasıl?
bende ara ara sızlama oluyor. sendede oluyor mu?
ya bide üst dudağım oldukca komik duruyor. tavsan gibi oldum. umarım buda geçer. :)))
fazla emin olmamakla beraber şüphelendiğim var ama emin olamayız zaten günah almak istemem sonuçta..düşün yani o kadar yoğun bir doktor ve o kadar hastası var hemen hatırlamsı ilginç..benim sorunum sigaradan değilde başka bir sebepten olsa mesela ben ispat edemem bunu çünkü ağzımla burda söylemişim olmasa bile sen sigara içimişin ondan olmuş derler doktor hatalı olsa bile..ki bub düşünmedim ben zaten..ama varsayalım yani..onun için paylaştıklarımıza dikkat edelim bence..kesinlikle hoş değil..hadi rumuz verilmeden bir arkadaşa böyle olmuş dense neyse ama değil yani..
Atelim ilk çıktığında bir şaşkınlık yaşamıştım burnumu temizlememi söyledi Veli bey ama ben ona dokunamıyordum bile nasıl yıkayıp temizleyecektim :) neyse bu zorlu işi başardıktan sonra sıra başka zorlu işe geldi o da masaj ilk zamanlar canım acıyordu ne yalan söyleyeyim ama şimdi hiçbirşey hissetmiyorum hergün aklıma geldikçe günde altı yedi kez yapıyorum masajımı ve burnum hergün biraz daha doğal bir görüntüye kavuşuyor.inşallah senin de istediğin gibi sağlıklı ve güzel bir burnun olur!olmayı düşünen arkadaşlara da tavsiyem muhakak veli beyle görüşün ve tecrübeli böyle bir doktoru kaçırmayın..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?