Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben tuzla da oturuyorum.Ama veli beye gitmek istiyorum

Nefer alem arkadaşım yüz ifden değişti mi bilirsin bakışlar falan mutlu musun seni çok bunalttım ama
Ben eşimden destek alamıyorumben seni böyle seviyorum diyorçok prb değil ama bilmem fotomu koysam da göstersemmi , gelinimiz hani sen 18 -20 yaşında olsan neyse ol ama 37 yaşındasın hani niye diye soruyor. sağlık prb mim de olmayınca susup kalıyorum ya belaya mı dolanıyorum diye de kendime de kızıyorum...Ya şikrim şemalim fena olursa ben ne yaparım

cnm korkmana gerek yok ama bende senin gibiydim ne yalan söyliyim..bu korkular oluyor normal..hakikaten yüz ifadesi değişebiliyor da..ama benim değişmedi inan çok memnunum yani değişmemesinden..veli beye ameliyat olanların hiç birinde yüz ifadesi değişmemeiş bence..yani ben öyle gördüm..şahsen benim ifadem daha yumuşadı daha şirin oldum yandan falan..öenmli olan önden bakıldığında ablak ifadenin olmaması..oda iki kaş arası fazla oyulduğunda olyor ama veli bey tecrübeli bir doktor bunu senden iyi düşünür bence..şu an öyle ahım şahım bir burnum yok ama yüzüme yakışan doğal bir burnum var bana göre..tabi değişmezse..bir de sağ profil sola göre daha inik..o taraf sorunlu atarfımda..ama gün geçtikçe şişlik iniyor kalkıklıkta iniyor ama hiç inmese diyorumm..bence yaşın önemli değil kendini nasıl hissedeksin mutlu olacsın o önemli..bende çok pişman keşeke daha erken olsaymışım ama kısmet evliyken oldum işte..dediğin gibi sağlık problemim olmasa benim eşimde yanaşmazdı..bence bekleme eğer istiyorsan eski halinden kötü olmaz ya bunu düşün en azından.ben öyle düşünerek olmuştum..

geçmiş olsun cnm.cesaret alman iyi.birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu..

Son düzenleme:
Ben tuzla da oturuyorum.Ama veli beye gitmek istiyorum

cnm bende pendikteyim yakın sayılırız aslında..bence veli beyle konuşmadan tam güven duyamazsın gidip görüşmen lazım ..zaten hastanede kaç tane hasat görüyorsun sırada bekleyen ameliyat olan ben orda gördüm konuştum bile..en azından gidip görüş için rahat eder

Teşekkür ederim emre beyy in yaptığı burunlarda güzel görünüyor neferalem düşünürdün değil mi onu da. inan herkesin tek tek resimlerine bakıyorum evi barkı unuttum hayal kuruyorum bu nasıl iş yaaa hani veli bey olmasa onu da düşünürmüydün

ben zaten ikisi arasında kalmıştım..mail bile attım emre beye baya pahalıydı..aslında onada olabilirmişim çünkü özel sigortam vardı sağlık sorunumu büyük ölçüde karşılıyormuş ben az bir kısmını ödüyormuşum ama bilmiyordum bunu sonrdan öğrendim tabi..ama bir de emre bey bana çok genç gelmişti ona olmazdım korkudan anlıcan..yani maddiyattan da değil..emre bey de çok güzel yapıyor ama rahat olmazdım ona ne bilim ..öyle bir takıntım var..genç diye yani..

Hakkında hayırlısı veli bey imiş pendikte olmana sevindim öğretmenim en sooooooon çare baktım ikisi arasında fena bunaldım nefer alem size özel mesaj belki atarım şimdi bilmiyorum atamam herhalde ama pendiğe sürekli gidiyoruz bize yakın çok sevindim en azından aklımın bir köşesine yazdım neferalem burda diye ...

İşte haziranda ameliyat olup allah nasip ederse ikinci çocuğu da ameliyattan sonra düşünürüm diyorum ama hiçbirşey planladığımız gibi olmuyor allah işimizi rast getirsin neferalem bilgileriniz için teşekkür ederim...
Kendinize iyi bakın öğretmenim iyi akşamlar

hangisine daha için yattıysa ona git derim..pendikteyim ama tam değil yan, kaynarcadayım anlıyacağın..özelden msj atabilirsin belki görüşürüz..net ortamına pek güven olmadığı için insan çekimser davranıyor..görüşmek iyi olur ya açıkcası..bu gün gene gidemedim yarın inşallah giderim karşıya..normalde üşenmem ama bir üşenme aldı gitti

bende çocuktan sonra diye düşünürdüm ama maleseeeeef çocuk olmadı benim senin ikinci çocuk iyi..2.5 senelik evliyim ama..yok işte..bir de o tedavi var benim offff

Allah gönlünüze göre versin şu mesaj sayılarımız dolunca herhalde özel mesaj atılıyor bilmem ama en kısa zamanda görüşmek dileği ile...size yazarım

Ameliyat olalı ayın 7 sinde tam bir ay olacak kısmetse geçen kardeşime bir fotografımı çektim gönderdim ve bana ' abla sanki başka birisinin fotografına bakıyorum' dedi gözlerimin altı çok az da olsa sarı kaldı henüz tam geçmedi bir de yüzüm botokslu gibi şiş duruyor burnum önden bayağı kalkık duruyo bu kalkıklık zamanla iner mi acaba ben insin istiyorum çünkü benim için doğal olsun önemli olan biliyorum çok kuruntulanıyorum kusura bakmayın sizi de bunaltmıyorumdur umarım!söz konusu insanın yüzü olunca biran önce normale dönmek istiyor!teşekkür ediyorum ilginiz ve sabrınız için..

merhaba kızlar,

çoğunuzun bildidği gibi 1 nisanda ameliyat oldum.
ameliyatım sorunsuz geçti çok şükür.
sadece narkozun etkisiyle kısa bir süreliğine ağlama krizi geçirdim. :)))
ameliyat sonrası başımda rahatsız edici bir ağrı hissettim. sağolsun hemşire hanımın ağrı kesici iğnesi ile o sorunda hal oldu.
pazar günü yavuz bey tamponları aldı. hassas biri olmamama rağmen, yinede hafif bir ağrı oldu.
bugün 5. günüm ve kendimi oldukca rahat hissediyorum. ara ara burun içinde bir sızlama oluyor, onun dışında bir sorunum yok çok şükür.
morarma ve şişmeye gelince, inanın ameliyat sonrası çok çok hafif bir sararma ve şişlik oldu.
ancak 3. gün yaşadığım üzücü bir olaydan dolayı, suratım bir anda şişti ve morardı.
şimdi daha iyiyim ama.
perşembe günü yavuz beye tekrar kontrole gidicem, cumartesi günüde veli bey ateli çıkaracak.
bu arada veli bey burnumun üzerine ten rengi bir alçı takmış, onun üzerinde herhangi bir sargı felan yok. diğer ameliyat olanların hepsinin burunları tamamen sargılıydı. bunun sebebini bilen var mı aranızda????

fark ettiğim diğer bir konuda, bayanlardan çok erkeklerin ameliyat olması.
ameliyat olduğum gün, 2 erkekde estetik olmuşlardı. tamponlar için gittiğimde, 3 erkek ameliyat sonrası kontrol için gelmişlerdi. tek bayan bendim yani. :)))

burnum alçıdan dolayı henüz pek belli olmuyor, ama burun ucu hoş görünüyor.
merakla bekliyorum sonucu.
ben şöyle olsun böyle olsun demedim. veli bey "sana yakışacak bişey olacak, merak etme " dedi.

alçılar alınsın, fotoları koyucam kızlar.
hepbirlikte biraz daha merak edicez yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…