- Konu Sahibi EstetikEditor
-
cnm bende kk aracığılıyla ameliyat oldum önce yase43 vardı ondan cesaret aldım çok korkağımdır narkozdan hele asla yapamazdım..daha sonra diğer olanları takip ettim resimlerine falan baktım konuştum çok yardımı oldu burasının..iyikide olmuşum diyorum şimdi buraya üye olmasaydım asal olmazdım yıllardır aklımdaydı ama cesaret işte..tabi keşke yakından görebilsen daha iyi olur ..nerde oturuyosunki cnm..burdaki olan arkadaşlarla da konuş resimlerine bak faydası oluyor çok..tavsiye ederim
Nefer alem arkadaşım yüz ifden değişti mi bilirsin bakışlar falan mutlu musun seni çok bunalttım ama
Ben eşimden destek alamıyorumben seni böyle seviyorum diyorçok prb değil ama bilmem fotomu koysam da göstersemmi , gelinimiz hani sen 18 -20 yaşında olsan neyse ol ama 37 yaşındasın hani niye diye soruyor. sağlık prb mim de olmayınca susup kalıyorum ya belaya mı dolanıyorum diye de kendime de kızıyorum...Ya şikrim şemalim fena olursa ben ne yaparım
bende cok korkuyodum sizden cesaret aldım ve hiç düşünmeden gidip oldum ilk 3 gün zor geciyo ondan sonrasında sorun olmuyo benm 5. gün olmasına ragmen cok iyi hissedyorum kendimi korkulcak bişey yok kızlar 3 4 gün dayanmaya deger bence velibey cok iyi bi doktor ilk görüşmede güven verdi rahtlıkla amelyt oldum burnumdan nefes alamıyorum cunku pansuman günm gelmedi daha ve atelde olmasına ragmen o kdar alıştımki hiç zorluk cekmiyorum gözlerimdeki şişlerde iyce indi
Ben tuzla da oturuyorum.Ama veli beye gitmek istiyorum
Teşekkür ederim emre beyy in yaptığı burunlarda güzel görünüyor neferalem düşünürdün değil mi onu da. inan herkesin tek tek resimlerine bakıyorum evi barkı unuttum hayal kuruyorum bu nasıl iş yaaa hani veli bey olmasa onu da düşünürmüydün
Hakkında hayırlısı veli bey imiş pendikte olmana sevindim öğretmenim en sooooooon çare baktım ikisi arasında fena bunaldım nefer alem size özel mesaj belki atarım şimdi bilmiyorum atamam herhalde ama pendiğe sürekli gidiyoruz bize yakın çok sevindim en azından aklımın bir köşesine yazdım neferalem burda diye ...
İşte haziranda ameliyat olup allah nasip ederse ikinci çocuğu da ameliyattan sonra düşünürüm diyorum ama hiçbirşey planladığımız gibi olmuyor allah işimizi rast getirsin neferalem bilgileriniz için teşekkür ederim...
Kendinize iyi bakın öğretmenim iyi akşamlar
cnm korkmana gerek yok ama bende senin gibiydim ne yalan söyliyim..bu korkular oluyor normal..hakikaten yüz ifadesi değişebiliyor da..ama benim değişmedi inan çok memnunum yani değişmemesinden..veli beye ameliyat olanların hiç birinde yüz ifadesi değişmemeiş bence..yani ben öyle gördüm..şahsen benim ifadem daha yumuşadı daha şirin oldum yandan falan..öenmli olan önden bakıldığında ablak ifadenin olmaması..oda iki kaş arası fazla oyulduğunda olyor ama veli bey tecrübeli bir doktor bunu senden iyi düşünür bence..şu an öyle ahım şahım bir burnum yok ama yüzüme yakışan doğal bir burnum var bana göre..tabi değişmezse..bir de sağ profil sola göre daha inik..o taraf sorunlu atarfımda..ama gün geçtikçe şişlik iniyor kalkıklıkta iniyor ama hiç inmese diyorumm..bence yaşın önemli değil kendini nasıl hissedeksin mutlu olacsın o önemli..bende çok pişman keşeke daha erken olsaymışım ama kısmet evliyken oldum işte..dediğin gibi sağlık problemim olmasa benim eşimde yanaşmazdı..bence bekleme eğer istiyorsan eski halinden kötü olmaz ya bunu düşün en azından.ben öyle düşünerek olmuştum..
Zeynep arkadaşım estetik amaçlı mı oldun nefes prb var mıydı?Geçmiş olsun albüm için beni eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?