Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hanımlar benim fotograflarım ortalama 1 sene öncedir, bugün yenilerini çektim, bilgisayara atar atmaz ekleyeceğim.
oradan da görebilirsiniz.

sevgiler,

Kendisinden alıntı yapıp yazmıyacağım. Burnumu beğenmeyen kapalı şahsiyet. Sen benim reel hayatta muhatap olmayacağım birisin şükür ki. Seni kıskanmam içinde kör olmam gerek.Ayrıca burnumu çok beğeniyorum hala şişlikler devam ediyor. Sıkıntım yok olsa da giderim veli bey çözer allaha şükür doktoruma o kadar güveniyorum hee madem güvenmiyordun SEN baştan gitmicektin.Ben doktorumu görür görmez tamam dedim.Yoksa aynı ücrete başka yerlerde veyahut tanıdık vasıtasıyla başka doktorlara da ameliyat olabilirdim. Ama bak en güzel seçimimle veli beyi seçtim. Daha yorum yapma çünkü ne kadar nankör olduğunu daha fazla görmesinler..

çok iyi yapmışsın geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış canım...

????????? Cvp kizlar ?

bak canım Necdet bey benim ameliyat olduğum zamanlarda sanıyorum orada değildi. Ben geçen sene haziran ayında ameliyat oldum benden bir kaç ay sonra necdet beyin adını duydum sonra ona ameliyat olanları iyice araştırdım ve Veli beye olacak olan arkadaşları da vazgeçirip durumu orta halli olanlara Necdet beyi, maddiyatı iyi olanları ise Emre ilhan beye yönlendirdim hepside memnun ve dua ediyorlar sağolsunlar Emre bey çok iyi yapıyor ve ameliyatın üzerinden 2 ve 3 sene geçen arkadaşları gördüm burunları bozulmamış ve gayet memnunlar Necdet beye gelince ona ameliyat olan arkadaşlar gayet memnun bende çok beğendim burunlarını ama 2 sene sonrasını bilemem bunu onlarada söledm ama en azından Veli beye olmaman gerektiğini çok iyi biliyorum sakın ama sakın canını yaktırma emi şimdi sen düşün bu iş bi kere olsun acele etmesem para biriktirip sonra emre beye mi olsam yoksa şimdi necdet beye olsammı diye sana kalmış dediğim gibi Necdet beyin yaptığı burunlarda gayet başarılı sadece sonrasına şahit olmadım, Allah hakkında hayırlısını ve en güzelini nasip etsin...

uzun süredir burayı takip edemiyordum. ben yokken kıyamatler kopmuş.

veli beyin çok fazla hastası var kızlar. bunların içerisinde memnun olanda var memnun olmayanda var.
ben bundan yaklaşık 1,5sene önce kendisine ameliyat oldum. o dönemde herkes çok memnun herkes veli beye hayrandı. ancak 2011 yaz sonu/ sonbahara doğru ameliyat olanların şikayetleri başladı.
burnu güzel olanlarda var ve malesef ciddi kötü olanlarda var aramızda.

burnundan memnun olanlar burada ciddi reklam ve memnuniyetsiz olanlarda karalama kampanyaları başlatmış durumda.
her ikiside yanlış.
ben memnunum veya ben memnun değilim demek yeterli bence. daha fazla detaya gerek yok.

biz yetişkin insanlarız ve bu tarz kavgalar, sataşmalar hiç hoş değil.

memnun insanlar memnuniyetini memnun olmayanlarda memnuniyetsizliklerini burada özgürce belirtebilmeliler.

ancak yorumları okurken bu olaya çok takıldım:
aramızda bayanın biri burnundan memnun olmadığını belirtmiş. diğer bir bayan ise, aklınca veli beyi savunmak amaçlı, bayanın gözü ile dalga geçmiş. böyle bir terbiyesizlik olurmu.
SEN özellikle 2010 sonu 2011 başı açık açık veli beyin reklamını yaptın ve bir çok kadının mutsuz olmasına sebep oldun. SEN SUS VE BURAYA BİRDAHA UĞRAMA BENCE.UTANMADAN BİRDE INSANLARIN GÖZÜ/YÜZÜ İLE DALGA GEÇİYORSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…