- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.341
Merhaba çook nadir herhangi bir doktorun sayfasına yazıyorum. Bu doktora yazılanları kendi profil sayfamda görüyorum.O yüzden olayı anlamaya çalıştım.Objektif yazacağım tamamiyle.Bu doktoru tanımıyorum,ameliyatımı da O'na olmadım.Ama bir şeyler yazmadan da duramadım.Bana itici gelen mesajlar oldu.Herhangi bir doktorun memnun olan hastası da olacak,olmayanı da olacak.%100 başarı dediğimiz şey hiç bir meslek alanında hele ki insanla alakalı bir durumda hiç mümkün değildir.Estetiği baz alacak olursak;sonuçtan memnun olan da olacak olmayan da..Şimdi bu sayfada memnun olanlar ve olmayanların birbirlerine ithamlarına denk geldim.Birbirinizin siniri bozmaya yönelik mesajlar atılmış.Bir arkadaş(memnun olmayan) bu doktordan memnun olan herkesi o doktorun bir çalışanı olmakla suçlamış,bir diğer memnun olan ise "kıskananlar çatlasın da patlasın!Memnun olmayan arkadaşın bir gözü yamuktu,onu da yaptırsın o zaman" tarzında kendine hiç yakışmayacak üzgünüm ama seviyesizce şeyler yazmış.Bir şeyleri ifade etme şekliniz bu mu?Koskoca insanlarız.Bir şeyleri yazarken bu yorum bana yakıştı mı ,yakışmadı mı diye düşünmek lazım.Kendinize yakıştırabiliyorsanız ne ala..
uzun süredir burayı takip edemiyordum. ben yokken kıyamatler kopmuş.
veli beyin çok fazla hastası var kızlar. bunların içerisinde memnun olanda var memnun olmayanda var.
ben bundan yaklaşık 1,5sene önce kendisine ameliyat oldum. o dönemde herkes çok memnun herkes veli beye hayrandı. ancak 2011 yaz sonu/ sonbahara doğru ameliyat olanların şikayetleri başladı.
burnu güzel olanlarda var ve malesef ciddi kötü olanlarda var aramızda.
burnundan memnun olanlar burada ciddi reklam ve memnuniyetsiz olanlarda karalama kampanyaları başlatmış durumda.
her ikiside yanlış.
ben memnunum veya ben memnun değilim demek yeterli bence. daha fazla detaya gerek yok.
biz yetişkin insanlarız ve bu tarz kavgalar, sataşmalar hiç hoş değil.
memnun insanlar memnuniyetini memnun olmayanlarda memnuniyetsizliklerini burada özgürce belirtebilmeliler.
ancak yorumları okurken bu olaya çok takıldım:
aramızda bayanın biri burnundan memnun olmadığını belirtmiş. diğer bir bayan ise, aklınca veli beyi savunmak amaçlı, bayanın gözü ile dalga geçmiş. böyle bir terbiyesizlik olurmu.
SEN özellikle 2010 sonu 2011 başı açık açık veli beyin reklamını yaptın ve bir çok kadının mutsuz olmasına sebep oldun. SEN SUS VE BURAYA BİRDAHA UĞRAMA BENCE.UTANMADAN BİRDE INSANLARIN GÖZÜ/YÜZÜ İLE DALGA GEÇİYORSUN.
karakterden ve hakaretten bahsedecek son kişi sensin burda..hakret etmedıgın saldırganca uzerıne atlamadıın kımse kalmadı sayfada nerdeyse..sahi sen neyin kafasını yaşıosun hala anlamış degılım?...
hakarette hakaretle karsılık verırırım demıssın mılletın yorumlarını dogru durust okumadan mı karsılık verıosun..daha oncede soyledım su forumda ne velıye ne alıye kımseye tek kelıme hakretım olmamıstır ama senın son derce densız tavrınla karsılastım neymıs nankorluk yapıormusum:) sen kımsın? ınsanların tatmınıyet duzeylerını belırleyen otorıtemısın sen? evet sen memnun o,l sen olma, senın kı olmus senın yakınmaya hakkın yok, senın var gıbı..ıbırak ınsanlar dusubcelerını paylassın zaten burda kendını bılmez kımse yok senden baska..
ha buarda hala gozumun yamuklugundan ve allah yaratısı olmasından bahsedıosun sanırım senın anlamanda kıt! 25 senelık gozlerımde cumle alemın ve kendımın gormedıgı bılakıs sureklı ııltıfata ugrayan gozlerımın yamuk oldugunu sen ne ara anladın ve hala konusmaya devam edebılıosun..flasa yandan bakılmıs baygın bakısları anlayamayacak kadar, ve bundan kendıne malzeme cıkarmaya calısacak kadar kuculebılıosun..bak kımse senı bu sayfada ıstemıo, onurdan gurudan bahsetmıssın azıcık serefın varsa bence istenmedıgın yerden gıtmeyı bılmelısın..
Reklamlar sona erdı.
E tabi insan cevap veremeyince böyle oluyor !! Nasıl oluyormuş ebru nickli bayan ??? Nasıl mış suçlanmak hoşmuş mu ??? Bu kadar işte daha bana laf atmayın yoksa hiçte böyle sonuçlanmaz...
anlamadım bana mıydı bu?
Sn yağmurluk hani neferalem bir ay uzaklaştırma almıştı ? Telefonda görüştüğüm beyefendi sırf hakaret ettiği için ona 1 ay verildiğini söylemişti Hayırdır ??
Ayrıca, memnun olan da var olmayan da var. Ayrıca memnun olmayan redgat ve kapalı bir bayan çok güzel olmuş burunlarınız anlamıyorum illa bi hata mı bulanacak..? O kapalı bayanın sol gözü hafif yamuk niye ameliyat ettirmiyorsun?? Bırakın allah aşkına..
aaa üstüme iyilk sağlık ben ne zaman hakaret etmişim veli beye ve ne zaman ceza almışım zaten doğru dürüst yazmıyorum bu bölüme artık yorumuda daha yeni gördüm..aysızgökyüzü senin derdin nedir kardeşim herkese saldırıyorsun..bir bak bakalım başından beri yorumlarıma bir tane hakaret içeren yazı varmı birtanesini bul hadi ..tek tek bak..memnuniyetsizliğini belirten bir çok kişi hakaret mi ediyor..senin derdini aslında tahmin edebiliyorum...senin hakkında yanılmışım ilk zamanlar bana yardımcı oldun telefonda dahi konuştuk seninle özelden de konuştuk senle..veli beyden memnun olmadğını sende söylemiştin...üstelik o kadar konuşmamıza rağmen fotolarıma bir yorum bile yapmadan geçtin..buda diikkatimi çekmedi değil..bu sitede tek konuştuğum telefonda sendin halbuki..ilk zamanlar kanatsız melek rumuzyla giriyordun nikini yansıtmıyorsun hiçte doğrusu..insanlara saldırmaktan vazgeç bence..üstelik yazılarına bakarsan kimin hakaret ettiğini görürsün..insanların yüzüne gözüne laf atarak..
yorumlar silindi ve cezalarda verildi. ama adminlerde var bi sorun bana başka deniliyor yapılan başka.. ben kimsenin fotolarına yorum yapmadım yurt dışına çıkan bi ark ile birde çok eski hastalardan birine çünkü yorumlar başka yöne çekiliyor uğraşmak istemedim şayet benle birlikte olan çoğu kişinin fotoğrafına da bakıp geçtim.
Evet o zamanlar telefonda görüştük hatta senin için ben hem veli beyle hemde asistanıyla görüştüm neden böyle yapıyorsunuz diye o zamanlar sorun vardı. sonra ise uyuşmazlık çıktı ve ben uzun süre bu sayfaya girmedim herkes yazdı çizdi.. sana kızmamda ki ne nokta gidip tekrardan ameliyat olmaman olumlu değilde olumsuz şekilde konuşman oldu hani sonuçta bende gittim kıkırdak sorunumdan dolayı yine oldum hadi onu geçtim yok biz milletin günahını alıyor gibi bir konuşmalar geçti sanki milletin beynini biz hükmettik biz zorla gidin dedik hatta açık açık söyliyim ben burada veli beyi önerirken başka doktorlarıda önerdim akılları neredeydi ?!!! atıyorum kızıyorumda çünkü olaya tarafsız bakıyorum ve ben o arkadaşın burnuna yamuk deseydim hiçte sorun olmayacaktı siz bence biraz düşünün neyi nasıl anlarsınız bilmem ama benim en sevdiğim cümle >> Ben söylediklerimden sorumluyum !! sizin anladıklarınızdan değil ...
Ebruli sana söylemedim yanlış anlama.. Kendinize iyi bakın.. Ayrıca, neferalem ameliyat ol kurtul derim.Bu kadar sıkıntı yapacak birşey yok.
arkadaşlar bende ameliyet olmayi düşünüyorum nasıl bir doktor yardımcı olurmusunuz? beklentilerinizi karşılayabiliyormu?
çok korkuyorum fazla bir sıkıntı yok benim görüntümde sadce ufak bi değişiklik istiyorum bide burnumdaki eti alması lazım bu yüzden daha kötü olur diye korkuyorum çok fazla doktor ismi var kafam karıştı:44:
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?