Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

uzaktan davulun sesi hoş geliyor insana düne kadar bende kötülemiyordum sabrettm olmadı düzelmedi ve benim canım acıdı evet haklı olabilirsin bu sitede bu kadar ileriye gitmemiz doğru olmayabilir ama benim ve bi çok kişinin canı yandı maddi manevi, insanın umutları hayalleri alt üst oluyor be canım o zaman hırçınlaşabiliyor malesef, bide buraya yazmayıp aynaya her baktığımda ona sölediğim hakaaretleri duysan neyse öle işte, Veli beyin bu siteden haberi var tanıdığı bir kaç reklam yapanıda var ben o arkadaşı onlardan biri sanmıştım ama yanılmışım öle işte...

Pardon da sizin haberiniz var mı silinen yorumlardan ?
Ben utanmam o yaşta ki insana hakaret edenler utansın.
Ben kime haksızlık yapılırsa onun yanındayım.
Şayet burdan biri çıkıp desin ki burnum kötü oldu şurasını beğenmedim veli bey düzeltmiyor.İşte o zaman ben de çıkarım veli beyin karşısına..
Örneğin benim kendi burnumda kıkırdak sorunu oldu hatta 4-5 aylarda anladık.Senin derin kalın dedi 8. aya kadar beklicez dedi.Sonra istediğin zaman gel dedi ve şu an çok memnunum. Burada memnun olmayan kişi açık ve net anlatsın hoş güzel ama iş hakarete dönüşürse bende en ala hakaret ederim. Burada kimse kimseyi birbirine yandaşcı aramasın.O kapalı bayan bana göre nankörlük ediyor.Ayrıca burada atıp tutacağına gitsin konuşsun doktorla..
Ben burnunda değil gözünde ki yamukluğu gördüm.Pek ala da söylerim.He burnunda yamukluk var deseydim yine konuşacak mıydı ??
Ah pardon onu tövbe alllah değil veli bey yarattı diye mi !!
Benim veli beyi reklam etme gibi bi durumum yok olamazda özel msjlarımda da çoğu insanla konuştum.Paran varsa şuna git dedim. Ama yoksa araştırmalarıma göre en iyisi buydu.
Hatta o zamanlar ben bile vazgeçmek üzereydim.Çünkü o hastanede başka bi doktor hakkında bu tür olaylar olmuş.Ama o doktorun gittiğini anlayınca yine seçimim veli bey oldu.
Kimse kusura bakmasında senin bu yazdıkların en ala hakaret !!!!
REKLAM nedir bir öğren ?!!! Karşılığında ücret mi almışım ??
Peşin peşin paramı ödeyip doktora ameliyat oldum.Salak mıyım ben hem reklam edip hem de para vericem ???
Birde bu kadar kadını ben mutsuz etmişim pardon delirdiniz mi ??
Beyinlerini ben mi yönetiyorum !!! Eğer bu olay daha uzarsa hepinizle çok başka yerlerde görüşebilirm. Bu kadar açık net ! Benim karakterim onurum şerefim var. Sizin gibi bir kaç kendini bilmez istediği gibi atıp tutamaz !!

karakterden ve hakaretten bahsedecek son kişi sensin burda..hakret etmedıgın saldırganca uzerıne atlamadıın kımse kalmadı sayfada nerdeyse..sahi sen neyin kafasını yaşıosun hala anlamış degılım?...

hakarette hakaretle karsılık verırırım demıssın mılletın yorumlarını dogru durust okumadan mı karsılık verıosun..daha oncede soyledım su forumda ne velıye ne alıye kımseye tek kelıme hakretım olmamıstır ama senın son derce densız tavrınla karsılastım neymıs nankorluk yapıormusum:) sen kımsın? ınsanların tatmınıyet duzeylerını belırleyen otorıtemısın sen? evet sen memnun o,l sen olma, senın kı olmus senın yakınmaya hakkın yok, senın var gıbı..ıbırak ınsanlar dusubcelerını paylassın zaten burda kendını bılmez kımse yok senden baska..

ha buarda hala gozumun yamuklugundan ve allah yaratısı olmasından bahsedıosun sanırım senın anlamanda kıt! 25 senelık gozlerımde cumle alemın ve kendımın gormedıgı bılakıs sureklı ııltıfata ugrayan gozlerımın yamuk oldugunu sen ne ara anladın ve hala konusmaya devam edebılıosun..flasa yandan bakılmıs baygın bakısları anlayamayacak kadar, ve bundan kendıne malzeme cıkarmaya calısacak kadar kuculebılıosun..bak kımse senı bu sayfada ıstemıo, onurdan gurudan bahsetmıssın azıcık serefın varsa bence istenmedıgın yerden gıtmeyı bılmelısın..

He öyle mi doğruluk nedir biliyor musun kimse yokken de doğru olanı yapabilmektir. Ben her zaman doğruyum ister bu a kişisi olsun ister b hiç sorun değil.Kime haksızlık yapılırsa ben ordayım.Senin yaptığın şu an ne biliyor musun ? Sadece ah ben nasıl yaparım da burada hoş gözükürüm çabası.
Ben kime ne cevap verdiğimi gayet açık ve net söylüyorum. Sorununuz varsa gidin doktora !! Bunu anlamak zor olmasa gerek !! Kaç kişinin moralini bozduğunuzdan haberiniz bile yok !! Senin gibi bi kaç kişi zamanında benim bile moralimi bozdu !! Mükemmelliyetçi misin o zaman git bi tedavi ol estetikte mükemmel diye birşey yoktur bunu çoğu doktor söyler mükemmeli isteyenleri ameliyat bile etmem diyen doktorlar var çünkü ne yaparsn yap beğenmezler.. !
He hala diyorum gözün yamuk !! Burnuna deseydim aaa evet yamuk doktor yapamadı olacaktı !! Bi git allah aşkına 25 yaşına gelmişsin benden de büyük olmana rağmen hala birşeyleri çözememişsin yazık !!
He işin komik tarafı da :)) bu int sitesi sana özel değil farkındasın dimi :)))

Reklamlar sona erdı.

Sen hangi doktorun yandaşçısısın ???

sana ne oluyor?
derdin ne senin?
neden böyle etrafa saldırıyorsun sen ya????
senin bir kuyruk acın var ama henüz çözemedik.
yakında çıkar kokusu.

E tabi insan cevap veremeyince böyle oluyor !! Nasıl oluyormuş ebru nickli bayan ??? Nasıl mış suçlanmak hoşmuş mu ??? Bu kadar işte daha bana laf atmayın yoksa hiçte böyle sonuçlanmaz...

Saol canıkom...Teşekkür ederim.

Ya şu formu bir normale çeviremedik. Biraz güzel bişeyler yazın bakalım :))))
bir de sırtımdaki benleri aldırdım Veli Hoca'ya. Sonuçları bekliyoruz. Öleyim de görün.

aaa üstüme iyilk sağlık ben ne zaman hakaret etmişim veli beye ve ne zaman ceza almışım zaten doğru dürüst yazmıyorum bu bölüme artık yorumuda daha yeni gördüm..aysızgökyüzü senin derdin nedir kardeşim herkese saldırıyorsun..bir bak bakalım başından beri yorumlarıma bir tane hakaret içeren yazı varmı birtanesini bul hadi ..tek tek bak..memnuniyetsizliğini belirten bir çok kişi hakaret mi ediyor..senin derdini aslında tahmin edebiliyorum...senin hakkında yanılmışım ilk zamanlar bana yardımcı oldun telefonda dahi konuştuk seninle özelden de konuştuk senle..veli beyden memnun olmadğını sende söylemiştin...üstelik o kadar konuşmamıza rağmen fotolarıma bir yorum bile yapmadan geçtin..buda diikkatimi çekmedi değil..bu sitede tek konuştuğum telefonda sendin halbuki..ilk zamanlar kanatsız melek rumuzyla giriyordun nikini yansıtmıyorsun hiçte doğrusu..insanlara saldırmaktan vazgeç bence..üstelik yazılarına bakarsan kimin hakaret ettiğini görürsün..insanların yüzüne gözüne laf atarak..

yorumlar silindi ve cezalarda verildi. ama adminlerde var bi sorun bana başka deniliyor yapılan başka.. ben kimsenin fotolarına yorum yapmadım yurt dışına çıkan bi ark ile birde çok eski hastalardan birine çünkü yorumlar başka yöne çekiliyor uğraşmak istemedim şayet benle birlikte olan çoğu kişinin fotoğrafına da bakıp geçtim.
Evet o zamanlar telefonda görüştük hatta senin için ben hem veli beyle hemde asistanıyla görüştüm neden böyle yapıyorsunuz diye o zamanlar sorun vardı. sonra ise uyuşmazlık çıktı ve ben uzun süre bu sayfaya girmedim herkes yazdı çizdi.. sana kızmamda ki ne nokta gidip tekrardan ameliyat olmaman olumlu değilde olumsuz şekilde konuşman oldu hani sonuçta bende gittim kıkırdak sorunumdan dolayı yine oldum hadi onu geçtim yok biz milletin günahını alıyor gibi bir konuşmalar geçti sanki milletin beynini biz hükmettik biz zorla gidin dedik hatta açık açık söyliyim ben burada veli beyi önerirken başka doktorlarıda önerdim akılları neredeydi ?!!! atıyorum kızıyorumda çünkü olaya tarafsız bakıyorum ve ben o arkadaşın burnuna yamuk deseydim hiçte sorun olmayacaktı siz bence biraz düşünün neyi nasıl anlarsınız bilmem ama benim en sevdiğim cümle >> Ben söylediklerimden sorumluyum !! sizin anladıklarınızdan değil ...
Ebruli sana söylemedim yanlış anlama.. Kendinize iyi bakın.. Ayrıca, neferalem ameliyat ol kurtul derim.Bu kadar sıkıntı yapacak birşey yok.

dediğin gibi olsun bakalım...ben tartışmayı sevmiyorum hayatımda da kimsye hakaret etmeden kelimeleri seçerek konuşurum her anımda ..fazla zoranmaladan kimseyi kırmam doğrusu..resimlerime yorum yapman öenmli değil mesele o değil tabiki senin bileceğin iş sonuçta mecbur değilsin anlatmak istediğim bir anda değişiverdin o günlerden sonra sendeki o eksi elektirği başından beri aldım ama es geçtim hep..benim şu an ameliyat olacak durumum yok bence veli bey demişti istersen yaaprım diye ama ben daha kötü olur endişesiyle gitmedim..ben başından beri veli beye olumsuz bir şey demedim başalrdaki yorumlarıma bakarsan aslında onun iyi bir doktor olduğunu düşündüğümü acaba yoğunluktanmı kaynaklı sorunların olabileceğini söyledim hani sorunlar atınca gelişigüzel olabilir babında..yorumalr silinmiş olabilir ama ddediğim gibi kelimeleri seçerek konuştuğumdan veli beye yada başkasına hakaret edebilecek bir yorum yapmadığıma eminim..ceza da almadım ..şu an genel itibariyle normal eski burnumdan kat kat iyi bir burunm var çünkü eski burun baya kötüydü onun için şükrediyorum..gerçekten bu sitede baştan baya reklamı yapıldı veli beyin bazı arkadaşlar tarafından haa sen yardımcı olmak istedin bana o ayrı bir şey demiyorum..bende o ilk zamanlarda ytuesra arkadaşıma yardımcı oldum bana kendisi özelden sorular sordu veli bey için ben hep cesaret verdim kedisine git güzel olur dedim sonra arkadaşımız oldu ve beğenmemeiş burnunu ve hayal kırıklığı yaşamış..açıkcası ben çok mahcup oldum ona karşı sanki ben reklam etmişim gibi geldi..kendimi suçlu hisstteim hatta o arkadaş artık yazmıyor forma bana da kırgın gibiydi..anlayacağın kimseye artık git ol bile demem vebal oluyor çünkü.. umarım anlatabilmişimdir bende kendimi naçizane...hayırlı ramazanlar...

çok korkuyorum fazla bir sıkıntı yok benim görüntümde sadce ufak bi değişiklik istiyorum bide burnumdaki eti alması lazım bu yüzden daha kötü olur diye korkuyorum çok fazla doktor ismi var kafam karıştı:44:

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.

arkadaşlar bende ameliyet olmayi düşünüyorum nasıl bir doktor yardımcı olurmusunuz? beklentilerinizi karşılayabiliyormu?

Canım Veli Hoca kendi adıma söyleyebilirim ki, iyi bir doktor. Herşeyden önemlisi hep diyorum ben mezun olduğu okula bakmıştım. Hacettepe öyle kolay kolay mezun vermez. Hacettepe mezunu bir babanın kızı olarak söylüyorum bunu. o konuda için rahat olabilir, benim fotolarımı da bakabilirsin. Tabii diğerlerini de bak.
Unutma iyi diyenlerin ki 1 etki yapar, kötü diyenlerinki 5 etki... Her estetik müdahalenin mutlaka kötü sonuçlanma oranı vardır. Şartlandırma kendini sakın.

Benim morluklarım olmadı. Şişlikleri siz farkediyorsunuz ama etrafınızdakiler anlamıyor. Belki biraz kilo aldığınızı söyleyebilirler. Morlukları engellemek için Veli Hoca'nın hemşiresi bana saat başı 15 dakika buz tedavisi yapmıştı. O çok önemli...yapmayanlarda mutlaka morluk oluyor. ve sakın 15 dakikanın altına düşürme.

geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…