- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.361
ben de 2 gün önce veli beye ameliyat oldum ilk gün gözlerim şişti şimdi sol gözüm kapalı diğeri şişik umarım geçer çok korkuyorum[/QUOTE
korkma geçer o kadarda değil kör de etmez herhalde insanı, sana kim tavsiye etti nereden buldun veli beyi
E tabi insan cevap veremeyince böyle oluyor !! Nasıl oluyormuş ebru nickli bayan ??? Nasıl mış suçlanmak hoşmuş mu ??? Bu kadar işte daha bana laf atmayın yoksa hiçte böyle sonuçlanmaz...
ben de 2 gün önce veli beye ameliyat oldum ilk gün gözlerim şişti şimdi sol gözüm kapalı diğeri şişik umarım geçer çok korkuyorum
bi arkadaşım bahsetmişti internettende araştırdım burdaki yorumları falan okudum yaptırdım,gözlerim açıldı bu arada yüzüm hala çok şiş inş kısa sürede geçer o da gerçi daha 3.günüm :) bide benim ameliyat 3 saat sürmüş veli bey gelip seninkini özene bezene yaptım dedi ama hadi bakalım şuan ucu çok kalkık duruyo ama ben fazla aceleciyim sanırım
meraba arkadaşlar ben veli beye ameliyat günü aldım ancak yorumları gorunce bıraz cekımser davranıyorum bır kaç gundur sonuctan memnun kalan veya kalmayan varsa fotolarnı gorebılırmıyım acaba.
benim fotoğraflarıma bakabilirsiniz. Geçmiş olsun şimdiden.
arkadaşlar burnu bandajdan düz çıkıp sonradan kavislenen var mı acaba
aynı sorunu yasıyoruz galibabende soruyorm onu günlerdir cvp alamadm
ben buna cevap vermedim mi, bandajdan çıkınca benim burnum alın ile birleştiği yerden itibaren düzdü. Şişlikten..
2 kere kontrole gittim masajları değiştirdik, düzeldi.
bu arada fotolarımı çektim ama pc'ye atamadım. Bugün de telefonumu evde unutmuşum.
Yarın söz...
canım takip ediyorum yazdıklarını. şöyle düşün elini kestiğinde bile iyileşme süresi kısa değil, düşünki burnun yeniden yapıldı..
Şişlikler morluklar hepimizde oldu. Bak benim fotoğraflarıma şişlik neymiş gör:)))
ucu kalkık dursun o istesen de istemesen de düşecek, yer çekimi denen birşey var:)
Eğer ameliyattan hemen sonra kalkık durmazsa o zaman sorun var demektir, çünkü iniyor dediğim gibi.
Zamanla oturur, meraklanma. Veli Bey'in verdiği masajları sakın ihmal etme, o zaten aklına geldikçe yap der, senin hiç aklından çıkmasın...
Masajlar ödemlerinin çabuk inmesine yardımcı olur.
Sağlıklı günlerde kullan bakalım:)
sevgilerimle,
benim fotoğraflarıma bakabilirsiniz. Geçmiş olsun şimdiden.
vazgeçtim bile.olamıyomuşum ameliyat.roaccutane kullanmıştım.en erken ilacın bitiminden 18 ay sonra dediler.bi 14 ayım daha var.neyse
fotolara nasıl bakılıyor ben yeni uye oldum bılmıyorum
roaccutane kullanirken burun ameliyati olunmaz die biliorum bndeMerhaba, bu bekleme suresini size doktor mu soyledi? Ben de roaccutane tedavisi goruyorum ve ameliyat dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?