Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yanlis alinti yapmisim cnm sn kaca oldun

Memnun olanları bilmem ama ben iki yıl sonra sonuçtan hiç memnun değilim. Veli Aslanı ziyaret ettim, adeta kovarca bir tavırla kötü estetik sonucunu bana yükledi. Yanlış masaj yapmışsın dedi. Ameliyat başarısı yarı yarıya hastanın masajına bağlıysa senin her hafta çağırıp kontrol etmen lazım. Ucuz doktorlardan kaçının hanımlar. Şimdi başka bir cerrah arıyorum, ikinci kez burun ameliyatı olmak zorundayım. En eski mesajlarımı okursanız şüphelendiğim şikayetler gerçeğe dönüştü. Burun delikeri farklı, burun sırtında bir yağ tepeciği var.

ne zaman sonra fark ortaya çıktı.yani burnun ne kadar zamanda oturdu.bende kesinlikle tavsişye etmiyorum.2000 tl ye amalıyat mı olurmus.ben tam 4500 tl odedım.ve ve bana uygun geldı ki 2000 tl çok dusundurucu bı rakam.üstelik revizyon amaliyatları çok ucuk..rıske atılmaz..bu arada şikayet et arkadasım sana bakmak zorunda ne olursa olsun.sorununu çözmek zorunda.öle sey olurmuş masajmıs.o zaman sen hıc amalıyat olmasaydın masajla burun yapsaydın kendıne ALllalalh

Küçük şehirlerde hep o fiyatta ameliyatlar aslında.devlet hastanesinde sağlık sorunun varsa estetiğede 200 tl istiyorlar sadece.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26554 buyrun 2000 tlymiş fiyat.Bence sorun doktorun başarısı ve özverisi.

Konunun moderatörü arkadasımdan son 5 mesajı okumasını rica ediyorum. Konunun tamamen dışındayız, amacımız Veli Bey ile ilgili iyi yada kötü eleştiri de bulunmak. Fiyat araştırması yapmak değil.

ilginize,

Herkese merhaba, burun ameliyatı için araştırma yaparken dr.Veli Aslan' ı duydum ve hoppp buradayım. Ben konka hipertrofisi ve septum deviasyonu operasyonu geçireceğim tabi el değmişken 2 kırıklı burnumun da estetik olmasını istiyorum. Arkadaşlar beni de eklerseniz fotoğraflarınıza bakıp fikir sahibi olmak istiyorum.

Merhaba Ebruli
Veli beye ameliyat olacağım. Ortaya ne çıkacak hiç bi fikrim yok. Senin resimerini görmem mümkünmü

Selam bnde burnumu yaptiricam veli aslan nasil bi doktordur bu doktorda burun estetigi olan resmini gosterebilecek biri bana yardimci olabilur mu

Benim durumum gercekten hic yok bu parayi zar zor yarisini biriktirdim 2 yilda ogrenciyim ogrenci olmasam bile buyuk paraya burnumu yaptiracak gucum yok. Hani simdiki burnum yamuk dogal hali bu ve sekil bozuklugu var cok buyuk Artik ya bu ucrette bi yerde olucam yada yaptiramicam hayatim boyunca

canım sana tavsiyem o zaman bogazici tıp merkezınde necdet ucara ol o doktor dıgerlerıne gore daha ıyı albümlerde arkadaşlar foto paylaşms zaten bakarsın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…