Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bana linki özelden atar mısın? Bu resime bakarak "Nerde çıkıntı" diyerek size tepki gösteriyorsa gerçekten ortada büyük bir sorun var.Hakkınızı kendiniz aramalısınız siz dava açmalısınız.

İnan o kadar can sıkıcı bir durum ki daha fazla bu kurumla yüzgöz olmak istemiyorum. Zaten zamanımda yok hem okuyorum hem çalışıyorum Benim amacım diğer insanlara ben bu sorunları yaşadım dikkatli olun demek. Zaten onlarda bunu istemişlerdi şikayet sitesine yazdığı cevapta. "Sizin operasyonunuz başarılı geçti böyle olmadığını düşünüyorsanız fotograflarınızı kamuoyuyla paylaşabilirsiniz" demişlerdi. Bende paylaştım.

canım benimde berbat bende çok pişamnım 25 haziran 2011 de oldum ve çok mutsuzum çok pişmanım aynaya her baktığımda hakkımı haram ediyorum ve eşime dönüp dönüp aşkım neden böle oldu diyorum o da hemen anlıyor artık ne yapalım aşkım yüzün gülmeyecekmiş şansın yokmuş çokta kötü değil üzülme diyor o beni üzülmesin diye sölemez şikayet edeyim dava açayımmı dedim aç arkandayım diyor hep birlikte olalım dava açalım olmz mı herkes şikayetçi tek tük memnun var ben ameliyattayken veli bey nerdeydi o an oradamıydı acaba eğer oradaysa elinde kahve ölece izliyormuydu bilemiyorum yada o an gerçekten o mu ameliyat ediiyordu bu kadar mı baarısız olunur ya seni ekleyeyimde beni bi görsene canım...

canım nedir sizin bu doktorlardan bogazıcı estetkten cektgnz ya ( ınsanlar okumuo mu bu formları gıdıp ucuz dıe oraya oluolar bi de.. bu sıteye ılk uye oldugumda ben de necdet ucara olcaktm allahtanki iyce arastırdım tum sayfaları okudum... sukur ki olmamısım komsumun oglununun burnu hep dıkatımı cekıodu cok kotu yapılmıstı meger onunkınıde velı aslan yapmıs 25 yasndakı erkek adama kaydırak gıbı burun yapms sok oldum yaa cocuk ona bırakms burnunu allahm böle bı kavıs yok (( oymus resmeen . venus sen napcaksn revızyon olcakmsn ?

Son düzenleme:
cimcime arkadaşım, malesef özel mesajına cevap verebilmem için de 100 mesaj atmış olmam gerekiyormuş. Siteye ulaşmak için google'dan şikayet yazarsan şikayet sitesi hemen ilk sıralarda çıkacaktır zaten. oradan bu kurumun ismini girersen bu kuruma ait bütün şikayetler sıralanır. bu şekilde ulaşabilirsin

Son düzenleme:

Canım hem geçmiş olsun hem de Allah sabır versin demek istiyorum seni en iyi anlayanlardan biri olarak. Bende isterim dava açmak, hakkımı aramak ama şu sıra mümkün değil çünkü hem okul hem iş çok yoğun bir hayatım var. 1 ay sonra okulum tatile girecek, birkaç kişi toplanırsak eğer neden olmasın hakkımızı arayalım tabi ki bu süreçte çoğul olmak birbirimize güç ve moral verir.

ayy lindsaylohan sen ameliyat oldunmu
olduysan kime yardımmmmm lütfen

mrb arkadaslar bende veli aslana ameliyat oldum 9 ay oldum burun ucuma masajlar hala devam ediyo sanırım 1 yıla kadar devam etcek masa yaptıgımda burunum kalkık oluyo tam istedgm gbi ama sonra gene dusuyo veli bey 8.ay sonra dusmez dedi ama dedigi gbi degl ben masajla istedigm burunu elde edıyorum 1 yılı dolan varmı aranızda eger vrsa burnunuz kalkıkmı duruyo masajlar ise yarıyomu ve gunde kac kere kac dk yapıyosunuz lutfen yardımcı olurmusunuz sadece veli bey e ameliyat olanlarasorum tesekkurler

Burnum boyle olsa keske nesini begenmemissin ki? Onden ve yandan nasıl gorunuyor?? Foto koyar mısın?

Bende VELİ ASLAN 'a estetik olmak istiyorum ama çok tedirginim kararsız kaldım buradaki yorumları görünce hatta iptal ettim şimdilik estetik olan arkadaşlar varsa ekleyebilirmi foto görmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ..

ne kalkması zamanla daha da düşüyor iğrenç ötesi burun yapıyor uzak durun arkdaşlar inanmayın daha fazla bu doktora güvenmeyin hayallerininz alt üst oluyor tabi paranız gidiyor canınızıda inanılmaz acıtıyor benim canım çok acıdı valla...

Merhaba,

Veli beyin en eski hastalarındanım.

Çok eski sayfalara gidemedim. zaten, pek uğramak istemiyorum çünkü ben burnumdan şu an gayet memnunum.

İlk burun ameliyatından sonra burnumun ucunda ki kıkırdağın düzeltilmesi gerektiği için iki kez ameliyat oldum.

02 nisan 2012 tarihinde oldum albümüm var isteyen bakabilir...

Şu aralar göğüs ameliyatı düşünmekteyim. veli bey bekleyin beni

ameliyat sürecinde masaj çok önemli sürekli görüşmekte...

ve 8 ayı doldurunca memnun olmadığınız tarafları söyleyip revizyon olun derim. tamam zor bir durum ama açıkcası düzeltmeler pek zor geçmiyor..

kafanızda soru işaretleri varsa msj atın lütfen buraya pek uğrayamıyorum

sevgiyle kalın...

arkadaşlar bende ameliyat için veli beyi düşünüyodum fakat son yorumlardan sonra vazgeçicem sanırım.en iyi dedikleri doktorlardan bile şikayet var çok kararsızım yardımcı olun lütfen.

Arkadaşlar ben en eski hastasıyım ki herkes bakmıştır fotoğraflarıma. ben size başka bir açıdan bakmayı tavsiye edeceğim.

Güzel ameliyat sonuçları 1 etki kötü ameliyat sonuçları 2 etki yapar. Karalamak çok kolaydır. Ben isim vermeyeceğim kimseyi incitmek istemem ama burnum değişsin demek ben Azra akın olayım demek değildir. Plastik cerrahının elinde sihirli değnek yok! Bazı arkadaşlar ameliyat sonucundan sonra kendinde muazzam bir değişiklik bekliyor. sonrasında da büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

benim fotoğraflarıma da bakarsanız tek değişimin burnumda olmadığını göreceksiniz. Evet başka estetik müdahalem yok ama burun ameliyatından sonra "şişlik dönemlerinde bile" pozitif oldum ve kendime baktım.

Veli Bey'in sadece buradaki hastalarını görüyorsunuz ve maalesef bu kişiler birbirlerini çok iyi motive edip, karalama kampanyası yapıyorlar. beğenmeyen elbette gitmesin, hep diyorum içinize sinmesi önemli. Ancak benim, kuzenim saadet'in, buradaki sema'nın, Mipa'nın müthiş burunları var... Lütfen doktor beye bu kadar da haksızlık etmeyin.

hepinize kolay karar alma süreçleri dilerim, ben zorlanmadım ama sanırım zorlanan arkadaşlarımız var

sevgilerimle,

arkadaşım doğru diyorsun ama bitane bile olsa olumsuz yorum kararsız kalıyosun.tam kesinleşen bir doktor olduğunda caymak zorunda kalıyosun.hoş ne kadarı doğru yada değil bilmiyorum ama karar değişiyo işte.

Mükemmel sonuç yok ki arkadaşım, kul yapımı bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…