- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.421
İnan o kadar can sıkıcı bir durum ki daha fazla bu kurumla yüzgöz olmak istemiyorum. Zaten zamanımda yok hem okuyorum hem çalışıyorum Benim amacım diğer insanlara ben bu sorunları yaşadım dikkatli olun demek. Zaten onlarda bunu istemişlerdi şikayet sitesine yazdığı cevapta. "Sizin operasyonunuz başarılı geçti böyle olmadığını düşünüyorsanız fotograflarınızı kamuoyuyla paylaşabilirsiniz" demişlerdi. Bende paylaştım.
canım benimde berbat bende çok pişamnım 25 haziran 2011 de oldum ve çok mutsuzum çok pişmanım aynaya her baktığımda hakkımı haram ediyorum ve eşime dönüp dönüp aşkım neden böle oldu diyorum o da hemen anlıyor artık ne yapalım aşkım yüzün gülmeyecekmiş şansın yokmuş çokta kötü değil üzülme diyor o beni üzülmesin diye sölemez şikayet edeyim dava açayımmı dedim aç arkandayım diyor hep birlikte olalım dava açalım olmz mı herkes şikayetçi tek tük memnun var ben ameliyattayken veli bey nerdeydi o an oradamıydı acaba eğer oradaysa elinde kahve ölece izliyormuydu bilemiyorum yada o an gerçekten o mu ameliyat ediiyordu bu kadar mı baarısız olunur ya seni ekleyeyimde beni bi görsene canım...
canım benimde berbat bende çok pişamnım 25 haziran 2011 de oldum ve çok mutsuzum çok pişmanım aynaya her baktığımda hakkımı haram ediyorum ve eşime dönüp dönüp aşkım neden böle oldu diyorum o da hemen anlıyor artık ne yapalım aşkım yüzün gülmeyecekmiş şansın yokmuş çokta kötü değil üzülme diyor o beni üzülmesin diye sölemez şikayet edeyim dava açayımmı dedim aç arkandayım diyor hep birlikte olalım dava açalım olmz mı herkes şikayetçi tek tük memnun var ben ameliyattayken veli bey nerdeydi o an oradamıydı acaba eğer oradaysa elinde kahve ölece izliyormuydu bilemiyorum yada o an gerçekten o mu ameliyat ediiyordu bu kadar mı baarısız olunur ya seni ekleyeyimde beni bi görsene canım...
canım nedir sizin bu doktorlardan bogazıcı estetkten cektgnz ya( ınsanlar okumuo mu bu formları gıdıp ucuz dıe oraya oluolar bi de.. bu sıteye ılk uye oldugumda ben de necdet ucara olcaktm allahtanki iyce arastırdım tum sayfaları okudum... sukur ki olmamısım komsumun oglununun burnu hep dıkatımı cekıodu cok kotu yapılmıstı meger onunkınıde velı aslan yapmıs 25 yasndakı erkek adama kaydırak gıbı burun yapms sok oldum yaa cocuk ona bırakms burnunu allahm böle bı kavıs yok (( oymus resmeen . venus sen napcaksn revızyon olcakmsn ?
Merhaba arkadaşlar,
Bende yaklaşık 1,5 sene önce Veli bey'e ameliyat oldum. Öncelikle buraya yazacaklarımla şirketi karalamak niyetinde olmadığımı belirtmek istiyorum. Sadece başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Ben hem estetik hem de sağlık amaçlı ameliyat oldum.
Fakat her ikisinden de olumlu bir sonuç alamadım. Evet burnum eski görünümünden biraz daha iyi bir duruma sahip fakat ne benim istediğim gibi nede doktorun bana vaad ettiği gibi değil. Ayrıca sağlık yönünden daha kötü bir haldeyim. Burada ameliyat öncesi ve ameliyattan bir hafta sonra burnumun durumunu gösteren fotograflarımı koymuştum.
Birazdan şimdiki halini ekleyeceğim ki asılsız ve karalayıcı yorum yapma gibi bir niyetimin olmadığını sadece gerçekleri ve mağduriyetimi sizde görün. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü bu sağlık kurumu beni bununla suçladı. Yaklaşık birkaç ay önce bir şikayet sitesi üzerinden durumumu ve bu sağlık merkezinin bana olan tutumunu anlatan bir şikayet yazmıştım. Bu şikayeti yazmadan önce problemimi çözeceğine söz veren fakat daha sonra kendilerini defalarca aramama ve mail atmama herhangi bir dönüş yapmayan halkla ilişkiler sorumlusu bayan bu şikayeti okuduktan hemen sonra hiç vakit kaybetmeden beni aradı ve aşırı öfkeliydi. Bana söyledikleri aynen şunlardı; Arzu hn. fotograflarınıza baktık, sizin burnunuz çok kötü değil. Bunu duyduğuma inanamadım resmen. Şaka gibiydi. Benim burnum ameliyattan önce de çok kötü değildi eğer buradaki fotograflara bakacak olursanız görürsünüz. Bende hanımefendiye zaten burnumun çok kötü olmadığını bildiğimi fakat birazcık iyi olsun diye de ameliyat olmadığımı söyledim. Ayrıca sağlık sorunumun daha kötü olduğunu ameliyattan önce daha rahat nefes aldığımı söyledim. Beni tekrar arayacağını söyleyerek sinirli bir şekilde telefonu kapattı ve ardından şikayet yazdığım siteye resmen beni tehdit eden bir cevap yazıldı. Eğer kurumu karalamaya devam edersem yasal yollardan haklarını arayacaklarmış. Yani burada benim hakkımı aramam ve şikayetimi fotograflarla ispat etmem şirketi karalama amacı olarak görmüşler. İsteyen olursa özelden şikayet sitesinde bulunan ve şikayetimi içeren web sitesinin linkini verebilirim. Benim yazdığım şikayeti ve onların bana yazdığı cevabı okuyup bu şekilde daha net bir fikir elde edebilirsiniz. Bu kurumda ben ne yazık ki mağdur oldum bunu açıkça belirtmek istiyorum. Bu şikayeti yazmadan önce Veli bey'e kontrole gittiğimde Burnumdaki çıkıntıyı gösterdim. O zaman ameliyat olalı tam 1 sene olmuştu. O gün beni çocuk gibi azarladı hani nerde çıkıntı diye ve ameliyat üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen masaj yapmam gerektiğini söyledi. Şunu da kabul ediyorum Veli beyin bazı çok başarılı operasyonları var gerçekten hastalarının memnun olduğu...Fakat başarılı operasyon tek yönlü olmaz burada karşılıklı memnuniyet gerekir. Benim burnumda çıkıntı var ve nefes alamıyorum, sağlıkaçısından daha kötü duruma geldim dediğimde bana sizin operasyonunuz başarılı geçmiş denmesi gerçekten sinir bozucu. Umarım başka hastalar benim çektiklerimi çekmez çünkü 2500 para ödeyip görünüm açsından eskisinden biraz daha iyi ama sağlık açısından eskisinden daha kötü bir buruna sahip olmayı bir de bunları savunup hakkınızı aramaya kalktığınızda size dava açarız diye tehdit edilmeyi kimse istemez. Ben çok yıprandım ve üzüldüm. Şikayet sitesinde bulunan şikayetimi ve bana verilen cevabı okumak isteyene özelden link verebilirim.
Burnumun şimdiki halinin fotograflarını bu mesajın altına koymayı deniycem olmazsa fotograf albümüne ekliycem.
Eki Görüntüle 570047 Eki Görüntüle 570048
mrb arkadaslar bende veli aslana ameliyat oldum 9 ay oldum burun ucuma masajlar hala devam ediyo sanırım 1 yıla kadar devam etcek masa yaptıgımda burunum kalkık oluyo tam istedgm gbi ama sonra gene dusuyo veli bey 8.ay sonra dusmez dedi ama dedigi gbi degl ben masajla istedigm burunu elde edıyorum 1 yılı dolan varmı aranızda eger vrsa burnunuz kalkıkmı duruyo masajlar ise yarıyomu ve gunde kac kere kac dk yapıyosunuz lutfen yardımcı olurmusunuz sadece veli bey e ameliyat olanlarasorum tesekkurler
banada masaj vermedı bu dümdüz burun nasıl kavislenıcek bılmıyorum bazılarına bakıyorum bandajlıyken bıle kavislı duruyor benımkı dümdüz
Arkadaşlar ben en eski hastasıyım ki herkes bakmıştır fotoğraflarıma. ben size başka bir açıdan bakmayı tavsiye edeceğim.
Güzel ameliyat sonuçları 1 etki kötü ameliyat sonuçları 2 etki yapar. Karalamak çok kolaydır. Ben isim vermeyeceğim kimseyi incitmek istemem ama burnum değişsin demek ben Azra akın olayım demek değildir. Plastik cerrahının elinde sihirli değnek yok! Bazı arkadaşlar ameliyat sonucundan sonra kendinde muazzam bir değişiklik bekliyor. sonrasında da büyük hayal kırıklığı yaşıyor.
benim fotoğraflarıma da bakarsanız tek değişimin burnumda olmadığını göreceksiniz. Evet başka estetik müdahalem yok ama burun ameliyatından sonra "şişlik dönemlerinde bile" pozitif oldum ve kendime baktım.
Veli Bey'in sadece buradaki hastalarını görüyorsunuz ve maalesef bu kişiler birbirlerini çok iyi motive edip, karalama kampanyası yapıyorlar. beğenmeyen elbette gitmesin, hep diyorum içinize sinmesi önemli. Ancak benim, kuzenim saadet'in, buradaki sema'nın, Mipa'nın müthiş burunları var... Lütfen doktor beye bu kadar da haksızlık etmeyin.
hepinize kolay karar alma süreçleri dilerim, ben zorlanmadım ama sanırım zorlanan arkadaşlarımız var
sevgilerimle,
arkadaşım doğru diyorsun ama bitane bile olsa olumsuz yorum kararsız kalıyosun.tam kesinleşen bir doktor olduğunda caymak zorunda kalıyosun.hoş ne kadarı doğru yada değil bilmiyorum ama karar değişiyo işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?