Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

resmen bılgı vermekten cok kavga edılmıs burada.arkdaslar veli beyin fiyatları nekdr öğrenebilir miyim?

Hastaneyi aramanızı tavsiye ederim. Hatta veli bey ile bir ön görüşme yapmak çok daha doğru olur.

Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;

''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli ….ve iyi nefes alabilmelisiniz…''

Ben yaklaşık 1,5 ay önce veli beye ameliyat oldum ve şu an hiç mi hiç memnun degilim insan içine çıkamıyorum resmen burnum hala kocaman ve hala kocaman bir kemerim var boşuna o kadar para verdim şuan 2. ameliyatı olmak için 7 ayın geçmesini bekliyorum ve paramı alabilmek için elimden geleni yapıcam

canım sen nasıl Emre beyi veli bey ile aynı kefeye koyarsın şakamı bu tabiki Emre ilhan sen beni eklede bak ne haldeyim daha niiceleri var bi 3 yada 5 kişi var Veli beyden memnun o kadar sakın derim paramla rezil oldum çektiğim cabası hayallerimde bitti

cnm ben özelden yazamıyorum senın yazdıklarını okudum.Ben 8.000 verdim revizyon olunca pahalı oluyomuş bilgin olsun cnm.

Merhaba arkadaşlar,

Bende yaklaşık 1,5 sene önce Veli bey'e ameliyat oldum. Öncelikle buraya yazacaklarımla şirketi karalamak niyetinde olmadığımı belirtmek istiyorum. Sadece başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Ben hem estetik hem de sağlık amaçlı ameliyat oldum.
Fakat her ikisinden de olumlu bir sonuç alamadım. Evet burnum eski görünümünden biraz daha iyi bir duruma sahip fakat ne benim istediğim gibi nede doktorun bana vaad ettiği gibi değil. Ayrıca sağlık yönünden daha kötü bir haldeyim. Burada ameliyat öncesi ve ameliyattan bir hafta sonra burnumun durumunu gösteren fotograflarımı koymuştum.

Birazdan şimdiki halini ekleyeceğim ki asılsız ve karalayıcı yorum yapma gibi bir niyetimin olmadığını sadece gerçekleri ve mağduriyetimi sizde görün. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü bu sağlık kurumu beni bununla suçladı. Yaklaşık birkaç ay önce bir şikayet sitesi üzerinden durumumu ve bu sağlık merkezinin bana olan tutumunu anlatan bir şikayet yazmıştım. Bu şikayeti yazmadan önce problemimi çözeceğine söz veren fakat daha sonra kendilerini defalarca aramama ve mail atmama herhangi bir dönüş yapmayan halkla ilişkiler sorumlusu bayan bu şikayeti okuduktan hemen sonra hiç vakit kaybetmeden beni aradı ve aşırı öfkeliydi. Bana söyledikleri aynen şunlardı; Arzu hn. fotograflarınıza baktık, sizin burnunuz çok kötü değil. Bunu duyduğuma inanamadım resmen. Şaka gibiydi. Benim burnum ameliyattan önce de çok kötü değildi eğer buradaki fotograflara bakacak olursanız görürsünüz. Bende hanımefendiye zaten burnumun çok kötü olmadığını bildiğimi fakat birazcık iyi olsun diye de ameliyat olmadığımı söyledim. Ayrıca sağlık sorunumun daha kötü olduğunu ameliyattan önce daha rahat nefes aldığımı söyledim. Beni tekrar arayacağını söyleyerek sinirli bir şekilde telefonu kapattı ve ardından şikayet yazdığım siteye resmen beni tehdit eden bir cevap yazıldı. Eğer kurumu karalamaya devam edersem yasal yollardan haklarını arayacaklarmış. Yani burada benim hakkımı aramam ve şikayetimi fotograflarla ispat etmem şirketi karalama amacı olarak görmüşler. İsteyen olursa özelden şikayet sitesinde bulunan ve şikayetimi içeren web sitesinin linkini verebilirim. Benim yazdığım şikayeti ve onların bana yazdığı cevabı okuyup bu şekilde daha net bir fikir elde edebilirsiniz. Bu kurumda ben ne yazık ki mağdur oldum bunu açıkça belirtmek istiyorum. Bu şikayeti yazmadan önce Veli bey'e kontrole gittiğimde Burnumdaki çıkıntıyı gösterdim. O zaman ameliyat olalı tam 1 sene olmuştu. O gün beni çocuk gibi azarladı hani nerde çıkıntı diye ve ameliyat üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen masaj yapmam gerektiğini söyledi. Şunu da kabul ediyorum Veli beyin bazı çok başarılı operasyonları var gerçekten hastalarının memnun olduğu...Fakat başarılı operasyon tek yönlü olmaz burada karşılıklı memnuniyet gerekir. Benim burnumda çıkıntı var ve nefes alamıyorum, sağlıkaçısından daha kötü duruma geldim dediğimde bana sizin operasyonunuz başarılı geçmiş denmesi gerçekten sinir bozucu. Umarım başka hastalar benim çektiklerimi çekmez çünkü 2500 para ödeyip görünüm açsından eskisinden biraz daha iyi ama sağlık açısından eskisinden daha kötü bir buruna sahip olmayı bir de bunları savunup hakkınızı aramaya kalktığınızda size dava açarız diye tehdit edilmeyi kimse istemez. Ben çok yıprandım ve üzüldüm. Şikayet sitesinde bulunan şikayetimi ve bana verilen cevabı okumak isteyene özelden link verebilirim.

Burnumun şimdiki halinin fotograflarını bu mesajın altına koymayı deniycem olmazsa fotograf albümüne ekliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…