Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Mrb kızlar şubatta Aylin hanımdan randevu aldım, burun estetiği yaptıracam. çevremden iyi olduğunu öğrendim ama tereddülüyüm böyle bir ameliyatı yaptırmakta, daha önce Aylin hanıma burun estetiği yaptıran var mı aranızda? Bildiklerinizi paylaşır mısınız?

3 yada 5 kişinin burnu ya güzel ya da idare eder diye Veli beye ameliyat olanın aklına şaşrım kızmayın bana ama benim hayallerimi yıktı canımı çok acıttı şimdi Emre beye olmak istiyorum Emre ilhan ama param bütçem yetmiyoru malesef belki bir gün olurum Allah büyük revizyon pahalı oluyo keşke ama keşke Veli beye olmasaydım aynaya her baktığımda ona lanet ediyorum burnum şuan çok garip ben mucizevi beklemedm zaten güzel bir kızım çok şükür ama burnum malesef kötü en azından burun gibi burun yapsaydı bekledm sabrettim ama çok üüzlmdm ben ya ya çok kişi pişman yaa çok ben sizler dışında memnun görmedm ben yada başka arkadaşlar neden karalasınlar ne alıp veremedmğimiz var sadece canımız yandı burun bu ya bişeye benzmez herkes üzgün pişman memnun olsak zaten anlatır hakkını veririm ilk yazılarımda hiç karaladımmı güvendğimi sabrettiğimi yazmıştım ama değişmeyince çok üzüldüm kimse üzülmesin ağlamasın aynaya bakmayacak duruma gelmesinler ya...

bende veli beye oldum ameliyatımı 9 ay oldu verdigi masajları yapıyorum burun ucuma kalkık ve guzel oluyo yapmayınca ucu agasagıda duruyo acaba 1 yıl dolunca kalkıkmı durcak bu konuda yardımcı olurmusunuz lutfen dikkatimi ceken bişey var hep yeni ameliyat olanlar yorum atıyo 1 2 yıl dolan kisiler 3 kisi flan gordum 1 yıl dolmadan bisey belli olmaz 1 yıl dolunca sorun cıkhyomu bide dogal burun yapiyo diyosunuz ilk 3 4 ay dogal gbi duruyo oda sislerdn dolayi 9 ay sonra filan estetik oldugu bellı oluyor sisler tam inince yani

masajla fazla bir şey değişmior şişlkler inince daha da doğal oluyor zaten masajla kalkıor evet ama en son hali gene düşük oluyor o değişmez yani aynı düşük kalır..benim 2 seneyi geçti veli beyey olalı

Ameliyat olmaya karar verdim hatta randevu bile almıştım ama bu kadar kötü yorumdan sonra vazgeçtim randevuyu da iptal ettim. Memnun kalan arkadaşlar olabilir ama bozuk saat bile 12 saatte bir doğru zamanı gösterir. Saç kesimi yada kaş alımı değil bu burun estetiği şakaya gelmez.

çok iyi yapmışsın canım, ona ameliyat olmak delilik ya başka bişey değil ben çok üzülüyorum istiyorum ki kimse yaşadıklarımı yaşamasın ne zorum olsun beim başka veli beyle hayalerimin ve paramın üzerine yattı( daha çok kişiyi bilgilendirip yanlış yapmasını önleyeceğim sonuna kadar uğraşacağım ondan nefret ettiğim için değil, milletin canı yanmasın diye...

Şuan sana ne söylesem teselli etmez biliyorum. Çünkü bende olsam aynı üzüntüyü yaşardım eminim. Ama sen yinede sıkma artık canını. Allahından bulsun dicem ama zaten bulur eminim.

sen memnunmusun peki burnundan sikayetin varmı ben begenıyorum burnumu ama kalkık olsa daha guzel veli bey masajlara devam et dedi kalkar burnun ama masajla kalkmasıda cok sacma geliyo bana

öyle iste nese bende mayista sanirim revizyon olacagim canim sen dusunmuyormusun?

gercekleri görüdügünüze sevindim

gercektende sakaya gelmiyor

ayni zamanda yaptigim tüm yorumlar karalama amacli degildir

sonucdan bahsediyorum sonuctan memnun olamayan bir hasta yorum yapamiyacaksa neden böyle bir baslik var

elbette memnun olanlarDA VARDIR

ama kapali ameliyatlar genelde daha cok sorun yaratiyor BENCE

öyle iste nese bende mayista sanirim revizyon olacagim canim sen dusunmuyormusun?

canım çok istiyorum ama bebeğim var emziriyorum şuan zaten olmaz ayrıca bebek çok masraflı oluyormuş herşeyin en iyisini almak istiyorsun ee kendimden ödün vermek zorundayım bu nedenle hem maddi hem manevi olamayacağım ama Veli beye dava açacağım, bunun altında kalmayacağım...

aa bende veli beye düşünüyordum ama açıkcası bütün buradaki yorumları okuyunca şevkim kırıldı.

aa bende veli beye düşünüyordum ama açıkcası bütün buradaki yorumları okuyunca şevkim kırıldı.

ah canım senin şevkin kırılmış benim burnum kırıldı ve yapılamadı ya ben ne yapayım sakın Veli beye olma Emre bey favorim param olunca hemen gideceğim ve o sanatkar ellere teslim olacağım inşallah...

Veli Bey'in yerinde olsam burada "sanatına" "mesleğine" en önemlisi "kişiliğine" laf edenleri, tek tek veririm mahkemeye. Eleştirinin de bir dozu var. o sanatkar ellerin sayfasına gidip yazın lütfen, karalama kampanyası yapmak TTK ya göre suçtur. Umarım Veli Bey okuyordur, umarım...

dilin de bir kemiği olmalı...

ebruli sen benim burnumun halini görsen eğer sen böyle bir buruna sahip olsaydın hala ol ellerden sanat eli diye bahsedebilirmiydin benim burnumu kasap daha iyi yapardı emin ol okadar kötü bir burun yaptı ki bana bende venüs isem onun yanına bırakmayacağım ben onu şikayet etmeliyken o mu benden davacı olacak hangi birimizden olacak rezil etti bizi be hala konuşuyosun benim bizim canımız yanmış sen hala reklam peşindesin acıyorum sana...günah günah...

1- burnunuzdan memnun değilseniz elbette söyleyeceksiniz ama ne söylediğiniz değil, nasıl söylediğiniz önemlidir.Memnuniyetsizliğimiz kimseye hakaret etme hakkı vermez. Önermiyorum dersiniz biter.

2- veli bey'i doktorum olması dısında bilmem, etmem... neden reklamını yapayım, siz ne ile itham ediyorsunuz beni ve hangi hakla?

3- bu şekilde "benim adımı" geçirmeye devam etmeniz halinde Veli Bey'in yapmadığını yapacağımdan emin olabilirsiniz. Yanına bırakmayacağım cümleleri falan da tehdit içeren unsurdadır, ben bilginize sunayım. Seçim size kalmıştır.

saygıyla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…