Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hadı ya gecen hafta gorusemedk bu hafta gtmeyı dusunuodum gene kaldı desene

arkadaşlar eskisi kadar sık gelemiyorum kulübe çoook yoğun çalışıyorum ama yönlendirdiğim kişilerin fotolarına baktım, çok mutlu oldum.

hepinize geçmiş olsun, umarım kısa zamanda herşey daha da iyi olur.
sevgiler,

mb arkadaşlar bende veli beye ameliyat olmak istiyorum. ama korkuyorum .. aranızda olan ve begenen var mı?

ben en taze ameliyatlı olan kişi olarak söyleyebilirim ki sorunu "veli beye ameliyat olup da beğenmeyen var mı" diye sorsan cevap alabileceğini sanmıyorum:) veli bey kapalı teknik yaptığından hem ameliyat sonrası,hem ameliyat daha rahat oluyor.. bence düşünüyorsan 1 nisana kadar araştır,sonra git bi görüş derim,muayene bedava sonuçta.. ayrıca için rahat olsun,ben henüz bulamadım ameliyat olup da beğenmeyeni...

şimdi baktım samsunda yaşıyormuşsun zor tabi cesaret edip buralara gelmek.. kolay gelsin,zor bir süreç..

ya kızlar bu veli bey televizyondaki boğaz içi tıp merkezindeki miacaba? istanbulda mı? ankarada ameliyat yapıyor mu ? lütfen cevabınızı bekliyorum.

ya kızlar bu veli bey televizyondaki boğaz içi tıp merkezindeki miacaba? istanbulda mı? ankarada ameliyat yapıyor mu ? lütfen cevabınızı bekliyorum.

evet,boğaziçi tıpta çalışıyor ama ankara'da ameliyat yapıyor mu bi fikrim yok,bi ara sor istersen?

ah anacım ya bu doktor seçmek ne ka zor işmiş.Veli Beyinde maşallahı var.İyisimi hiç düşünmeden ilk aklına gelen isme gitmek yoksa bir hayli zorlancm,hepiciğiniz burunları dehşet ül vahşet mükemmeller ya

geçmiş olsun cnm resimlerini bekliyoruz...

perşembe günü gidicem, yavuz bey burnumun içini temizleyip nefes kontrolü yapacakmış.. "istersen alçını da alırım sen bilirsin" dedi,istersem veli beyi de bekleyebilirmişim.. normalde kaç günde alınıyor bu alçı? bir an önce alçıyı aldırıp önce-sonra fotoları koymak istiyorum!!!

bu arada şişliklerim hızla iniyor, mor göz kalemi çizgimin de rengi açıldı,sanırım perşembeye hiç bi iz kalmiicak,hayırlısı ile kontrolde de bi sorun çıkmazsa tabi(

1 hafta sonra almışlardı benım sonra ınce bır sargı takıyor velı bey eger 1 hafta yada on gn olduysa alır canım

1 hafta sonra almışlardı benım sonra ınce bır sargı takıyor velı bey eger 1 hafta yada on gn olduysa alır canım

perşembe kontrole gittiğimde tam bir hafta olmuş olacak,ama veli bey sonraki cuma gelecek.. acep diyorum yavuz beye mi aldırsam,yoksa fazladan 8 gün bekleyip veli beye mi aldırsam.. ama 8 gün de çok yaa( yavuz beye alçı aldıran var mı ki?? bi de veli bey alçı alırken naapıyo? nasıl bi işlem bu,yani ben sanki çok gülsem fırlayacak gidecek zaten yüzümden:))

bence yavuz beyde alır alçıyı onda bir şey yokki benim tamponu yavuz bey aldı alçıyı veli bey sonrasında yüzümü yıkattı sonrada kendi masaj yaptı burnuma ama felaket aciyor onu söyliyim gözümden yaş çıktı adeta dedim kırıldı heralde ama yok masaj veriyor veli bey onun için onun görmesi lazım bir de bant yapıştırıyor hemen şişiyor çünkü

bak korktum şimdi yaa( naapsam naapsam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…