Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cok saol cvpların için cidden çok rahatlatıyorsun.. nasıl bişi yaptırsam falan hiç bir fikrim yok, suan için tek istediğim estetik diye bağırmaması.. yüzüme yakışana yönlendirir sanırım.. senin sorunun neydi mesela ben uç kısmınada bişiler yapsın istiyorum yani kople bir değişim olsun burnumda:):) birde benim işlevselde bir sorunum var acaba fiyat değişirmi..

cok saol cvpların için cidden çok rahatlatıyorsun.. nasıl bişi yaptırsam falan hiç bir fikrim yok, suan için tek istediğim estetik diye bağırmaması.. yüzüme yakışana yönlendirir sanırım.. senin sorunun neydi mesela ben uç kısmınada bişiler yapsın istiyorum yani kople bir değişim olsun burnumda:):) birde benim işlevselde bir sorunum var acaba fiyat değişirmi..

şimdi pansumandan geldim arkadaşlar,yavuz bey burnumun içini temizledi,içim gıdıklandı biraz ama hiç acımadı,şu an bir nefes alıyorum bir nefes alıyorum anlatamam!!! sanki yüzümün ortasına kocaman bir delik açılmış gibi,nefes alıp vermeden bile içimde oksijeni hissediyorum:))

bişey söyliim mi arkadaşlar, burnunda kemik-et olanlar durmasın gitsin bir kbbciye, böyle bişey yok!!!!!

açıkçası şu raddeden sonra burnumun alacağı hal umurumda bile değil!!! ister çok güzel olsun ister çirkin,nefes alıyorum ya yeter.. diyorlardı da inanmıyordum,cidden ben eskiden nefes almıyormuşum!!

tugurcum ben de senin gibi düşünüyordum,hatta belki sadece deviasyon ameliyatına girecektim,veli hoca olmasa yani..
sana baştan anlatayım ben en iyisi:)) bir süredir ciddi nefes sorunu yaşıyordum,ankaralıyım aslen ve ankaranın havası kuru,dolayısı ile ben ve benim gibiler rahatlar orada.. iki yıl önce istanbula geldim ve başladı sorunlar.. özellikle gece yatmadan önce derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyordum, bazen de gece uyanıp,dikilip yine derin derin nefes alıyordum.. ben mecburdum yani deviasyon operasyonuna.. sonrasında araştırmaya başladım estetik ve kbbcileri... yavuz hoca zaten işinin çok çok çok ehli, bugün yeni diye adlandırılan teknikleri 80-90lardan beri uyguluyor ve ödülleri var.. e aynı hastanedeki veli hoca hakkında araştırma yaptım,adamın tek bir şikayet edeni yok,karar verdim ve hastaneye gittim..
gittiğimde veli hoca ameliyattaydı,bana diğer hocayı tavsiye ettiler,ben de iyi bari dedim,boş duracağıma bi konuşayım.. hoca fotoğraf çekip üzerinde modelleme yaptı ama iiiiiiiiirenç!!! ben estetiğim diye bağırıyor ama nasıl çığlık çığlığa.. dedim ben ucuyla filan çok oynansın çok mükemmel olsun istemiyorum.. demesin mi "ben idealist bir doktorum,yapacağım şeyi benim de beğenmem lazım"!! beni kesinlikle dinlemedi bile,kafasında istediği burnu yapmaya çalışıyor..
sonrasında veli beyle görüştüm,dedim ben doğal düzgün üzerinde çok oynanmamış bir burun istiyorum.. kalemle aynada gösterdi, şurayı alırız bir de şurada bir asimetri var onu düzeltiriz.. bu kadar!! tamam dedim ve çıktım, çünkü adam biz ne istersek onu yapıyor,biz sormadan görüş belirtmiyor ve ısrarcı değil..

kbb operasyonunu sigorta karşılıyor ayrıca birşey ödemiyorsun..

sana cidden kolay gelsin, karar vermek çok zor estetik için, ama ben derim ki kbb için kesin ama kesin ilk fırsatta git!!!

Bir yakınımız Veli Bey'e ameliyat oldu yaklaşık 1 ay önce,memnunmuş,herhangi bir sorunu yokmuş,azönce annemi arattırıp haber aldım ben açıkçası veli beyin yaptığı bazı burunları çok çok beğenmedim ancak asıl önemlisi bazı arkadaşlarda olduğu gibi öncekini aratıcak burun çıkmasın ortaya...emre ilhan,veli aslan ve de lazerle burun estetiği arasında kaldım,Allah kolaylık versin bana ,çok kararsızım ki kararsız olmakta da haklıyım,yüz bu başka bişey dil yani

bendede nefes alma problemi var ben de 3 yıldır istanbuldayım ama şehir gözetmeksizin nefes almakta zorlanıyorum.. ve her sabah burnum akıyor, hafif bir ısı değisimi minik esen bir rüzgar bile 15-20 defa hapşurmama neden oluyor,kendimden geçiyorum... nedenini bilmiyorum.. 4 yaşındayken burnum kırılmış üstelik elle hissediliyor.. sen ne güzel anlatmışsın nefes sorununu aynen işte ben de iyi bir nefes almak istiyorum.. üstünede doğal yapılı bir burun... dün aradım randevu için geri dönmediler.. bugün tekrar arıycam.. hem yavuz beyden hem velibeyden alıyım hem.. senin burnunuda çok merak ediyorum.. tam istediğim bir iyleşme süreci geçiriyorsun:):):):) umarım çok güzel bir burnun olur:):):)

ben 1 nisanda gidicem,veli bey çıkarsın istiyorum alçıyı.. istersen 1 nisana iste randevu,orda görüşürüz görürsün yakından:) ben resim koyucam gerçi ama madem sen de gideceksin hastaneye inşallah denk geliriz:)

arkadaşlar merhaba.. ben de Veli Aslan ve Yavuz Baç doktorlarımıza 2 Mart'ta ameliyat oldum. yani şuanda 23. günüm.
burnum çok etli-yağlı değildi. bu sebeple şişlikler çok göze bacak şekilde olmadı. şuadan hala şişlik hala çok var ama aşırı değil. zaman zaman çoğalıyor ve yer değiştiriyor :)
ameliyat sonrası sürecimi kısaca anlatırsam;
ameliyat sonrası ilk 5 günüm biraz sancılı oldu. ama bunlar dayanılmayacak sancılar değil. 1 tane apranax fort 24 saat götürdü beni yani.. sonrası rahat. tek sıkıntı kabuklar, kan pıhtıları sebebiyle burun tıkanması. ben 2. haftadan sonra Yavuz Bey'in izin vermesiyle :) burnuma su çekip sümkürmeye başladım. 1 kere hafif bir kanama oldu ama başka sıkıntı olmadı..
ameliyattan sonra 3. gün tamponum çıktı. 7. gün de atel. tampon çıkarılırken acı hissetmedim. ancak insan kendini garip hissediyor :) ben tamponu alınırken bakmadım ne çıktı diye, gözümü kapattım gitti..
atel çıktıktan sonra ise burnum tabiiki çok garipti :) kocaman ve dümdüz garip bişey vardı sanki burnumun yerinde.. Veli Bey yapmam gereken masajı gösterdi. ancak o anda kendisi yaparak gösterdiği ve acıdığı için ben masajı sanırım tam anlayamadım :) çünkü 5 gün sonra bandajı çıkarmak için gittiğimde Veli Bey masajı tamamen yanlış yaptığımı söyledi tekrar doğrusunu gösterdi ve beni odasında oturtup "o burnunu çabuk indir, ben gelicem" diyerek çıktı :) ben de bi 20 dk masajı yaptım ve hakikatten gördüm ki şişlik azalmıştı. o gün sanki burnuma elime şekil vermiş gibi hissettim açıkçası
şimdi masajlara devam ediyorum.. gerçekten çok önemi var.. bir de dinlenmenin de çok faydasını görüyorum ben.. nasıl derseniz.. 4 gün önce burnumun kemer bölgesinde (kemikle kıkırdağın birleştiği noktada sanırım) bir şişlik belirmişti. yayvandı yani tek bölgede değil tamamen o kısımda bi şişlik vardı. ancak ertesi gün o şişliğin sağ tarafı sertleşmeye başladı.. ve büyüdü.. önce korktum tabi, acaba vardı da ben mi farketmemiştim ve şişlik inince mi farketmeye başladım diye düşündüm. ancak kafaya taktım tabii :) bu şiş dün akşam kadar oracıkta duruyordu. baya kemik gibi elime geliyordu. ben normalde günde 3 kez masaj yapıyorum. ama dün bikaç kez daha yaptım ve erkenden yattım.. ve bu sabah kalktığımda o sert şişlik yokolmuştu çok ilginç ama böyle.. yani güzelce yapılan masaj ve iyi dinlenme gerçekten çok önemli..
bunun dışında bandajı çıkardıktan sonra farkettiğim burnumun ucunun sol tarafının daha belirgin olması durumu var. bunu Veli Bey'e gösterdim. kendisi iki tarafta da var olan uçların solda biraz daha belirgin olduğunu söyledi ve oraya daha fazla masaj yaparak (masajı nasıl yapmam gerektiğini gösterdi) o belirgin kısmı düzelticez dedi :) bakalım.. çok az bir gelişme var gibi ama henüz çok erken olduğu için zamana bırakıyorum..
ben kendimi sabırlı bilirdim ama gel gör ki bu burun işinde sabır gerçekten zormuş :)

yaa bakalım benim nasıl olacak, senin ne güzel,7.gün çıkmış atel, benim 15.gün çıkacak(

atelin geç çıkmasının bir sorun yaratıcağını düşünmüyorum ama sıkıcı bişey tabii :) ama şişlerinin en azından 1 hafta daha kontrol altında olacağını düşünerek rahatlayabilirsin :)çünkü haliyle atel ve bandaj çıkınca ödemler kendini belli etmeye başlıyor..

ha uzunmailimde şunları yazmayı unutmuşum :)
benim gözlerimde kanlanma oldu baya (irise'de olduğu gibi).. ve geçmesi 3 haftayı buldu.. şuanda hala çoook hafif olarak sağ gözümde biraz kırmızılık var ama belli olmuyor. o kırmızılar varken insanlar çok garip bakıyor, en kötüsü o dışarıdan sanki çok ağrıyor falan gibi geliyo insanlara ama öyle deil tabi.. neyseki geçti..
morluklarım da 2 haftada tamamen geçmişti. sadece parmak ucu kadar kırmızılık kalmıştı göz çukurumun altında.. şimdi hiç yok..

umarım atelin uzun kalacak olması sonrasındaki ödemlerin de az olmasını sağlar, bir hafta dolmadan ameliyata dair hiç iz kalmamıştı bende, atelim bile herkese oranla küçük nedense ama istemem yani bunca zaman atelli durup sonrasında yine şişmeyi( bi bitse şu günler oooof offf!!!

:) ya sanırım 2. haftadan sonra günler daha rahat geçmeye başladı benim için.. sen de kafana takma diycem ama çok mümkün olmuyo biliyorum

aynen ole benmde 3.haftada kndımı ıyı hıssetmeye basladım hıc kırmızı kan dolmadı gozum morlukta bı haftada gectı cok yktu zaten ama sısme o nası bı sısmedır yuz hatlarım kaybolmustu yaratık gbı gorunuyodum ck utanıodum mılletenD ayyy o gunler gectı ya sukurler olsn canım cok sabır ısıymıs bu sabretmen gerekıo:))

alerji testi yaptırdım dün ev tozlarına alerjim varmış veli bey içinde gün istedim ama daha ameliyat programı belli olmadıgı için gün vermediler şimdi korkum ameliyatlıykende alerjiden ötürü hapşurursam bi sorun cıkması.. hapsurmakki arka arkaya 15 kez oluyo bazen

bende ameliyattan sonra çok hapşurdum öyle böyle değil durmuyordu bir türlü bir şey olmadı ama dikkatli olmak lazım sert sert olursa iyi değil

bende ameliyattan sonra çok hapşurdum öyle böyle değil durmuyordu bir türlü bir şey olmadı ama dikkatli olmak lazım sert sert olursa iyi değil

veli beye sorarsan hiçbirşey olmaz der:) çok rahatlatıyor insanın içini. sert darbelerden koru yeter bir de zaten ameliyat sonrası grip gibi hissediyosun zaten kendini ve burnunu tam temizleyemediğin içn de sürekli hapşurma hissi geliyor. ben allerjim olmasa da sürekli hapşurma noktasına gelip su içerek durumdan yırttım ilk zamanlar sonraları ise ağzımı kocamaaan açıp ordan hapşurmaya çalıştım ama zamanla alışıyorsun hiçbirşey olmuyor. bu arada ben 21 şubatta ameliyat oldum.1 ayı devirdim ve çoook mutluyum veli hocaya sevgilerimi iletiyorum:)

beni de ekleyebilir misiiiinnn??? 21 şubatta ameliyat oldum...herşey harikaydı tabi başta Veli bey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…