- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bu arada veli beyin babasi nasil acaba insallah iyi olur
madem beklemek şartbu durumda benimki de 15.gününde çıkacak...teşekkürler neferalem:))
cok durmasi az durmasindan iyidir herhalde su anda burnun aciyormu
her seyde bir hayir vardir
madem beklemek şartbu durumda benimki de 15.gününde çıkacak...teşekkürler neferalem:))
sey birde benim 4 yaşındayken burnum kırılmış bu sebeple nefes almaktada zorlanıyorum benim gibi işlevsel sorunu olanda varmı aranızda veli bey bu konuda nasıl
canımın acıması çok sorun değil kolay olmasını beklemiyorum ama haziranda sınavım var ve çalışmam lazım sınava.. ameliyat sonrası süreçte bu nasıl olcak onu merak ediyorum çabuk atlatırmıyım acaba.. haftaya görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ve 2 yada 3gün sonrasınada ameliyatı.. açıkcası durup dururken bende morarıp şişmem anlamadım nasıl test etcem kendimi şişip şişmiyceğime dair.. acaba veli bey anlıyormu ameliyat olmadan önce iyleşme sürecini.. birde cvp için cok saol:):):):) gelişmeleri burdan yazarım:) ben nefes alamıyorum sarkı söylesem başım burnum agrıyor nefes alamadığımdan.. bakalım ne olacak
canımın acıması çok sorun değil kolay olmasını beklemiyorum ama haziranda sınavım var ve çalışmam lazım sınava.. ameliyat sonrası süreçte bu nasıl olcak onu merak ediyorum çabuk atlatırmıyım acaba.. haftaya görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ve 2 yada 3gün sonrasınada ameliyatı.. açıkcası durup dururken bende morarıp şişmem anlamadım nasıl test etcem kendimi şişip şişmiyceğime dair.. acaba veli bey anlıyormu ameliyat olmadan önce iyleşme sürecini.. birde cvp için cok saol:):):):) gelişmeleri burdan yazarım:) ben nefes alamıyorum sarkı söylesem başım burnum agrıyor nefes alamadığımdan.. bakalım ne olacak
not 1: burnumun önce ve sonrası resimlerini alçı çıkınca koyacağım.. bu halimi hatırlamak istemediğimden resim çekmiyorum..
not 2: veli bey iran'a gitmiş, babası çok ağır hastaymış, 1 nisanda gelecekmiş, ilgililere duyurulur..
gerçekten mi? allah acil şifalar versin. umarım babası iyileşir. benim randevum 1 nisan ama hastane iptal felan bilgisi vermedi.
veli beyin morali bozuksa falan hemen ameliyat olma bence ne bilim iyi gününde olursun:18:
yok arkadaşlar, babası uzun zamandır çok hastaymış zaten, siz böyle düşünürseniz ben ne yapayım, gider ayak aradan çıkardı o zaman beni de( adam ölmüş ya da ölecek değil, allah uzun ömürler versin!!
1 nisanda gelecekmiş dediğim işbaşı yapması, heralde mart sonu gelir trye...
kızlar durup durup aklıma yeni şeyler geliyor.. ya ameliyata girerken idrarımız için kese falan takılmıyor dimitakılmasın çok acıtır o.. birde veli bey mi karar veriyor yeni burnun şekline yoksa bizim isteklerimizide değerlendiriyormu... ben veli bey gelsin görüşüp 2gün içerisindede halletmek istiyorum artık... morarmam umarım cok fazla.. bende biri söylemeden moraran bi yerimi görmem.. umarım şişlikler ve morluklar 1 haftada toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?