Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bu bekleme konusu benim kafamda da var ama ben galiba yarın yine de gidicem.. yavuz bey geçen hafta 30unda gel,hem pansuman yapalım hem ateli alalım demişti, ben de 2 gün daha beklerim veli beye aldırırım ateli diye düşünmüştüm ama şimdi tekrar düşününce yavuz bey ve veli bey aynı aslında, sonuçta ameliyata beraber giriyorlar ve belki bir estetik cerrah kbb bilmeyebilir ama kbb estetik cerrahın işini anlar kesinlikle.. ben de yarın gidip pansuman yaptırmayı düşünüyorum,ateli alayım derse de hayır demiicem çünkü bana yanlış masaj bile verse iki gün sonra veli beyden doğrusunu öğrenirim.. bence sen de yavuz beye göster,belki önemlidir sonuçta, olmadı cuma ya da cmt veli beye tekrar gösterirsin..

bi de benim burnum bir kaşınıyor bir kaşınıyor, bazen ateli kendim çıkarıp hatır hutur kaşıyasım geliyor!!!! bu kaşıntıyı engelleyebiliyo muyuz??

gecen gün burçak hn ile görüştüm ve veli beyin 1 nisanda geleceğini söyledi. yoksa iptal felan derdi.
perşembe günü arayıp saat bildireceklermiş.
hayırlısı olsun artık bizim için.
hem artık rahat rahat nefes almak istiyorum hemde güzel bir burun. çok şey istemiyorum dimi? :)))

canım ya sen 17. ameliyat olmadın mı? iki haftadır atel ile mi dolaşıyorsun? nasıl dayandın?

dayanıyorum işte.. aslında alınsın istiyorum demezsen zaten en erken 12.gün filan alınıyormuş ama sen alınsın dersen alıyolar 7 günü doldurunca.. benim 7.gün pansumanım vardı, aldırasım gelmedi korktum açıkçası.. ben de hocaya bıraktım, yavuz hoca yarın için alalım dedi..
bi süre sonra alışıyorsun atele.. :)) çıkarınca bi boşluğa düşeceğim kesin:):):)

selam kızlar ben yeni katıldım ank.da iyi sayılacak bi devlet hastanesinde plastik cerrahide uzman dr.la burun estetiği konusunda görüşme yaptım ve bana ameliyatı yapabilceğini söyledi ayrıca güven verdi fiyat konusunda beklediğimin çok altında uygun bi fiyat söyledi bir de daha önce 100 lerce ameliyata girdiğini sadece 2-3 tanesinde revizyon isteiği olduğunu söyledi sizce güveniyim mi? olmalımyım? ameliyatı 1-5 ay sonra olmayı düşünüyorum

öncelikle şunu söyleyim,hiçbir dr ben kötüyüm demez..
bence doktorun adını google da arat, şikayet varsa çıkacaktır..
belki bu forumda ya da başka forumlarda üzerine konular açılmıştır,resimler yüklenmiştir.. oralara bakarak kararını kendin ver.. ama iyi araştır çünkü sonuçta bir ameliyata gireceksin ve o kadar da basit bir ameliyat değil bu.. burun estetiği geçirip çok pişman olan,keşke hiç bulaşmasaydım diyen yüzlerce insan var,doktor seçimi en önemli şey,ameliyata karar vermekten,istediğin burun şeklinden bile önemli bir şey...

bi de benim burnum bir kaşınıyor bir kaşınıyor, bazen ateli kendim çıkarıp hatır hutur kaşıyasım geliyor!!!! bu kaşıntıyı engelleyebiliyo muyuz??

cnm iyileştiği için kaşınıyor kemikle deri kaynıyor çünkü..benimde çok kaşındı duramıyordum bende..yavuz beyde alır alçıyı bence aldır kurtul..ben gidicem ama çok uzaktayım pendikte oturuyorum..iki kere gitmek zor veli beye masaj sorcam burnumun üstüne bastırsam bişey olurmu diye..üst kısmı şiş çünkü..senin burnunu çok merak ettim

ben ce de kimse ben kötüyüm demez..bence de iyice araştır cnm..kolay değil bu karar çünkü

ben de ataşehirde oturuyorum:)) git gel zor ama bakalım,burnumu beğenirsem cuma günü gitmem,bir sonraki pansumana gidişimde görüşürüm veli beyle... burnumu ben de merak ediyorum, çünkü ben min. oynama istiyordum bakalım ne kadar oynamış:) yarın yavuz bey alırsa ateli eve döner dönmez resim koyucam.. tabi burnumu kaşıya kaşıya yara yapmazsam:)

teşekkür ederim kızlar ama şu anki burnumun görüntüsü çok çirkin bundan daha kötü olabileceğni düsünmüorum hem daha karar vermiş değilim başka doktorlarlada görüşecem ama maddi durumumuz iyi olmadığı için özele gidemicem sanırım..

selam kızlar, dün akşam yavuz beye pansumana gittim biliyosunuz,ama şans işte VELİ BEY de ORDAYDI!! atelimi yavuz bey çıkardı, veli bey bantladı ve masajları gösterdi..
ben çok kasılmıştım,atel çıkınca şişicem masajda canım acıyacak diye ama ne bir şişlik ne en ufak bir acı!!! çok rahatladım onca zaman yüzümde atelle gezdikten sonra, vurdum kendimi gezmelere:))
yeni kalktım,bi kahvaltı yapıp resim çekip albüm yapmaya çalışıcam:))

bende aranıza katıldım inş.hayırlısı olur sizlerin yorumları sayesinbde veli beyden randevu aldım 3 nisan da ameliyatım var inş.ama çok korkuyorum:)

arkadaşım ücreti öğrenebilirmiyim lütfen ben 12 nisanda başka birdoktora amelyat olcam kararsızım

Kizlar madi durumunuz iyi olmadigi icin fiyati uygun diye bi doktor secmeyin.

Burun ameliyati okadar zor bi ameliyatki cok tecrübe lazim.

Ayrica veli aslanda ameliyat olan birinin resimleri var. Yukarda albümlere girin 2 sayfa kirmizi giymis bi bayan burnuna iycene bakin :44: belki bi faydasi olur

"kemikle deri kaynıyor" böle bişey söz konusu değil. Uyuşukluk yavaş yavaş geçtiği için o bölgede kılcal damarlarda kan hareketlendiği için kaşıntı oluyor.

sanırım albüm oluşturabildim:)
burnum zaten kısa-dar bir burundu,yüksek ve dik bir kemerim vardı ve ben Veli Hoca'dan tam da böyle bir burun istedim,çenem küçük olduğu için kavisli bir burun beni tam bir sincap yapardı heralde:)
eski resimlerimin olduğu flashı bulunca ve çektikçe koyucam yeni yeni resimler:))

arkadaşım ücreti öğrenebilirmiyim lütfen ben 12 nisanda başka birdoktora amelyat olcam kararsızım
canım fiyatlar 2000-2500 arası-ödeme şekli ve burnuna yapılacak işleme göre değişiyor, Veli Bey'e ameliyat olmuş çok kişi albüm yaptı bu sitede, aklıma ilk gelenler aysızgökyüzü,ebruli,neferalem,yase.. ve ben tabiki.. ama sakın albümlere sadece bakarak karar verme,asıl önemli olan bizim nasıl bir burun isteyip sonuçta nasıl bir buruna sahip olduğumuz.. mesela benim için kavis kesinlikle olmamalıydı,ve aynen de öyle oldu, kimisi fındık burun sever kimisi düz kimisi kalkık.. sorarsan eminim herkes yardım eder..
bir de benim nacizane tavsiyem,kime ameliyat olacaksan bi google yap ismini.. bak bakalım şikayetler ne durumda hakkında..
herkesin dediği gibi, burun çok önemli,ameliyatı bir o kadar.. kimse revizyon olsun istemem yani..

"kemikle deri kaynıyor" böle bişey söz konusu değil. Uyuşukluk yavaş yavaş geçtiği için o bölgede kılcal damarlarda kan hareketlendiği için kaşıntı oluyor.

ben öyle düşünmüyorum çünkü yaramız bile iyileşirken kaşınır..sonuçta orasıda yaralı ve iyileştikçe kaşınıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…