- Konu Sahibi EstetikEditor
-
sağol cnm soğuktanda olabilir evet ama sigara tek aklımdaki sebep gerçi içmiyorum artık ama çok yeniyken içmek bence zarar veriri dün akşam bepanten kremi sürdüm tekrar ağrı yok kalmadı ama çıtırdama devam ediyor..1 nisan çok yoğun olacak evet ben bugün gitmeyi düşündüm yavuz bey görür dedim ama veli bey de değişik masaj verebilir..beklemem lazım
aynen cnm inşallh görürüz birbirimizi bende biran önce olup kurtulmak istiyorum beklemek daha kötü yainşallah bir sorun cıkmaz bugün aradım burcak hanımı izinliymiş veli bey kesin gelicekmi diye sorcaktm sonucta ameliyat için gün verdiler bi sorun cıkmasını istemiyorum daha fazla beklemekte istemiyorum havalrda ısınıyo cok sıcaklara kalmadan olup kurtulalım cnm acaba hangimiz ilk önce giricek ameliyata =) carsamba arar kesin burcak hanım bizi saati söyler o zaman belli olur=)
bi de benim burnum bir kaşınıyor bir kaşınıyor, bazen ateli kendim çıkarıp hatır hutur kaşıyasım geliyor!!!! bu kaşıntıyı engelleyebiliyo muyuz??
canım ya sen 17. ameliyat olmadın mı? iki haftadır atel ile mi dolaşıyorsun? nasıl dayandın?
selam kızlar ben yeni katıldım ank.da iyi sayılacak bi devlet hastanesinde plastik cerrahide uzman dr.la burun estetiği konusunda görüşme yaptım ve bana ameliyatı yapabilceğini söyledi ayrıca güven verdi fiyat konusunda beklediğimin çok altında uygun bi fiyat söyledi bir de daha önce 100 lerce ameliyata girdiğini sadece 2-3 tanesinde revizyon isteiği olduğunu söyledi sizce güveniyim mi? olmalımyım? ameliyatı 1-5 ay sonra olmayı düşünüyorum
bi de benim burnum bir kaşınıyor bir kaşınıyor, bazen ateli kendim çıkarıp hatır hutur kaşıyasım geliyor!!!! bu kaşıntıyı engelleyebiliyo muyuz??
selam kızlar ben yeni katıldım ank.da iyi sayılacak bi devlet hastanesinde plastik cerrahide uzman dr.la burun estetiği konusunda görüşme yaptım ve bana ameliyatı yapabilceğini söyledi ayrıca güven verdi fiyat konusunda beklediğimin çok altında uygun bi fiyat söyledi bir de daha önce 100 lerce ameliyata girdiğini sadece 2-3 tanesinde revizyon isteiği olduğunu söyledi sizce güveniyim mi? olmalımyım? ameliyatı 1-5 ay sonra olmayı düşünüyorum
cnm iyileştiği için kaşınıyor kemikle deri kaynıyor çünkü..benimde çok kaşındı duramıyordum bende..yavuz beyde alır alçıyı bence aldır kurtul..ben gidicem ama çok uzaktayım pendikte oturuyorum..iki kere gitmek zor veli beye masaj sorcam burnumun üstüne bastırsam bişey olurmu diye..üst kısmı şiş çünkü..senin burnunu çok merak ettim
bende aranıza katıldım inş.hayırlısı olur sizlerin yorumları sayesinbde veli beyden randevu aldım 3 nisan da ameliyatım var inş.ama çok korkuyorum:)
cnm iyileştiği için kaşınıyor kemikle deri kaynıyor çünkü..benimde çok kaşındı duramıyordum bende..yavuz beyde alır alçıyı bence aldır kurtul..ben gidicem ama çok uzaktayım pendikte oturuyorum..iki kere gitmek zor veli beye masaj sorcam burnumun üstüne bastırsam bişey olurmu diye..üst kısmı şiş çünkü..senin burnunu çok merak ettim
canım fiyatlar 2000-2500 arası-ödeme şekli ve burnuna yapılacak işleme göre değişiyor, Veli Bey'e ameliyat olmuş çok kişi albüm yaptı bu sitede, aklıma ilk gelenler aysızgökyüzü,ebruli,neferalem,yase.. ve ben tabiki.. ama sakın albümlere sadece bakarak karar verme,asıl önemli olan bizim nasıl bir burun isteyip sonuçta nasıl bir buruna sahip olduğumuz.. mesela benim için kavis kesinlikle olmamalıydı,ve aynen de öyle oldu, kimisi fındık burun sever kimisi düz kimisi kalkık.. sorarsan eminim herkes yardım eder..arkadaşım ücreti öğrenebilirmiyim lütfen ben 12 nisanda başka birdoktora amelyat olcam kararsızım
bende resim ekledim kızlarr arkadaşlık isteği yollayın kabul edimm :)
"kemikle deri kaynıyor" böle bişey söz konusu değil. Uyuşukluk yavaş yavaş geçtiği için o bölgede kılcal damarlarda kan hareketlendiği için kaşıntı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?