Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

beni de ekleyebilir misiiiinnn??? 21 şubatta ameliyat oldum...herşey harikaydı tabi başta Veli bey...

cnm ya banada 1 nisana gün verdiler bi aksilik cıkmazsa 4 gün sonra olucam cok heycanlıyım ama senin ve burda yorumlarını paylaşan arkadslrmn yazdklarını okuduktan sonra rahtladım hepinize tesekkurler oldugumda bende yorumlarımı paylaşıcam dua edin bana kızlar cok heycanlıyım cokk

bende 21 şubatta ameliyat oldum. burnumda ciddi bir kemikl eğriliği ve burun eti vardı. ayrıca kocammaaaann bir de kemer. ama şimdi hiçbirinden eser kalmadı. ilk günler zor geçiyo gerçekten. ama kendinizi yrn bugünden daha iyi olacağım diye telkin ederseniz daha iyi hissedersiniz. bnm morluklarım yok denezek kadar azdı. yüzümde çok fazla şişmedi. kanamam zaten ilaç da verdikleri için hiç olmadı. tek sıkıntın iç tampon çıktıktan sonra yavuz beyin burnuma taktığı pamukları eve kadar tutmam oldu. kanamanız yoksa bunu yapmayın çünkü pamuklar burnunuzun içine yapışıp sızan kanlada birleşip canavara dönşüyor. buda burnu tamamen tıkıyor. 8. gündede atelim çıktı. senin de dediğin gibi ilk çıktığında dümdüz ve biraz tuhaf görünüyor. veli hoca git yıka burnunu diyince ne yapacağımı şaşırdım insan dokunamıyor en başta. sonra banada masaj gösterdi. 3 kısım halinde göz diplerinden burun ucuna doğru. 3. hafta sonunda gittiğimde çok inmişti burnum. yalnız masajlar burun dibine olduğu için kemerin olduğu tepe kısmının içi fokur fokur ödemdi resmen. veli bey oralara da masaj verdi. 2-3 günde bile okadar farketti ki. çok azaldı ödemim hocam da çok beğendi. plastik cerrah bile estetik olduğun anlamaz içine bakmadan dedi:) şu an 5 hafta geçmesine rağmen çok doğal duruyo. şişlikleri sadce ben anlayabiliyorum dokunduğumda. kimse anlamıyor. 6. haftamda ( 2nisan) kontrolüm var. resim koyamıyorum ya da beceremiyorum. daha yeniyim buralarda :) ama o tarihlerde orada olacak olan varsa görüşürüz...

bu arada operasyon olmuş ve olacak tüm arkadaşlara tavsiyem masajlarınızı aksatmayın. hem burnunuzun hassasiyetinin biraz önce azalması hemde görüntünün biraz önce normale dönebilmesi için. veli bey bana daha operasyona girmeden önce bunu demişti. etrafımda bazı insanlar bana 1 senede geçse burnun hep hassas olacak demişlerdi. bunu vlei beye sormuştum. o da bana sana verceğim masajları aksatmadan yaparsan birkaç ayda hassasiyetn geçer ama yapmazsan 1 sene de geçse hep hassas olur burnun demişti. o yüzden ben bir tane masa aynası aldım kendime çünkü masajları simetrik de olması açısından aynaya bakarak yapmak gerekiyor. çalışırken de masamın üstünde aynam akllıma geldikçe masaj yapıyorum. saatim sepetim yok. bazen günde 10-15 kere yaptığım oluyor. bir de bizim operasyonumuz soğuk havalara denk geldi. yüzümüzde şalla dolaştık hep. şimdilerde artık kapatmıyorum çok soğuk olmadığı sürece ama yinede biraz serinlik yiyince uyuşukluğu artıyor burnun. eve gelince hemen aynanın karşısına koşup masaj yapıyorum ve geçiveriyor. benim de sağ burun ucum sola göre, sol kemik kısmım da sağa göre daha şişik. ama bunu önemsemiyorum. işin mantığını anlattı veli bey. daha şiş gördüğüm yere biraz daha bastırarak masaj yapıyorum. bu farklılıkları o yüzden çok da önemsemeyin bence daha burnumuzun tam şeklini alması için çok zaman var. masaj yapanlar hissediyorlardır mutlaka daha o eski kemerli kısım çok yumuşak bebek burnu gibi ve tıpkı bebeklerdeki gibi yeniden kemik gelişip şertleşecek orada. ve daha önce de dediğim bir bir sonraki gün bir önceki günden daima daha iyi olacak...allah hepimizi nazarlardan saklasın:)

cnm ya ne güzel anlatmışsın cok rahtlttı sölediklern beni korkmadan endişelenmedn gircem ameliyata paylaşımın için saol

kızlar selam,
8 kasımda ameliyat olmustum . eskiler (artık eskı dıyelım :)) ) güneş gozlugu kullanmaya başladınız mı ? ya da ne kadar zamandan sonra kullanılmaya başlanmalı ?:82:

ya bu gözlük konusu bayağı sıkıntı b.sayara ve güneşe bakmak tam bir kabus benim için. ışık hassasiyeti var gözümde. bakalım nezmn izin verecek doktor. gerçi benim yeni ama seninki bayağı olmuş 3 aydan sonra sorun olacağını zannetmiyorum. ama tabi yine de sürekli takmamak lazım.

ben de 1 nisan da gitmeyi düşünüyorum ameliyat olacak arkadaşları görürüm belki..burnum çok ağrıyor sağ taraf çok korkmaya başladım ben kemik eğriğili olan yani zaten çıtırdıyordu şimdi de ağrı başladı..neden çok meraktayım

cnm ya ne güzel anlatmışsın cok rahtlttı sölediklern beni korkmadan endişelenmedn gircem ameliyata paylaşımın için saol

bende 1 nisanda ameliyat olucam. belki görüşürüz ve birbirimizi cesaretlendiririz. :)))
bende fazla heyecan yok, sadece biran önce olup kurtulmak istiyorum.

inşallah görüşürüz ozaman canım.

sen ameliyat olalı oldu epey.
neden şimdi ağrıyorki.

bilmiyorum son iki gündür ağrıyor o kemik zorluydu benim estetikle alakalı değil yani deviasyon kısmıyla alkalı bir de iki haftadır çıtırdama var kemik kaynamamış olabilir sigaradan sanırım o da..

bende 1 nisanda ameliyat olucam. belki görüşürüz ve birbirimizi cesaretlendiririz. :)))
bende fazla heyecan yok, sadece biran önce olup kurtulmak istiyorum.

aynen cnm inşallh görürüz birbirimizi bende biran önce olup kurtulmak istiyorum beklemek daha kötü ya inşallah bir sorun cıkmaz bugün aradım burcak hanımı izinliymiş veli bey kesin gelicekmi diye sorcaktm sonucta ameliyat için gün verdiler bi sorun cıkmasını istemiyorum daha fazla beklemekte istemiyorum havalrda ısınıyo cok sıcaklara kalmadan olup kurtulalım cnm acaba hangimiz ilk önce giricek ameliyata =) carsamba arar kesin burcak hanım bizi saati söyler o zaman belli olur=)

anlaşılan veli bey için 1 nisan çoook yoğun olacak:)) neferalem çok geçmiş olsun canım,umarım sigaradandır çıtırdama ve ağrı.. benim geçen gün ilk defa hafif bir ağrı ve uyuşukluk oldu o da soğuktan sanırım (yağmurda 2 saat yürüdüm de:)) kimsecikler yoktu dışarıda ben de fırsat bu fırsat diip attım kendimi sokağa alçılı alçılı:)) belki sen de soğukta filan kaldıysan sebep olabilir diye düşündüm ben, malum son zamanlar istanbul bi soğuk bi sıcak,hazırlıksız yakalanabiliyoruz soğuğa...

herkes ameliyat oldu bir ben başaramadım sinir oluyorum bu cesaretsizliğime üstelik ciddi nefes problemim var ufff yaaa ameliyat olan herkese hayranım belirteyim

herkes ameliyat oldu bir ben başaramadım sinir oluyorum bu cesaretsizliğime üstelik ciddi nefes problemim var ufff yaaa ameliyat olan herkese hayranım belirteyim

cnm ben oldum ya sende olursun yani benim kadar korkak panik atak biri yoktur ben bile olduysam sende olursun..bir anda karar ver ve git bir gün içinde..

sağol cnm soğuktanda olabilir evet ama sigara tek aklımdaki sebep gerçi içmiyorum artık ama çok yeniyken içmek bence zarar veriri dün akşam bepanten kremi sürdüm tekrar ağrı yok kalmadı ama çıtırdama devam ediyor..1 nisan çok yoğun olacak evet ben bugün gitmeyi düşündüm yavuz bey görür dedim ama veli bey de değişik masaj verebilir..beklemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…