- Konu Sahibi EstetikEditor
-
selam kızlar, dün akşam yavuz beye pansumana gittim biliyosunuz,ama şans işte VELİ BEY de ORDAYDI!! atelimi yavuz bey çıkardı, veli bey bantladı ve masajları gösterdi..
ben çok kasılmıştım,atel çıkınca şişicem masajda canım acıyacak diye ama ne bir şişlik ne en ufak bir acı!!! çok rahatladım onca zaman yüzümde atelle gezdikten sonra, vurdum kendimi gezmelere:))
yeni kalktım,bi kahvaltı yapıp resim çekip albüm yapmaya çalışıcam:))[/QUOTE
masajda canın acımaması süper yaa benim gözlerimden yaş çıkmıştı utanmasam bağıracaktım..neden böyle oldu anlamadım bana..
Nefer alem arkadaşım siz veli beye göründünüz mü ufak sıkıntıların vardı ağrı ve çatırdama neymiş...:18:
neferalem'cim sorun sende değil canım galiba bende:) ben ilk günden bugüne hiç acı çekmedim,şişim bile çok çok azdı ve sadece yarım gün şiş kaldım,morarma hiç olmadı,gözüm kanlanmadı,burnum bile o kadar az kanadı ki,kan bile gelmedi hep çok açık pembe su geldi..
benim ağrı eşiğim çok yüksektir ve vücudumun iyileşme süresi kısadır, kolumu kırmıştım,dr. alçı için 6 ay dedi ben 1 ay dolunca kendim çıkardım gittim dr.a röntgene,kaynamış bile..
dedikleri çok doğru bu ameliyat ve sonrası hakkında,kesinlikle herşey bünyeye bağlı:)
bandajdan da bi kurtulsam.... daha da yatmam bıçak altına:))
burnun gerçekten çok güzel olmuş canım. darısı benim başıma. inşallah bendede morarma şişme olmaz.
yarın saat 12de ameliyat oluyorum. heycandan ölüyorum ya.
Allah yardımcın olsun anlıyorum seni çok iyi hemde..korkma yarın akşama herşey bitmiş olacak..ben de yarın gelmeyi düşünüyorum ama veli bey ameliyatta olursa..bakalım artık..senin adın ebru galiba belki ziyaret ederim seni..gelebilirsem..bağırsak şikayetlerim varda bakalım yarına geçer inşallah..şimdiden geçmiş olsun
evet canım adım ebru. gelebilirsen beklerim.
sanada çok geçmiş olsun ya.
bağırsak gerçekten kötü bi durum. :)
hemde çok fena bir durum yaa..şimdi googleden bakıyorum hangi bitki çayı iyi gelir..çok fenayım valla...neyse yarına gelebilirim inşallah..bir ara yakalamam lazım veli beyi artık..
sabahdan git ozaman canım. öğlen saatlerinde ameliyatlara başlıcakmış çünkü.
burnun gerçekten çok güzel olmuş canım. darısı benim başıma. inşallah bendede morarma şişme olmaz.
yarın saat 12de ameliyat oluyorum. heycandan ölüyorum ya.
canımcım hadi hayırlısı diyelim,emin ol emin ellerdesin:) bu gece de uyumuyor olman iyi bak,ben uykusuz girmiştim ameliyata böylece sonrasında paso uyudum,ilk gecemde deliksiz uyudum ve 3 gün boyunca uyuklayıp durdum:)
herşey çok çabuk geçecek, yaşarken mızmızlanıyoruz ama bak benim çabucak 14 günüm bitti:)
ebrum şu anda çıkmıştır heralde ameliyattan..iyidir inşallah ben yine gidemedim
kızlar ben persembe gunu ameliyt oldum yrdımnza ihtycm var blgi verirmsnz tamponlrım bugün alındı pamuk koydu yavuz bey knama oluymu dye bakmak için arda bende degstryorum bakıyorum kanamam yok pamuk hep kalckmı yoksa cıkarymmı bide burnumu temzlycek bi kaç gün sonra cnm acırmı kızlar cok merak ediyorum temzlerkn ve alcılar alınırken canınız acıdımı bende velibeye oldum
benide eklemişsin canım. ay 2 haftam kaldı. artık ameliyat günüm gelsede kurtulsam bu stresden. gün geçtikce dahada sabırsızlanıyorum inan.
profilden bakabilirsin canım, bantları çıkardım,yarın yeni resimler koyucam:)cnm goruntunu ben nasıl gorebılırım merak)
kanaman yoksa pamuk koyma artık canım, burnunu temizlerken için bi garip oluyor ama acımıyor, alçı çıkarırken de acımıyor.. sadece masaj kısmı acıtabilirmiş,miş diyorum çünkü benim hiiiiç acımadı:)
gözünün şişi hızla inecektir,merak etme,2. ve 3. günler en şiş olunan günler..
canının acıyacağı tek bir yer söyleyim sana,ağzın açık uyuduğundan sabah kalkışlarında dilini normale çevirmek canını çok acıtacakçünkü resmen taşlaşacak.. nacizane tavsiyem başucunda su bulundurman,gözünü her açtığında dilini damağını ıslatman!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?