- Konu Sahibi EstetikEditor
-
en güzeli de gerçekten güvende hissediyorsun kendini.. yok böyle bir güzellik:) iyi ki doktorum yakup bey. bu konuda asla pişman değilim.. anlık düşünmeyin derim hayatboyu garantili bir operasyon geçiriyorsunuz bu çok önemli.. ucuz ama kalitesiz bir bir ameliyat değil bu. sonrasında tekrarlanması gereken revizyon gerektiren durumlarla karşılaşacağınız ucuz ameliyatları düşünün bir de.. hem maddi hem maneviçok daha ağır biryük. en güzeli hakkını werip pahalı bile gelse yakup beyi seçersiniz asla arkanıza bakmazsınız bir daha. herhangi bir sorusu olan ekleyebilir arkadaşlar
canm amelyt oldugun gün taburcu oluo musn agrı sızı durumundanda bahset azck
Arkadaşlar Yakup Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?
merhaba..arkadaşlık isteği yolladım...kabul edersen sevinirim..burun yakup beyin burun operasyonu ile ilgili sorularım olacak..yardımcı olabilisen çok iyi olur..ve sonunda ben de yakup avsar hastasiyimOna ameliyat oldum:)
Ameliyat oldum demeye cok özenirdim:) uzun bir süredir bekliyordum böyle yazabilmeyi
Ilerde bilgilendiririm sizleri:) Su an dinleniyorum otelde :)
merhaba..arkadaşlık isteği yolladım...kabul edersen sevinirim..burun yakup beyin burun operasyonu ile ilgili sorularım olacak..yardımcı olabilisen çok iyi olur..
Ben de Yakup Avşar'a çok güveniyorum ama fiyatlar 12,500'den başlıyomuş.Az para mı be,üstelik doktor burnu dahi görmeden sekreter bu fiyattan başlıyo dedi.Benim burnum kolay bi burun,yaptırıp yaptırmamakta bile kararsız kalmaya başladım.Bilmiyorum ama bu fiyatı duyduktan sonra moralim bozuldu.Ne biliym yaaaa :93:
eyer aldıgı baranın hakını veriyorsa gerisine helal hoş olsun derim!! başta ben olmak üzere ,Günümüzde bi çook estetık madurları var.
Arkadaslar Yakup beye yakında amiliyat olmayı düşünüyorum. Ben yaklaşık 4 ay önce oldum çok kötü yapılmış ! Kaş yapalım derken göz çıkardık ;( sizce gercek anlamda iyisi Yakup avsarmi? aldığı paranin hakını gercekten veriyormu? Allahım ne kadar zor mus bu isler nerden bulaştım bu estetiğelütfen yardım edin !
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
merhaba
bende tam 22 gün önce yakup beye burun ameliyatı oldum,tek bir sorun bile yaşamadım,ağrı sızı vb..
atelin ilk çıktığı gün burnum çok şiş çok tuhaftı ama günden güne güzelleşiyor.
bu hafta kontrolum var.
yakup beyin yaptığı burunlar çok doğal,çok düzgün.işi şansa bırakmıyor.
pahalı olabilir ama değer bence..
Burun estetik ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti. 1 senelik burnumun resimlerini albümüme ekledim. Bakabilirsiniz. Yoruma gerek yok. Resimler herşeyi anlatır.
Burun estetik ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti. 1 senelik burnumun resimlerini albümüme ekledim. Bakabilirsiniz. Yoruma gerek yok. Resimler herşeyi anlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?