Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm eski burnunda ne gibi kusurlar vardı biraz anlatır mısın

ve sonunda ben de yakup avsar hastasiyim Ona ameliyat oldum:)
Ameliyat oldum demeye cok özenirdim:) uzun bir süredir bekliyordum böyle yazabilmeyi
Ilerde bilgilendiririm sizleri:) Su an dinleniyorum otelde :)
merhaba..arkadaşlık isteği yolladım...kabul edersen sevinirim..burun yakup beyin burun operasyonu ile ilgili sorularım olacak..yardımcı olabilisen çok iyi olur..

eyer aldıgı baranın hakını veriyorsa gerisine helal hoş olsun derim!! başta ben olmak üzere ,Günümüzde bi çook estetık madurları var.

eyer aldıgı baranın hakını veriyorsa gerisine helal hoş olsun derim!! başta ben olmak üzere ,Günümüzde bi çook estetık madurları var.

Arkadaslar Yakup beye yakında amiliyat olmayı düşünüyorum. Ben yaklaşık 4 ay önce oldum çok kötü yapılmış ! Kaş yapalım derken göz çıkardık ;( sizce gercek anlamda iyisi Yakup avsarmi? aldığı paranin hakını gercekten veriyormu? Allahım ne kadar zor mus bu isler nerden bulaştım bu estetiğe lütfen yardım edin !

serdar öztürkede iyi diorlar forumda ismi cok gecior hatta bi kac ark resimlerini eklemisler bende önda gögüs kücültme ameliyati olmayi düsünüorum bakalim artik hayirlisi sizede bol sansss:)

Bende cok zamandir arastiriorum yakup avsar ismini duyunca aklima ilk gelen tuzlu olmasi hatta mail attmama ragmen bilgi vermek istemiorlar muayne olduktan sonra bana ucuk bi rakam dersen ben seni napiimm :)aynisi tugrul turan icinde gecerli:)pahalilar oysa birazda normal gelirlilere hitap edipte bizide mutlu ettseler hic fena olmicak :)))

Benide eklermisin gormek istiyorum benimde 4 haziranda randevum var ve simdiye kadar yakup beyin yaptigi burunlardan bir tane bile goremedim tedirginim korkuyorum ve vazgecmeye meyilliyim.yakup avsar hastasi neden bu kadar az diger dr larin hastalarinin hergun bolca yorumlari ve resimlerini goruyoruz nedenlerden biri fiyatlari olabilirmi?

Selam cnm, ben de ona ameliyat olmayı düşünüyorum, 9 günlük iznimde olacağım, sence ameliyat sonrası işe gidebilir miyim? Geçio mu morluklar

Ben de facebooktan ordan burdan baktım çok beğendim, ona yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. İranlı bir doktor, tıptaki yerlerine güveniorum hala araştırma da yapıyorum. Memnun olmana çok sewindim

Burun estetik ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti. 1 senelik burnumun resimlerini albümüme ekledim. Bakabilirsiniz. Yoruma gerek yok. Resimler herşeyi anlatır.

Selam leona, foruma yeni üye oldum, yakup avşara ameliyat olmayı düşünüyorum, resimlerini görebilmem için beni de arkadaş olarak ekler misin? Memnun olmana çok sewindim =)

Burun estetik ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti. 1 senelik burnumun resimlerini albümüme ekledim. Bakabilirsiniz. Yoruma gerek yok. Resimler herşeyi anlatır.

Sagol tatlim tesekkur ediyorum ekledigin icin,gercektende dedigin gibi yoruma gerek yok benim 4 haziranda randevum var yakup beyle oyle gorunuyorki yaticam o ameliyat masasina.sana cok gecmis olsun seker buruncugunu gule gule kullan.ameliyatini ne zaman oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…