Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Pardon 1 sene olmus simdi farkettim kusura bakma,sikintilarin nelerdi ve hangi islemler yapildi?

önemli olan tasarım değil aslında, fakan size tasarımınızı yaparken bir yandan da bir slayt izletiyor.. orada eski burun, tasarım, ve ameliyat sonrası fotoğraflarını koymuş bazı hastalarının.. emin olun ameliyat sonrası burunlar, tasarım halinden daha güzel

daha fazla yardım edemeyeceklerini, bu fiyattan hiç bir şekilde inemeyeceklerini söylediler.. :/
evet çok başarılı bi doktor ama ücreti çok abartı buldum ben

Ben gecen sali oldum ameliyatimi normalde yarin atelim cikacakti ama yakup beyin yarin uzunn surecek bir ope rasyonu varmis neyse carsambaya kaldi ameliyat ve sonrasi dogru karar verdigimi dusunuyorum evet biraz pahali ama deger ameliyattan oncede bi guzel cilt bakimi yaptilar.acibadem hastanesindeki hemsirelerde cok iyiydi oturup sohbet bile ettiler ben memnun kaldim simdiye kadar geciktirdigim icinde cookkkk pismanimmm.

gecmis olsun buse:) ben olali 6 ay oldu ve ilk zamanki fotolara baktim gecen.. baya sismis burnum ama farkinda degilmissim :) simdiki göruntusunden daha da iyi olacak merak etme :) ameliyat olmadanki burun fotolarim artik cok igrenc geliyor bana o zamanlar o kadar berbat gelmiyordu aslinda. Dün moralim bozuldu cogunu sildim o zamanlari unutmak istiyorum artik. Güzellestim baya ameliyattan sonra :) Iyiki yaptirmissizz diyorum ben

Bu arada o cilt bakim ürünlerini günes kremini falan almaya hic gerek yoktu.. bosa para ödedim. Ben tam olarak ne verdiklerini anlamamistim alirken.. önemli bisey sanmistim.

Son düzenleme:
Atel cikti bende coktum resmen moralim sifir onden goruntu igrenc kalin sis buyuk cok kotuyum cokk bilmiyorum bu burun nadil olacak hiccc bilmiyorum hiccc

Tskkrlr.resimlerini gorebilirmiyim

[Yakup Avşar'a , özellikle Kadınlar Kulübü'nde yazılanlara güvenerek ameliyat oldum.Henüz ameliyatın onbesinci günündeyim. Atel-bandaj çıktı. Burnumu beğenmedim. Herkese yaapılan tasarım yan profilden , önden facia...İnşallah sadece erken dönem olduğu için ve şişlik olduğu içindir. Yalnız ameliyat olan başka ameliyat olan arkadaşlarımdan biliyorum, bandaj vs açıldıktan sonra da temel şekil belli idi. Çok huzursuzum, tam olarak ne kadar süre sonra burun gerçek şeklini alır , yardımcı olabilir misiniz?

Çok teşekkürler

merhaba , eylulde benim ameliyatimin uzerinden bir yil gecmis olacak ve hala burnumun ucunda sislik var ve zman zaman agriyor, ben burnumu cok begendim ama onden gorunusunun istedigim gibi olmadigini gordum ve kendisi kasim ayinda burnumun onden gorunusunu degistirecegini soyledi, ve ona guveniyorum..cok memnunum, abartilacak bir onden gorunum sikayetim yok ama tabiki istedigim gibi olmadi. bakalim kasim ayini bekliyorum, ilk ameliyatta onden gorunusu iyi yapsa daha iyi olurdu aslinda..
burun bir sene sonra seklini alirmisss... bende bekliyorum.

Kesinlikle korkma aynisi bende oldu ya inanirmisin atel cikinca ben bu burunla nasil yasiycam diye dusundum neden ameliyat oldumki sanki dedim cookkk pisman oldum bu forumdaki yakup beye ameliyat olanlar cok samimiyetsizler bir foto bile gostermeyecek kadar benciller bana sadece leona yardimci oldu bu sayede onada simdi cokkk tesekkur ediyorum.gelelim asil konuya daha birkac gun icinde bile farki farkedeceksin canim yaz oldugu icin sislerde haliyle gec iniyor inan korkma benim bu sali 3.haftam olacak ben su an hala pek begenmiyorum yandan gayet iyde onden hala sisler var ama gunden gune guzellesiyor dun arkadaslarimla beraberdim onceki burnumu bildikleri icinde ilgi odagi haliyle burnum :)))) yanimda oturan arkadasim ayy vallahi nazar degdiricem burnuna bakmaktan alamiyorum dedi ve inan hepsi cepten resim cekmeye basladi yaniii kisacasi su an etrafimdaki herkes cok begeniyor onceki burnumuda dusununce nankorluk yapmak istemiyorum ozelden mailini gonderirsen resimleri sana gosteririm tatlim.uzulecek bir sey yok rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…