- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Sagol tatlim tesekkur ediyorum ekledigin icin,gercektende dedigin gibi yoruma gerek yok benim 4 haziranda randevum var yakup beyle oyle gorunuyorki yaticam o ameliyat masasina.sana cok gecmis olsun seker buruncugunu gule gule kullan.ameliyatini ne zaman oldun?
Ben gecen sali oldum ameliyatimi normalde yarin atelim cikacakti ama yakup beyin yarin uzunn surecek bir ope rasyonu varmis neyse carsambaya kaldi ameliyat ve sonrasi dogru karar verdigimi dusunuyorum evet biraz pahali ama deger ameliyattan oncede bi guzel cilt bakimi yaptilar.acibadem hastanesindeki hemsirelerde cok iyiydi oturup sohbet bile ettiler ben memnun kaldim simdiye kadar geciktirdigim icinde cookkkk pismanimmm.
gecmis olsun buse:) ben olali 6 ay oldu ve ilk zamanki fotolara baktim gecen.. baya sismis burnum ama farkinda degilmissim :) simdiki göruntusunden daha da iyi olacak merak etme :) ameliyat olmadanki burun fotolarim artik cok igrenc geliyor banao zamanlar o kadar berbat gelmiyordu aslinda. Dün moralim bozuldu cogunu sildim o zamanlari unutmak istiyorum artik. Güzellestim baya ameliyattan sonra :) Iyiki yaptirmissizz diyorum ben
Bu arada o cilt bakim ürünlerini günes kremini falan almaya hic gerek yoktu.. bosa para ödedim. Ben tam olarak ne verdiklerini anlamamistim alirken.. önemli bisey sanmistim.
merhabalar, ben foruma yeni geldim yakup avşara burun estetiği yaptrmak icin dusunuyorum. y.avsara estetik yaptıran varsa iyi veya kötü görüşlerini bildirebilebilirmsnz. kafam cok karısık :97:
[Yakup Avşar'a , özellikle Kadınlar Kulübü'nde yazılanlara güvenerek ameliyat oldum.Henüz ameliyatın onbesinci günündeyim. Atel-bandaj çıktı. Burnumu beğenmedim. Herkese yaapılan tasarım yan profilden , önden facia...İnşallah sadece erken dönem olduğu için ve şişlik olduğu içindir. Yalnız ameliyat olan başka ameliyat olan arkadaşlarımdan biliyorum, bandaj vs açıldıktan sonra da temel şekil belli idi. Çok huzursuzum, tam olarak ne kadar süre sonra burun gerçek şeklini alır , yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkürler
ücreti sorduğumda, benimle eşi dilek hanım ilgilendi.. şu anki ücret 12.500müş
[Yakup Avşar'a , özellikle Kadınlar Kulübü'nde yazılanlara güvenerek ameliyat oldum.Henüz ameliyatın onbesinci günündeyim. Atel-bandaj çıktı. Burnumu beğenmedim. Herkese yaapılan tasarım yan profilden , önden facia...İnşallah sadece erken dönem olduğu için ve şişlik olduğu içindir. Yalnız ameliyat olan başka ameliyat olan arkadaşlarımdan biliyorum, bandaj vs açıldıktan sonra da temel şekil belli idi. Çok huzursuzum, tam olarak ne kadar süre sonra burun gerçek şeklini alır , yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?