- 18 Şubat 2009
- 246
- 1
- 296
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
ben yakup avsara burun estetigi oldum ama hic memnun degilim, 3 boyutlu resim göremedigim icin sonuc bekledigim gibi olmadi, vectra dedigi bi makineden önden nasil görünücek diye bakdik iyiydi ama sonuc cok kücük ve ince, okadar ilgilenmiyo sadece yandan resim cekiyo ayarliyo ama önden nasil olucagini tahmin etmeniz lazim bana gösterdigi sekildede olmadi yani benim yüzüme okadar kücük bi burun yapmiski hic memnun degilim cok pismanim...
10000 ile 12500 arası maliyet çıkarıyor.
OhhaaaaaBurnu altin kaplayarakmi yapiomu$ yazik gunah ya ameliyat olmak isteyenlere
ciddimisiniz bir burun estetiği o kadar pahalı olabilirmi ya
resimlerini merak ediyorum albümün yokkkk
Albüme resimlerimi ekledim. Bakabilirsiniz
Facebook daki fan sayfasında hastaların ameliyat oncesi ve sonrası resimleri var. Bende orda biraz küçük bulmuştum yaptıgı burunları ama yine de muayeneye gidip yuzyuze bir görüşme yapmayı düşünüyorum çünkü 3 seçeneğimden biri Yakup Avşar.
Doktor bey diş hekimi gibi :)) Diş çeker gibi burun ameliyatı yapıyor. Çok rahat bu işte uzman olduğu belli. Nasıl bir burun istediğini iyice anlat. Korkulacak bir şey yok. 3 ay burun şiş oluyor sonra geçiyor canım. Ben kuaförde bir kızla tanışmıştım. O da burun estetiği yaptırmış. 6 ay geçmiş ama hala burnunu kağıt mendille silemiyormuş. Yani burun öyle çabuk oturan bir şey değil. Bayağı sabırlı olmak lazım.
çok güzel görünüyor canım güle güle kullan
canım benide eklermisin resimlerini görmek istiyorum benimde kafamda henüz kime yaptırıcagım konusunda bi fikir oluşmadı
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
Arkadaslar, fiyat olarak tam nekadar istiyor Yakup bey???
Biri 10000 digeri 13000 diyor, kafam iyice karisti:44:
Sabit bir fiyat yok galiba...
ve sonunda ben de yakup avsar hastasiyimOna ameliyat oldum:)
Ameliyat oldum demeye cok özenirdim:) uzun bir süredir bekliyordum böyle yazabilmeyi
Ilerde bilgilendiririm sizleri:) Su an dinleniyorum otelde :)
merhaba
bende tam 22 gün önce yakup beye burun ameliyatı oldum,tek bir sorun bile yaşamadım,ağrı sızı vb..
atelin ilk çıktığı gün burnum çok şiş çok tuhaftı ama günden güne güzelleşiyor.
bu hafta kontrolum var.
yakup beyin yaptığı burunlar çok doğal,çok düzgün.işi şansa bırakmıyor.
pahalı olabilir ama değer bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?