Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

en güzeli de gerçekten güvende hissediyorsun kendini.. yok böyle bir güzellik:) iyi ki doktorum yakup bey. bu konuda asla pişman değilim.. anlık düşünmeyin derim hayatboyu garantili bir operasyon geçiriyorsunuz bu çok önemli.. ucuz ama kalitesiz bir bir ameliyat değil bu. sonrasında tekrarlanması gereken revizyon gerektiren durumlarla karşılaşacağınız ucuz ameliyatları düşünün bir de.. hem maddi hem maneviçok daha ağır biryük. en güzeli hakkını werip pahalı bile gelse yakup beyi seçersiniz asla arkanıza bakmazsınız bir daha. herhangi bir sorusu olan ekleyebilir arkadaşlar

resimlerini merak ediyorum albümün yokkkk

resmin yok mu merak ettm? zaten hiçbir doktor Tanrı olmadığından dolayı herkese kusursuz burun yapamaz.Şans işi bu burun estetiği gerçekten.

ben de ekledim bi kac tane:) ben ameliyat olali daha...hmm.. 2 aydan biraz fazla oldu sanirim:) Daha tam seklini almadi yani ama bakabilirsiniz.

Facebook daki fan sayfasında hastaların ameliyat oncesi ve sonrası resimleri var. Bende orda biraz küçük bulmuştum yaptıgı burunları ama yine de muayeneye gidip yuzyuze bir görüşme yapmayı düşünüyorum çünkü 3 seçeneğimden biri Yakup Avşar.

benim resimlerime bakabilirsin. Yuze göre yapiyor, benim yuzum büyük, kücük olmadi burnum:) gayet uyumlu yuzumle.

canım benide eklermisin resimlerini görmek istiyorum benimde kafamda henüz kime yaptırıcagım konusunda bi fikir oluşmadı

Bana hangi testlerin ameliat tan once yapildigini lutfen soylermisin.

ve sonunda ben de yakup avsar hastasiyim Ona ameliyat oldum:)
Ameliyat oldum demeye cok özenirdim:) uzun bir süredir bekliyordum böyle yazabilmeyi
Ilerde bilgilendiririm sizleri:) Su an dinleniyorum otelde :)

canm amelyt oldugun gün taburcu oluo musn agrı sızı durumundanda bahset azck

cnm eski burnun nasıldı? benim burnum kalın derili ve etli bi burun zor burun tiplerinden yakup bey bu konuda nasıl ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…