- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kim yakup beyi düşünüyorsa bir estetik operasyon için hayatında verdiği en doğru kaarlardan biri olacağı kesin.işini böyle mükemmel yapan bir dr daha tanımadım ben hayatımda. kiöncesinde o kadar çok araştırdım ki.çok şanslıyım ki drum yakup bey.gerçekten mükemmel bir insan herseyden önce.sizin tüm isteklerini dinler sizinle birlikte iyi kötü olumlu olumsuz olumsuz herşeyi nedenleriile açıklayarak planlar herşeyi..gereksiz bir operasyonu sırf keyfine asla ve asla yapmaz.2 yıldan fazla zamandır tanıyorum kendisini bu güne kadar tanıştığım hastalarınıniçin de de memnun olmayan tek bir kişi bile görmedim. burda yazılan bir yoruma da asla inanmıyorum. bu tamamen sizden kaynaklıdır eminim.
Yakup beyi tanıdığım için eşini ve ekibini detabi ki :)çoook şanslı olduğuma inanıyorum.Hayatımızda estetik adına değiştirmek istediğimiz herşey bizimelimizde..sonuc iyi ya da kötü olur bunu da tercihlerimiz belirler.riske atmak istemiyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz
ve sonunda ben de yakup avsar hastasiyimOna ameliyat oldum:)
Ameliyat oldum demeye cok özenirdim:) uzun bir süredir bekliyordum böyle yazabilmeyi
Ilerde bilgilendiririm sizleri:) Su an dinleniyorum otelde :)
Ben de dusunuyorum ancak ne kadara maloldu sana ?
ve sonunda ben de yakup avsar hastasiyimOna ameliyat oldum:)
Ameliyat oldum demeye cok özenirdim:) uzun bir süredir bekliyordum böyle yazabilmeyi
Ilerde bilgilendiririm sizleri:) Su an dinleniyorum otelde :)
resmini koysana merak ediyorum
12.500 tl + 250 euro.
Yuh ya abartmışlar... Para kolay kazanılmıyo, yazık diyorum o paraya... Ben o paraya komple yüz nakli yaptırırım.Bence bu işler reklam işi 2 ay önce 3000 TL ye Ankara'da bir doktora oldum çokta memnunum gayet doğal ve güzel oldu. Bence bu kadar paralar verilmeden iyice araştırılmalı... Yazık,günah...
LEİLA burun ucu kaldırtmak istemiyorum sadece kemerini aldırtmak amacım burun ucunda ve deliklerinde değişme oluyormu yaptırdığımız zaman
yakup bey hiç indirim yapmıyormu?
LEİLA burun ucu kaldırtmak istemiyorum sadece kemerini aldırtmak amacım burun ucunda ve deliklerinde değişme oluyormu yaptırdığımız zaman
Değişiklik her zaman güzeldir ama burun ucumu çok seviyorum ben :)ilyd! belki kemeri aldiririsan burun deliklerin büyük kalir. Degisim olsun, ne olcak:) ne güzel iste
gidip hemen bugün görüşcem ama istanbul dışındayım malesef :S neyse saol canım :)bilemiyecem, onu doktor bilir canim:)
niye indirim yapsin ki:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?