Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kac defa estetik oldun? Ve diger cerrahlarla ne kadar tecruben var merak ettim..

ve sonunda ben de yakup avsar hastasiyim Ona ameliyat oldum:)
Ameliyat oldum demeye cok özenirdim:) uzun bir süredir bekliyordum böyle yazabilmeyi
Ilerde bilgilendiririm sizleri:) Su an dinleniyorum otelde :)

12.500 tl + 250 euro.

Yuh ya abartmışlar... Para kolay kazanılmıyo, yazık diyorum o paraya... Ben o paraya komple yüz nakli yaptırırım. Bence bu işler reklam işi 2 ay önce 3000 TL ye Ankara'da bir doktora oldum çokta memnunum gayet doğal ve güzel oldu. Bence bu kadar paralar verilmeden iyice araştırılmalı... Yazık,günah...

Son düzenleme:

Tmm ben demiyorum zaten baska doktor güzel yapamaz diye. Ama ben yakup avsar'a güvendim ve onda olursam pisman olmayacagimi düsündüm ve öyle oldu. Mesela baska bir doktora olsam kendimi ayni sekilde güvende hissetmezdim ve her gün acaba yakup beye olsaydim daha mi güzel olurdu diye düsüne düsüne kafayi yerdim:) ben kendimi iyi taniyorum, cok takarim böyle seylere:) Onun icin simdi benim burnumdan cikabilecek en güzel sonucu aldigimi düsünüyorum. Benim burnum zor bir burundu, etli bir burun oldugu icin. Bana cok iyi bir cerrah gerekiyordu yani.
Yoksa belki ben de baska cerrahlar düsünebilirdim. Ama hic pisman degilim yakup beye olduguma:) Benim burnumdan anca bu cikardi ve iyilestikce güzellesecegine inaniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…