- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Burun ameliyatı olmak istiyorum ama artık araştırmaktan kafayı yemek üzereim.. herkes gibi benimde endişelerim aynı Yakup avşara ameliyat olan kişilerle irtibata geçmek istiorum. bana yardım ederseniz çok sevinirimmm
merhabalar, ben foruma yeni geldim yakup avşara burun estetiği yaptrmak icin dusunuyorum. y.avsara estetik yaptıran varsa iyi veya kötü görüşlerini bildirebilebilirmsnz. kafam cok karısık :97:
Ben de Yakup Avşar'a çok güveniyorum ama fiyatlar 12,500'den başlıyomuş.Az para mı be,üstelik doktor burnu dahi görmeden sekreter bu fiyattan başlıyo dedi.Benim burnum kolay bi burun,yaptırıp yaptırmamakta bile kararsız kalmaya başladım.Bilmiyorum ama bu fiyatı duyduktan sonra moralim bozuldu.Ne biliym yaaaa :93:
merhaba kızlar,
özelden msj atamadığım için burdan yazıyorum. leona, poephila, telvintelvin ve elif8989 a fotoğraflarınıza bakabilmek için arkadaşlık teklifi yolladım. kabul ederseniz çok sevinirim
çok pahalı amaa((
burnundan memnun olman çok güzel etrafımda tanıdığım bir sürü estetik mağduru arkadaşım varArkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
Canım merhaba burnundan memnun olmana çok sevindim.güle güle kullanfotolarını merak ettim arkadas olarak eklersen sevinirim...
ben kendi resimlerimi ve arkadaşlarımın resimlerini göremiyorum
ben kendi resimlerimi ve arkadaşlarımın resimlerini göremiyorum
poephila ve elif8989 gecmıs olsun ve hayırlı olsun=) ne utlu sızlere..eger foto paylastıysanız ya da paylasacasksanız arkadaslık talebımı kabul edersenız sevınırımm ,gormek isterım dogrusu yenı eskıbur nunuzu[/Q
burnundan memnun olman çok güzel etrafımda tanıdığım bir sürü estetik mağduru arkadaşım var
Arkadas olarak eklermisin, yeni burnunun resmini gormek istiyorum, mumkunse :)merhaba cnmm.. herkesin dediğine göre burun tasarımının aynısını yapıyor evet.. fakat benım suan 15 gün oldu ve o şekli alması 6 ay sürüyomuş burunun oturması.. resim henuz yuklemedım ama yukleyınce bakarsın ben yınede eklıyorum senı ya da bı sekılde faceden fln haberleşiriz gösteririmsormak ıstedıgın soru varsa sorabilirsin yardımcı olurum ..
yakup bey işinin ustası gerçekten ama çok pahalı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?