Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar, fiyat olarak tam nekadar istiyor Yakup bey???

Biri 10000 digeri 13000 diyor, kafam iyice karisti:44:
Sabit bir fiyat yok galiba...

Mrhb...Yakup beye ameliyat olmayı düşünüyorum..resimlerini görebilmem için beni eklersen sevinirim...tskkr

Senin adına çok sevindim..rica etsem resimlerini gorebilirmiyim..( foruma yeni üye oldum..resimleri nasıl görebileceğimi bilmiyorum ) tskkrler

ben yakup avsara burun estetigi oldum ama hic memnun degilim, 3 boyutlu resim göremedigim icin sonuc bekledigim gibi olmadi, vectra dedigi bi makineden önden nasil görünücek diye bakdik iyiydi ama sonuc cok kücük ve ince, okadar ilgilenmiyo sadece yandan resim cekiyo ayarliyo ama önden nasil olucagini tahmin etmeniz lazim bana gösterdigi sekildede olmadi yani benim yüzüme okadar kücük bi burun yapmiski hic memnun degilim cok pismanim...

Merhaba Leona,

BEni de eklermisin rica etsem, bende yeni araştırmaya başladım .
Şİmdiden tşkler :)

merhaba lenoa fotograflarını görmek istiyorum bende yakup beyde karar kılmak istiyorum sitede onunla ilgili hiç kötü yorum okumadım herkes memnunnnn ama fotograflarınızııı görmemmmm karar kılmam için cok yardımcı olucak şimdiden tesekkürler

herkese selam dr.yakup avşara rinoplasti ameliyatı olmak istiyorum.burnumun sadece ucundan memnun deilım uc yapısı olarak toplu bi burna sahibim.ameliyat olan arkadaslardan ricam beni ekleyebilirlermi memnun olan yada olmayan herkes eklerse bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum.izmirde yasıyorum karar verirsem istanbula gidip direkt olucam bide sorum mail atarsak bize simulasyon yapabilirmi doktor bey yani illahaa muayenemi olmam gerekiyorrrr izmirden istanbula sadece bunun için gitmektense karar verip gitmek istiyorumm sizce ?

kim yakup beyi düşünüyorsa bir estetik operasyon için hayatında verdiği en doğru kaarlardan biri olacağı kesin.işini böyle mükemmel yapan bir dr daha tanımadım ben hayatımda. kiöncesinde o kadar çok araştırdım ki.çok şanslıyım ki drum yakup bey.gerçekten mükemmel bir insan herseyden önce.sizin tüm isteklerini dinler sizinle birlikte iyi kötü olumlu olumsuz olumsuz herşeyi nedenleriile açıklayarak planlar herşeyi..gereksiz bir operasyonu sırf keyfine asla ve asla yapmaz.2 yıldan fazla zamandır tanıyorum kendisini bu güne kadar tanıştığım hastalarınıniçin de de memnun olmayan tek bir kişi bile görmedim. burda yazılan bir yoruma da asla inanmıyorum. bu tamamen sizden kaynaklıdır eminim.
Yakup beyi tanıdığım için eşini ve ekibini detabi ki :)çoook şanslı olduğuma inanıyorum.Hayatımızda estetik adına değiştirmek istediğimiz herşey bizimelimizde..sonuc iyi ya da kötü olur bunu da tercihlerimiz belirler.riske atmak istemiyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz

bunu okumak cok güzel oldu:) ben yaklask bir hafta sonra yakup beye olacam kizlar..umarim istedigim sonucu alirim:) ben de riske atmak istemedim senin dedigin gibi, sonunda doktor secimimi degistirip yakup beyi sectim :) resimlerin var mi? görmek isterim:)

ben burun ameliyatına ihtiyacım oldugunu düşünüyorum fakat cevremden gelen tepkilerr aslaaa sacmalama vs. sizin fikirlerinizideeee merak ediyorummmm pleaseeeeeee

bende estetik olmayıdüsünüyorum yakup beyinyorumları cok iyi ama cok pahalı tabisonradan bişeyi cıkmassa deger
diğer AZDA OLSA ARASTIRMALARIM SONRADAN CÖKME SİŞLİK VS YASAMALARI YAKUP BEYE YAPTIRIP BU SORUNLARI YASAMIYCAKSAN SORUN DEĞİLDİYELİM HADİİ PARAYA ama neen bukadar fark var en iyi estetikcilerin bile 2 katı bazılarının 4 katı 4 katı para alıyor
benimbide su sorunum var antepdeyim kontrollere istediğim zaman gidemem bideyaptırfıgımda kac günde memleketime dönerim insallah???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…