- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
fotoları görebilir miyim rica etsem?
2 yorum daha yaparsam resimlerimi görebilecekmiyim
merhaba
bende tam 22 gün önce yakup beye burun ameliyatı oldum,tek bir sorun bile yaşamadım,ağrı sızı vb..
atelin ilk çıktığı gün burnum çok şiş çok tuhaftı ama günden güne güzelleşiyor.
bu hafta kontrolum var.
yakup beyin yaptığı burunlar çok doğal,çok düzgün.işi şansa bırakmıyor.
pahalı olabilir ama değer bence..
Merhaba Leo'na.öncelikle çok gecmis olsun.bende Yakup bey ile görüşmek istiyorum çok duydum iyi bir doktor olduğunu ama yaptıgı hiç bir burnu görmedim.eğer senin için sakıncası yoksa beni eklermisin,albümünü arkadasın olmadan göremedimbir de sormak istediğim doktor bey ne istiyorsanız onu mü yapıyor? Burada başka doktorların genel bir tarzı olduğunu ona uygun beklentileri olan hastalara daha uygun olduğu gibi yorumlar yapılıyor.Yakup bey de böyle mı yoksa makul sınırlar icinde hasta ne isterse onu mü yapıyor?
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
kim yakup beyi düşünüyorsa bir estetik operasyon için hayatında verdiği en doğru kaarlardan biri olacağı kesin.işini böyle mükemmel yapan bir dr daha tanımadım ben hayatımda. kiöncesinde o kadar çok araştırdım ki.çok şanslıyım ki drum yakup bey.gerçekten mükemmel bir insan herseyden önce.sizin tüm isteklerini dinler sizinle birlikte iyi kötü olumlu olumsuz olumsuz herşeyi nedenleriile açıklayarak planlar herşeyi..gereksiz bir operasyonu sırf keyfine asla ve asla yapmaz.2 yıldan fazla zamandır tanıyorum kendisini bu güne kadar tanıştığım hastalarınıniçin de de memnun olmayan tek bir kişi bile görmedim. burda yazılan bir yoruma da asla inanmıyorum. bu tamamen sizden kaynaklıdır eminim.
Yakup beyi tanıdığım için eşini ve ekibini detabi ki :)çoook şanslı olduğuma inanıyorum.Hayatımızda estetik adına değiştirmek istediğimiz herşey bizimelimizde..sonuc iyi ya da kötü olur bunu da tercihlerimiz belirler.riske atmak istemiyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?