- Konu Sahibi EstetikEditor
-
OhhaaaaaBurnu altin kaplayarakmi yapiomu$ yazik gunah ya ameliyat olmak isteyenlere
bende artık hiçbir doktor kırarak ameliyat yapmıyor diye biliyorum :) yakup avşarın kullandığı aletler motorlu diğer doktorlarınki manuel :) ucu keskin aletlerle kemiği sıyırarak şekil veriyorlar sonuçta hepsi ameliyat ondada kesi var bence uçarak bile yapsa ameliyatını çookkk pahalııı :))
haha yorumun süper çok güldüm :)
ben bugun yakup avsar'i da dusunmeye basladim ama fiyatlari dusundukce icim aciyor... :'( yaptirsam paraya yanmadan edemem
haksız mıyım ama yeliz :)) bana çok saçma geliyo bu kadar astronomik rakamlar ve extradan bence hiç bir özellik yok
bence cok haklısın :) barış çakıra olmus bırı olarak benım burnumda sısmedı valla nası alet kullandıgına doktor karar versın :) hem dogal hem şişlik yok hemde daha ucuz
fotoları görebilir miyim rica etsem?merhaba
bende tam 22 gün önce yakup beye burun ameliyatı oldum,tek bir sorun bile yaşamadım,ağrı sızı vb..
atelin ilk çıktığı gün burnum çok şiş çok tuhaftı ama günden güne güzelleşiyor.
bu hafta kontrolum var.
yakup beyin yaptığı burunlar çok doğal,çok düzgün.işi şansa bırakmıyor.
pahalı olabilir ama değer bence..
sen memnunsun değil mi barış beyden... sanırım barış beye olan herkes memnun... fiyatı da 6bin değil mi revizyonda.
sen memnunsun değil mi barış beyden... sanırım barış beye olan herkes memnun... fiyatı da 6bin değil mi revizyonda.
ben 14000 odedim ki burnum da sadece cok hafif kemer ve agrilik vardi
Canım minik düzgün hokka gibi bir burun istiyorsan Yakup Bey'in çalıştığı bütün burunlar böyle. Büyük, düzgün ve doğal görünümlü olmasını istiyorsan Nazım Çerkeş ya da diğer doktorları düşünebilirsin. Karar senin. Büyük ve çirkin bir burnum vardı. Yakup Bey minik düzgün bir burun yaptı. Nişan resimlerime doyamadım. Ama çevremdeki birçok kişi de burnumun yüzüme göre çok küçük olduğunu düşünüyor. Eski burnunun nesi vardı diyorlar. Çok karışık işler. Ben şimdiki halinden memnunum. Uzun zamandır kontrole gitmiyorum. İlk bir iki kere gitmiştim kontrole. Hiç bir sorun yok. Çökme yapışma nefes alamama gibi şikayetlerim hiç olmadı. Sorunsuz oldu ameliyat sonrası dönem. Bundan sonra kendimizle barışık olucaz. Büyük ve kemerli bir burundansa minik hafif kalkık düzgün bir burnu tercih ederim.
Merhaba,
Bende yakup avşarı araştırıyorum. senin fotograflarını nerden görebiliyoruz. Daha dün üye oldumda bilmiyorum
bir de ne fiyat ödedin acaba?
teşekkürler
evt bende yeni üyeyim.. fotoları nasıl görebiliceğimz konusunda bilgi veriri misiniz:=)?
daha onceden yakuo avsara burun ameliyatı olanlar varsa görüşlerini bildirebilirmi ve ameliyatı nekadara yapıyor. maliyeti nekadar? lütfen yardımcı olabilirmisiniz
funda arar burnundan rahatsız mı acaba doktorla görüştüğümde ilk söylediğim burnum funda arar veya hande yener in burnu gibi olmasın demiştim:))arkadaşlar ben 2.5 yıl önce çok araştırarak,inanarak ve güvenrek yakup beye ameliyat oldum.iyileşir die epey bekledim ama bir türlü düzelmedi.burunum ucu ve septum denen orta yer taş gibi hala.yan profilde burnum ucu hala şiş ve kemerdeki şiş indiği çin uzun görünüyo.güldügüm de burun deliklerim yana çekilio gibi.yandan da burun deliklerim sivri görünüo.funda ararın ki gibi.anlayacagınız çooooooook mutsuzum.ist.dışında oldugum ve çalıştıgım için hemen çekip gideöiyorum.bunları tel.de sordugum da da bekleyecez demişlerdi.ama 2.5 sene geçti.ne yapacagımı şaşırdım kaldım.tekrar ameliyat yeni bir bütçe demek.ama profili bile bana ameliyat öncesi tasarladığı gibi deil.çok ii bi hekim ama bana denk geldi bu şansızlık herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?