sonunda ameliyat oldum kızlar :) uyandıktan sonraki ilk saatler iyiydi ama bugün gerçekten zor geçiyor.
tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, tamponlar alınırken çok acı hissediliyor mu?
sonunda ameliyat oldum kızlar :) uyandıktan sonraki ilk saatler iyiydi ama bugün gerçekten zor geçiyor.
tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, tamponlar alınırken çok acı hissediliyor mu?
canım cok geçmiş olsun sende aramıza katıldın sağlıkla şimdi cok yeni tabi cok normal şiştir zaten tamponlar cıkarken acımıyor zaten silikon tampon olduğundan anlamıyosun bile alırken merak etme agrı olmaz bende olmamıştı
arkadaslar,zuhtu beyin burunlarını cok merak ediyorum????
evet bütün yüzüm balon gibi şişti. ağzımdan nefes almak zorunda olduğum için uyuyamıyorum. inşallah bir an önce iyileşirim. çok sağolun kızlar desteğiniz için.
arkadaslar,zuhtu beyin burunlarını cok merak ediyorum????
fıstıkcım her güzeliğinin birde skıntısı olcak o kadar dimi:)) tamponlar cıkınca rahatlıyacaksın tabiyki burun kolay değil zahmetli bekleme işi önemli olan sonucun güzel olması ama tahmin ediyorum ve zühtü beyin yaptığı burunları gördüğüm içinde süper olcak fıstık burnuşun:))merak etme sen ..
8 eylülde ameliyat oldum...gerçekten zühtü bey çok iyi bi doktor..ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendi....şişliklerim dışında bi problemim yok bide burun akıntısı işte...sil sil bitmiyo resmen..çok hafif ağrım var ama ağrı kesici almıyorumm dayanılmıycak bi acı yok açıkcası.....tek sıkıntı şişlikler..kızlar ne zaman geçer bu şişliklerimm resmen arı sokmuş gibi olu yüzüm
canım sanada çok geçmiş olsunn...bende boğaz problemii yok olmazda inş...ağızdan nefes almaya alıştım sadece gece bazen uyandığım oluyoo...oda ağız kuruluğundan...acaba üşüttünmü canım oda olabilir...bide ben katı yemiyorumm yinede püre halinde yiyiorum bol su içiyorumm..zorlamamak gerekiyo biraz..ama zühtü bey herşeyii yiyebilceğimi söylemişti..sorun olmaz bencede ama benimkisi korkudan işte....gözlerimm çok fena yaa çok sulanıyoo bide güneş kremi biraz gözüme kaçtı sanırımm onun etkiside var...sen nasıl oldun canım? bide alçın ne zaman çıkacak?
alçım önümüzdeki hafta sonu çıkacak. çok merak ediyorum :) ama bir yandan da tamponlar kalacağı için üzülüyorumhiç alışamadım ve çok zor geçiyor.
canım benimde şuan biraz zor geçiyo...akıntı ve şişlik işte...buarada pazartesi kontrolüm varmışş? aradılar..bakalımm aslında hiç gidesimm yokk...alçı çıkacağı zaman giderimm oda cumartesi oluyoo..kaşınmalar baaşladı 2 saat önce...ilerisini düşünemiyorumm...temizlemekte biraz sıkıntıı....
kurtuldum derkenn ????? :) sağol buarada...Sonunda kurtuldum çok şükür, çok çok şükür, herkese geçmiş olsun
kurtuldum derkenn ????? :) sağol buarada...
Ameliyat oldum yani, çok gözümde büyütmüştüm, cuma günü oldum, çok şükür iyiym bugün, yarın kontrole gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?