sana da geçmiş olsun. ard arda ameliyat olan 3 kişi bir araya geldik :) irtibatı koparmayın kızlar
123ntc ve edenbeast sanırım siz de olmuşsunuz ve şansa şuan onlinesınız,sizin yorumlarınız neler??
ankcım çok teşekkür ederim ilgin için. daha 2 gün oldu ama o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. tamponlar 1 hafta daha bekleyecekmiş. ne diyim Allah sabır versin bana :)
123ntc ve edenbeast sanırım siz de olmuşsunuz ve şansa şuan onlinesınız,sizin yorumlarınız neler??
8 eylülde ameliyat oldum...gerçekten zühtü bey çok iyi bi doktor..ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendi....şişliklerim dışında bi problemim yok bide burun akıntısı işte...sil sil bitmiyo resmen..çok hafif ağrım var ama ağrı kesici almıyorumm dayanılmıycak bi acı yok açıkcası.....tek sıkıntı şişlikler..kızlar ne zaman geçer bu şişliklerimm resmen arı sokmuş gibi olu yüzüm
Sonunda kurtuldum çok şükür, çok çok şükür, herkese geçmiş olsun
arkadaşlar,konuya paaat diye dalmış olcam kusura bakmayın ama ben de ankara zühtü bey ya da istanbul emre ilhan düşünüyorum.saolsun ank32'den fotoları gördüm ve çok beğendim.başka olan arkadaş var mı onları da eklemek istiyorum,fotoları çok merak ettim doğrusu.hepsi böyle güzel burunluysa kararım az çok netleşmiş olacak...
ank32,uzun suredır amelıyat olmus bırı olarak senden bı konuda fıkır alcaktım.estetık olan arkadasların cogu ıllakı revızyon gerektıgını soyluyo.asla tek amelıyatla ıstedıklerı gıbı bı buruna sahıp olamadıklarından yakınıyo.kıme yaptırırsan yaptır revızyon kacınılmaz bu nedenle burun estetıgını bıkac kez dusunmek gerektıgını soyluyolar.sence boyle bıseyın aslı astarı varmı??
canım öncelikle kapalı teknikte sormuşsun bende kapalı teknikte oldum ve iyileşmesi daha kolay cünki burun deliklerinden girilip yapılıyor kesi yok sadece burun deliklerinde ufaltılıcaksa yani benim gibi onunda dikişleri içte oluyor gözükmüyor bile onun için hem daha doğal ve daha kolay iyileşiyor kesiler...bu revizyon olayına gelince ilk başlarda ne yalan söyleyim bende cok korkuyodum neler okuyoruz ve görüyoruz benim 3.5 seneyi gecti ve allaha şükür burnumda ne düşme ne cökme hiçbirşey olmadı bu bence doktorunda yetenegine baglı yaptığı teknige cok saçma yani o zaman insanların durumu olan var olmayan var zırt pırt ameliyat parasını nasıl bulcakta olcak işte en yakın zamanda bir kaç gün önce tesadüfen kuzenimi zühtü beye götürdüğümde oda yüzüne bişeyler yaptırdı o arada oraya 123ntc nickli arkadaşımızda geldi ve benide tanıdı konuştuk beni gördü burnumu gördü kendide cok begendi ve oda olmuş onuda bugün burdan ögrendim oda kararsızdı o gün hiçbir yamulma çökme yada nefeste problemim yok nazar değmesin:) allaha şükür bunlar asılsız şeyler doktor var doktorcuk var onun için herkese tavsiyem benim gibi doktorunu iyi araştırsın ve ona göre karar versin içine sinsin yani bunu diyorum..doktorumuda es gecemem bu konuda bana göre işinde en iyilerinden..
benim ameliyatım daha çok yeni, çarşamba günü oldum. burnum alçılı olduğu için şimdilik yorum yapamıyorum. ama ameliyat çıkışında zühtü hoca çok güzel olduğunu söyledi. ayrıca hemşiresi duygu hanım'a da fikrini sordum, o da çok güzel oldu dedi. tabi beğenmedik diyecek halleri yok ama samimiyet frekansını hissettim ben
ayrıca benim burnumla birlikte çene ucuna ve dudaklara da müdahale edildi. kombo yaptım yaniçenemdeki bandaj 2 gün sonra çıkarıldı. yüzüm komple şiş olmasına rağmen sonucu görünce çok mutlu oldum.
ameliyatımla ilgili ayrıntılı olarak yazıcam ama iyileşme sürecinin sonuçlanmasını bekliyorum. şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.
cnm sen kime ameliyat olmuştun ???
bende 3.bucuk sene önce zühtü demire oldum fotolarım var bakabilirsin sende
aaa yoksun cnm arkadaş listemde eklermisin ??
ekledim seni canım ama yeni üyeysen ve 100msj doldurmadıysan göremezsin biliyosundur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?