Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar,konuya paaat diye dalmış olcam kusura bakmayın ama ben de ankara zühtü bey ya da istanbul emre ilhan düşünüyorum.saolsun ank32'den fotoları gördüm ve çok beğendim.başka olan arkadaş var mı onları da eklemek istiyorum,fotoları çok merak ettim doğrusu.hepsi böyle güzel burunluysa kararım az çok netleşmiş olacak...

123ntc ve edenbeast sanırım siz de olmuşsunuz ve şansa şuan onlinesınız,sizin yorumlarınız neler??

123ntc ve edenbeast sanırım siz de olmuşsunuz ve şansa şuan onlinesınız,sizin yorumlarınız neler??

Slm, ben cuma günü ameliyat oldum, şekli konusunda bilmiyorum nası oldu, alçı old için tam kestiremiyorum, ama ameliyat çok rahat geçti, sonrası da çok şükür iyi, doktorun iyi old düşünüyorum, ben de nefes problemi vardı, ama böle alçılarla bile nefes alabiliyorum

123ntc,sanırım zühtü bey kapalı teknik yapıyomus.estetık olan bi arkadas demistiki;kapalı teknik amelıyatlarda cok dogal burunlar ortaya cıkıyo,hanı cıddı bı degısıklık olmuyo bu acıdan beklentılerı karsılaması soz konusu ama bununla bırlıkte operasyon sonrası donem cok rahat gecıyo.boyle bı sey var mı harbıden??

catlover,ben de senin gibi uzun dönem arastırma yaptım ve ıkı ısımde kararsız kaldım;zuhtu demır mı emre ılhan mı?zaten en sıkıntılı donem bu donem.ondan sonrakı surec cok rahat olacak emınımkı...

ank32,uzun suredır amelıyat olmus bırı olarak senden bı konuda fıkır alcaktım.estetık olan arkadasların cogu ıllakı revızyon gerektıgını soyluyo.asla tek amelıyatla ıstedıklerı gıbı bı buruna sahıp olamadıklarından yakınıyo.kıme yaptırırsan yaptır revızyon kacınılmaz bu nedenle burun estetıgını bıkac kez dusunmek gerektıgını soyluyolar.sence boyle bıseyın aslı astarı varmı??

ankcım çok teşekkür ederim ilgin için. daha 2 gün oldu ama o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. tamponlar 1 hafta daha bekleyecekmiş. ne diyim Allah sabır versin bana :)

canım rica ederim ..tamponlar cıkana kadar rahat edemezsin nefes acısından onlarda cıktımı gerisi artık beklemek burun işi bekleme sabır işi hayatım eminimki cok güzel olmuştur burnuşun sonuçta aynı doktora olduk:)) allah onun sabrını veriyor zamanda öyle bir geciyorki bir bakmışın benim gibi kaç sene olmuş:))

benim ameliyatım daha çok yeni, çarşamba günü oldum. burnum alçılı olduğu için şimdilik yorum yapamıyorum. ama ameliyat çıkışında zühtü hoca çok güzel olduğunu söyledi. ayrıca hemşiresi duygu hanım'a da fikrini sordum, o da çok güzel oldu dedi. tabi beğenmedik diyecek halleri yok ama samimiyet frekansını hissettim ben

ayrıca benim burnumla birlikte çene ucuna ve dudaklara da müdahale edildi. kombo yaptım yani çenemdeki bandaj 2 gün sonra çıkarıldı. yüzüm komple şiş olmasına rağmen sonucu görünce çok mutlu oldum.

ameliyatımla ilgili ayrıntılı olarak yazıcam ama iyileşme sürecinin sonuçlanmasını bekliyorum. şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.

canım cok geçmiş olsun sende bize katılmışsın zühtü bey cok iyi doktordur gercektir kaç senedir tanıyorum ve ilgiside öyle şişliklerin ve morlukların için krem vermiştir onları kullan güneş kremini evde bile ihmal etme şişliklerin için en güzeli buzdur morluklarınada iyi gelir ben 1 hafta koymaya calışmıştım faydası oluyor tavsiye ederim bunlar cok normal zaman lazım birazda sabır tabi

Sonunda kurtuldum çok şükür, çok çok şükür, herkese geçmiş olsun

canım benim sanada cok geçmiş olsun olduğuna sevindim iyikide o gün zühtü beye kuzenimle iyiki gitmişim seninle tanışmış oldum inş cok güzel olmuştur burnuşun ama cok şiş ve mordur ilaçlarını buzunu ihmal etme fıstık

canım cok tşkler yorumun için başka olan cok arkadaşımız var tabi bu topikte gecmişe dönük okursan bulusun onlarıda ben tek tek söylerimde yanlış yazarım felan sen bak görürsün zaten eski olanlardan bir ben kaldım gibi fazla girmiyorlar öbür arkadaşlar olan gidiyor:)) cogu benim arkadaş listemdede ekli

canım öncelikle kapalı teknikte sormuşsun bende kapalı teknikte oldum ve iyileşmesi daha kolay cünki burun deliklerinden girilip yapılıyor kesi yok sadece burun deliklerinde ufaltılıcaksa yani benim gibi onunda dikişleri içte oluyor gözükmüyor bile onun için hem daha doğal ve daha kolay iyileşiyor kesiler...bu revizyon olayına gelince ilk başlarda ne yalan söyleyim bende cok korkuyodum neler okuyoruz ve görüyoruz benim 3.5 seneyi gecti ve allaha şükür burnumda ne düşme ne cökme hiçbirşey olmadı bu bence doktorunda yetenegine baglı yaptığı teknige cok saçma yani o zaman insanların durumu olan var olmayan var zırt pırt ameliyat parasını nasıl bulcakta olcak işte en yakın zamanda bir kaç gün önce tesadüfen kuzenimi zühtü beye götürdüğümde oda yüzüne bişeyler yaptırdı o arada oraya 123ntc nickli arkadaşımızda geldi ve benide tanıdı konuştuk beni gördü burnumu gördü kendide cok begendi ve oda olmuş onuda bugün burdan ögrendim oda kararsızdı o gün hiçbir yamulma çökme yada nefeste problemim yok nazar değmesin:) allaha şükür bunlar asılsız şeyler doktor var doktorcuk var onun için herkese tavsiyem benim gibi doktorunu iyi araştırsın ve ona göre karar versin içine sinsin yani bunu diyorum..doktorumuda es gecemem bu konuda bana göre işinde en iyilerinden..

cnm sen kime ameliyat olmuştun ???

canım eminimki cok güzeldir ve daha cok yeni cok cokta güzel olacaktır cene yaptıran bir arkadaşım daha vardı oda cok memnun kalmıştı burun içinde cok yeni daha cok yolunuz var kızlar beklemek zor ama sabırla bekliyeceksiniz önemli olanda sonucun iyi olması inşş hepiniz birer hokka gibi cıkarsınız fıstıklarım:)

ekledim seni canım ama yeni üyeysen ve 100msj doldurmadıysan göremezsin biliyosundur sanırım

cnm süper olmuş iiki olmuşsun.büyük değişim bnde oldum.iikide olmuşum ama bütün estetikli burunları merak ediorum şimdi herkesinkini inceliyorum.sokakta heryerde herkesin burnuna bakıorum.buldumcuk oldum galiba :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…