canım cok geçmiş olsun sende bize katılmışsın zühtü bey cok iyi doktordur gercektir kaç senedir tanıyorum ve ilgiside öyle şişliklerin ve morlukların için krem vermiştir onları kullan güneş kremini evde bile ihmal etme şişliklerin için en güzeli buzdur morluklarınada iyi gelir ben 1 hafta koymaya calışmıştım faydası oluyor tavsiye ederim bunlar cok normal zaman lazım birazda sabır tabi
canım benim sanada cok geçmiş olsun olduğuna sevindim iyikide o gün zühtü beye kuzenimle iyiki gitmişim seninle tanışmış oldum inş cok güzel olmuştur burnuşun ama cok şiş ve mordur ilaçlarını buzunu ihmal etme fıstık
Sizi görmesem orda ertelemek niyetiyle gitmiştim. Kısmet :), yüzüm şiş, ilaçlarımı içiyorum,bugün pansumana gitcem, kanları temizlemek zor biraz, ama genel itibariyle durum iyi
canım nasıl geçti kontolün ben aradım gitmedim..kanları falan temizledimm zatenn artık beyaz bi ssıvı akıyo.(ayıptır söylemesi)buarada alçın ne zaman çıkıyo...aynı güne denk geliriz belkii :)
cnm süper olmuş iiki olmuşsun.büyük değişim bnde oldum.iikide olmuşum ama bütün estetikli burunları merak ediorum şimdi herkesinkini inceliyorum.sokakta heryerde herkesin burnuna bakıorum.buldumcuk oldum galiba :)))))
ablacım çok sağol..bugün nefes almaya başladım 4. günümdeyim...çok rahat geçiyo şükürler olsun...buz her akşam koymaya çalışıyorumm şişliklerimde indi burada morluk çok az var onlarda geçti neredeyse...güneş kremini ve morluk kremini hep kullanıyorumm..zaten hiç dışarı çıkmıyorumm bi ameliyatın ertesi günü hastane çıkışı kızılayda dolaşmıştımm ben bu kadar kolay olcağını beklemiyodumm yıllarca gözümde büyütmüşüm..korkularımın yersiz olduğunu anladım...
şuanda sadece şeklini çok merak ediyorumm...hemşirelerin ve zühtü bey in söylediğine göre çok güzel olmuşş..
buarada ank32 çok teşekkür ederim yaklaşık olarak 3 yıldır bu sitedeyimm....çoğu kişi ameliyat olduktan sonra unutur gider...aksine sen hala burdasın ve birçok kişiye yardımcı olmaya çalışıyosunn...bu çok güzel bişey....
Sizi görmesem orda ertelemek niyetiyle gitmiştim. Kısmet :), yüzüm şiş, ilaçlarımı içiyorum,bugün pansumana gitcem, kanları temizlemek zor biraz, ama genel itibariyle durum iyi
Sadece temizledi, benim baya kan donmuştu, sol taraftan nefes alamıyorum şu an, sağ taraftan alabiliyorum. cumartesi alçım çıkıyo, saat 2de, senin ne zaman
kızlar siz nasıl nefes alıyorsunuz tampon varken ya valla çok imrendim. ağzınız kapalıyken baya böyle burundan nefes alıyorsunuz yani öyle mi?
kızlar siz nasıl nefes alıyorsunuz tampon varken ya valla çok imrendim. ağzınız kapalıyken baya böyle burundan nefes alıyorsunuz yani öyle mi?
bende temizlediğim anda nefes alabiliyorum biraz sonra tekrar tıkanıyo...kulak çöpüyle bide o merhemi sürüyorumm yavaş yavaş içeriye doğru döndürerek yapıyorumm kan falan kalmadı zatenn...bakalım cumartesi öğleden sonra alçı çıkıcak...çok merak ediyorum burnumu...evde mumya gibi dolaşıyorum resmenn gülüyolar artık...
kızlar bide bazen çok az bi kan geliyoo acaba zorluyomuyum kendimi diyorum..(dikişleri falan olmasında).konuşmasammı napsamm bilmiyomki yemekleri bile püre halinde yemeye çalışıyorumm....sizin nasıl geçiyo?
bide yüzüm baya yağlandı siliyorum ama yıkamak gibi olmuyoo işte...
Ben yemek yiyorum, bi problem yok, zaten bi gün hastanede kaldım, o zaman öle bişiy demediler, konuşmada problem olmuyo, gülmemeye çalışıyorum sadece, pek becerebildiğim söylenemez
bendede o oluyoo banu alkan gibi gülmeye başladımm :) sadece sesle mimik yokk :)
kızlar fotograf eklemiyecekmisinizbende kasımda ameliyat olmayı düşünüyorum zühtü hocaya.. nasıl oldunuz merak ettim. buarada çok geçmiş olsunn hepinize
kızlar fotograf eklemiyecekmisinizbende kasımda ameliyat olmayı düşünüyorum zühtü hocaya.. nasıl oldunuz merak ettim. buarada çok geçmiş olsunn hepinize
Valla şu anda ben de merak ediyorum nası oldum, inşallah cumartesiden sonra gururla fotoğraf yayınlayanlar arasına gircem, altına da Zühtü Demir yazcam inşallah
Selam arkadaşım,
resimlerine baktım ve eğer bilmeseydim ameliyat olduğunu anlamazdım.o kadar doğal duruyor ki...fakat burun resmin çok yakından çekilmiş bir tane tüm yüzünü gösteren bir resim eklesene...daha iyi yorum yapabiliriz o zaman fakat ben burnunu sevdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?