Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ablacım çok sağol..bugün nefes almaya başladım 4. günümdeyim...çok rahat geçiyo şükürler olsun...buz her akşam koymaya çalışıyorumm şişliklerimde indi burada morluk çok az var onlarda geçti neredeyse...güneş kremini ve morluk kremini hep kullanıyorumm..zaten hiç dışarı çıkmıyorumm bi ameliyatın ertesi günü hastane çıkışı kızılayda dolaşmıştımm ben bu kadar kolay olcağını beklemiyodumm yıllarca gözümde büyütmüşüm..korkularımın yersiz olduğunu anladım...
şuanda sadece şeklini çok merak ediyorumm...hemşirelerin ve zühtü bey in söylediğine göre çok güzel olmuşş..
buarada ank32 çok teşekkür ederim yaklaşık olarak 3 yıldır bu sitedeyimm....çoğu kişi ameliyat olduktan sonra unutur gider...aksine sen hala burdasın ve birçok kişiye yardımcı olmaya çalışıyosunn...bu çok güzel bişey....

Sizi görmesem orda ertelemek niyetiyle gitmiştim. Kısmet :), yüzüm şiş, ilaçlarımı içiyorum,bugün pansumana gitcem, kanları temizlemek zor biraz, ama genel itibariyle durum iyi

Sizi görmesem orda ertelemek niyetiyle gitmiştim. Kısmet :), yüzüm şiş, ilaçlarımı içiyorum,bugün pansumana gitcem, kanları temizlemek zor biraz, ama genel itibariyle durum iyi

canım nasıl geçti kontolün ben aradım gitmedim..kanları falan temizledimm zatenn artık beyaz bi ssıvı akıyo.(ayıptır söylemesi) buarada alçın ne zaman çıkıyo...aynı güne denk geliriz belkii :)

Sadece temizledi, benim baya kan donmuştu, sol taraftan nefes alamıyorum şu an, sağ taraftan alabiliyorum. cumartesi alçım çıkıyo, saat 2de, senin ne zaman

cok tşkler canım haklısın tabi bende bakıyorum senin gibi:))))

canım cok sevindim iyi olmana senin isimin zaten hep bana tanıdık geldi sende benim gibi artık bu konularda sende benim kadar uzman olmuşsundur.elimden geldiğince herkese yaşadığım tecrubeleri anlatarak yardımcı olmaya calışıyorum herzamanda yardımcı olurum sonuçta evdeyim ve burdan cok arkadaşım kardeşim oldu hepsinide cok seviyorum seninde burnuşun cok güzel olacaktır eminim ama sabır ve zamanla bi sıkıntın olursa sorabilirsin fıstık

iyi olmana sevindim canım ..kulak temizleme cubuğuyla verdiği melhemle temizleyeceksin içinde kurumuş kanlar olur onları temizleki nefes almanı etkilemisin zordur ama yapman lazım

Sadece temizledi, benim baya kan donmuştu, sol taraftan nefes alamıyorum şu an, sağ taraftan alabiliyorum. cumartesi alçım çıkıyo, saat 2de, senin ne zaman

kızlar siz nasıl nefes alıyorsunuz tampon varken ya valla çok imrendim. ağzınız kapalıyken baya böyle burundan nefes alıyorsunuz yani öyle mi?

bende temizlediğim anda nefes alabiliyorum biraz sonra tekrar tıkanıyo...kulak çöpüyle bide o merhemi sürüyorumm yavaş yavaş içeriye doğru döndürerek yapıyorumm kan falan kalmadı zatenn...bakalım cumartesi öğleden sonra alçı çıkıcak...çok merak ediyorum burnumu...evde mumya gibi dolaşıyorum resmenn gülüyolar artık...
kızlar bide bazen çok az bi kan geliyoo acaba zorluyomuyum kendimi diyorum..(dikişleri falan olmasında ).konuşmasammı napsamm bilmiyomki yemekleri bile püre halinde yemeye çalışıyorumm....sizin nasıl geçiyo?
bide yüzüm baya yağlandı siliyorum ama yıkamak gibi olmuyoo işte...

Ben yemek yiyorum, bi problem yok, zaten bi gün hastanede kaldım, o zaman öle bişiy demediler, konuşmada problem olmuyo, gülmemeye çalışıyorum sadece, pek becerebildiğim söylenemez

Ben yemek yiyorum, bi problem yok, zaten bi gün hastanede kaldım, o zaman öle bişiy demediler, konuşmada problem olmuyo, gülmemeye çalışıyorum sadece, pek becerebildiğim söylenemez

bendede o oluyoo banu alkan gibi gülmeye başladımm :) sadece sesle mimik yokk :)

kızlar fotograf eklemiyecekmisiniz bende kasımda ameliyat olmayı düşünüyorum zühtü hocaya.. nasıl oldunuz merak ettim. buarada çok geçmiş olsunn hepinize

kızlar fotograf eklemiyecekmisiniz bende kasımda ameliyat olmayı düşünüyorum zühtü hocaya.. nasıl oldunuz merak ettim. buarada çok geçmiş olsunn hepinize

Valla şu anda ben de merak ediyorum nası oldum, inşallah cumartesiden sonra gururla fotoğraf yayınlayanlar arasına gircem, altına da Zühtü Demir yazcam inşallah

hadi bakalım darısı sana o zaman senide aramızda görcezz hayırlısı olsun canım

Valla şu anda ben de merak ediyorum nası oldum, inşallah cumartesiden sonra gururla fotoğraf yayınlayanlar arasına gircem, altına da Zühtü Demir yazcam inşallah

hadi bakalım kızlar fotolarınızı bende merakla bekliyorum azcıkta ben yorum yapayım dimi amaD

merhaba teşekkür ederim öncelikle:))) bugün resim eklemeye çalışacağım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…