zeyracım üzme kendini dur bakalım kan testi en güvenilir sonuç bebişin seninledir üzme onu bende tüp bebek yaptırdım benim tuttu allaha şükür şimdi hamileyim benimde en büyük belirtim neydi biliyon mu ayaklarım buz gibiydi hiç ısınmadı halen daha üşüyo çorap giyiyyom seninde öyleymiş sende güzel haberler alırsın inşşşşş umutsuzluk yokkkkkkkkk
canım hiç sıkma canını bende 9. günde test yaptım idrar ama çıkmamıştı ama kanda çıktı sabırlı ol
canim idrar testi icin uzulme
Benim 8.gun degerim kanda cok YUKsek
Cikmasina ragmen 7.gunde idrarda cikmanisti
Insallah hamissindir
sen ıdrar testımı yaptın............coooooooooook kızıyorum ya..........bıde oturup agladın...........kan testı kesındır yapmayın canlarım ya................kendınıde bebışıde uzuyon. bekle ve kan testı yap ınş hamışsın gor bak
nasılsın canım
yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.....:1hug:
bende ıyıyım canım ALLAHIM IHSALLAH YARIN BIZE MUTLU HABERİ VERICEKSIN DUALARIM SENINLE
Bende 2kez tup bebek tedavısı yapdırdım ama olmadı sonra duası var onu okudum hemen oldu 3 arkadasımda o dua ıle hamıle kaldı ben 5 seneden sonra hamıle kaldım dıgerlerıde 6 ve 13 seneden sonrada bu dua ıle hamıle kalan baska tanıdıgımız 2 bayan sadece bu duyı telefonda anlatdım 2 kısıye ıkısıde hamıle kalmıs çok sevındım merak edersen ve okumayı dusunursen sanada anlatım senın yasadıkların uzuntulerın hepsı benımde basımdan gecdı suan unutdum ınsallah sende unutursun sanırım ordulusun benımde esım ordulu
Canım merhaba ben bugun ıdrar testı yaptım Çok sılık 2.cızgı cıktı ılacların etkısı olabılırmıkı acabaya kafa karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?