drar testim negatif

ewetttttttttttttttttttt gördüm şimdi
o iki çizgiyi anlatamam canım darısı bütün anne olmak isteyen bütün can arkadaşlarıma dualarım kabul oldu bir rüya sanki

oh oh gelsin hamileler ayyy çok hoş Allah tamamına erdirsin inşallah ben de istiyom sizleri duydukça bi an önce adet günüm gelse de tedavime başlasam diye heyecanlanıyorum naz biliyorum bence sende de bebeiş duracak zemuszemusopuyorumnanaktan

zeyracım canım bak bosuna üzmüssun kedını de bebeklerıde allahım tamamına erdırsınn maviojem darısı basımızahihoyyyt

zeyracim rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almani nasip etsin rabbim
darisi bizlere insallah
bizimicinde dua et cnm hamislerin duasi kabul olurmus

zeyracim rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almani nasip etsin rabbim
darisi bizlere insallah
bizimicinde dua et cnm hamislerin duasi kabul olurmus

etmezmiyim canım arkadaşlarım ben zaten her duamda bütün anne olmak isteyen arkadaşlarıma dua ediyordum moralim sadece kanamam niye oldu o zaman anlamadım diğerleri tutunamadımı bitanesimi tutunduda o yüzdenmi kanama oldu anlamadım:uhm:

zeyra tebrikler canım çok sevindim açtıgın başlıgı baştan takip ediyordum önce çok üzüldüm sonra oldu hamileyim yazınca inan sevinçten bende agladım ALLAH tamamamına erdirsin canım kucagında görürsün inşallah sorunsuz mutlu bir hamilelik geçirmen dilegiyle :lepi: :teytey: :teytey: merak ettim hani duası vardı onu yaptınmı?

saol canım benim rabbim bütün anne olmak isteyen anne adaylarının kucağını boş bırakmasın inşallah yok canım o duayı burdan bi arkadaş yollayacaktı o duayı ama yollamadı canım yollasa ne güzel olur bizim için canım:Saruboceq:

zeyra tebrik ederim canim gozun aydin kendi derdimden seni gec tebrik ettim canim kusura bakma cooooooooooooook sevindim insallah ikiz geliyor hadi hayirlisi

zeyra tebrik ederim canim gozun aydin kendi derdimden seni gec tebrik ettim canim kusura bakma cooooooooooooook sevindim insallah ikiz geliyor hadi hayirlisi

saol canım arkadaşım sen ne yaptın bitanem ben bugün yine kan verdim bakalım haftaya sanırım kese görmeye gidebilirim canım arkadaşımopuyorumnanaktan

iyiyim nazcığım sen nasılsın yılın annelerimi olduk şimdi kız hala inanamıyorum eşim bugün bana diyoki bak gör ikiz diyo birde kan vermeye gittik sabah eşimle bi arkadaşına rasladık bize sordu hala yokmu yeğen diye ilk defa eşim inşallah hayırlısıyla elini öpmeye gelirler dedi yani o kelimeyi 5 senedir söyleyemedik kimselere hep sorulduğunda gözümüz dolmuştu rabbime şükürler olsun canım kuzucuklarımızı bize bağışlasın bende hep çoğul kullanıyorum farkına vardıysan sanki ikiz daha keseyi görmedik

bencede ıkız ıcıme oyle doguyor canım ıhsallah hayırla saglıkla kucagına alırsın
bende dun doktoru aradım ıkızler gelıyor dedi bana ALLAHIM IHSALLAH P.TESI DEGERIM GUZEL CIKAR BEN SADECE AILEMIZE SOYLEDIK DAHA KIMSEYE SOYLEMEDIK

tebrikler zeyra rabbim tamamına erdirsin inşş..darısı bizlerede olur inşş

tebrikler zeyra rabbim tamamına erdirsin inşş..darısı bizlerede olur inşş

inşallah canım arkadaşım rabbim en yakın sürede o müjdeli haberi duymayı nasip eğler inşallah çifter çifter gelir canım hayırlı zamnda hayırlısı olsun canlarımopuyorumnanaktan

iyi yapmışsın canım inşallah canım ikiz olmasını çok istiyorum çünkü herzeman bir gün çocuğum olursa ikiz olsun diyordum herşeyden en önemlisi hayırlı olsun vatana,millete,ailesine canım arkadaşım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…