ewettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt kızlar 125 sonucum rabbime şükürler olsun şimdi birde idrar testi yaptım yeni geldim sonucumu almaya gitmiştim şükürler olsun o kadar boşunamı ağladım şimdi şükürler olsun ALLAHıma
zeyracim rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almani nasip etsin rabbim
darisi bizlere insallah
bizimicinde dua et cnm hamislerin duasi kabul olurmus
zeyra tebrikler canım çok sevindim açtıgın başlıgı baştan takip ediyordum önce çok üzüldüm sonra oldu hamileyim yazınca inan sevinçten bende agladım ALLAH tamamamına erdirsin canım kucagında görürsün inşallah sorunsuz mutlu bir hamilelik geçirmen dilegiyle :lepi::teytey: :teytey: merak ettim hani duası vardı onu yaptınmı?
zeyra tebrik ederim canim gozun aydin kendi derdimden seni gec tebrik ettim canim kusura bakma cooooooooooooook sevindim insallah ikiz geliyor hadi hayirlisi
tebrikler zeyra rabbim tamamına erdirsin inşş..darısı bizlerede olur inşş
bencede ıkız ıcıme oyle doguyor canım ıhsallah hayırla saglıkla kucagına alırsın
bende dun doktoru aradım ıkızler gelıyor dedi bana ALLAHIM IHSALLAH P.TESI DEGERIM GUZEL CIKAR BEN SADECE AILEMIZE SOYLEDIK DAHA KIMSEYE SOYLEMEDIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?