drar testim negatif

yok canım 2 buçuktan sonra ama ümitlerim azaldı az önce lavobaya gittim iki tane et parçası geldi çok korktum sanırım olmadı tutunamadılar bana canım arkadaşım

bu durumlar okadar belirsizki herşey olabilir cnm :uhm:

Saol canım amın ıhsallah ama korkuyorum ılacların etkısı olur dıye hemsıre oyle dedİ sen progestan olarak ne alıyordun 7.gunum bugun canım

canım ben crino jel kullanıyordum birde folbiol o kadar başka bişey kullanmadım bilemiyorum canım biliyorsun ben 10. günü negatif gördüm pozitifi hiç göremedim 5 yıldır nasıl olduğunu inşallah bir gün bende hamile kalınca o testlerden 10 tane yapıp saklayacağım :kedi:

bende hayatımda ılk defa gordum oda bellı belırsız hamıleyım dıyemıyorum oyuzden ALLAHIM IHSALLAH TUM ISTEYENLERE NASIP EDER

bu durumlar okadar belirsizki herşey olabilir cnm :uhm:

bilmem ki canım biliyorsundur bizimki nedensiz infertilite hep düşünüyorum çocuk içerde oluşuyo ama tutunamıyo neden acaba diye doktorlarda çok ümitliydi benden 8 tanede embriyom donduruldu vardır bir hayır ama olmazsa biraz kendiliğine bırakıcam olayı çünkü tedavi bildiğin kadar o kadarda kolay değil hem maddi hem manevi ben birde 1 ay ankarada kalmak zorundayım burda tüp bebek merkezi olmadığı için yani çok zor oldu bizim için hayırlısı rabbimden bu mübarek günlerde dua edelim canım ellerimiz çocuklarla dolsun inşallah:Saruboceq:

amin cnm amin:Saruboceq:

bende genetik test için üni. has. başvurdum haftaya salı randevu aldım bakalım neler çıkıcakCADIARZU :uhm:

canımcım bize uğurlu gelmedi galiba bu dönem allahım hayırlısını versin benimki de o kadar belirsizki aslında belli kimyasal gebelik 11. gün 72 küsur 13. gün 94 bakalım yarın ne olacak büyük ihtimalle düşecek üzgünüm

bende hayatımda ılk defa gordum oda bellı belırsız hamıleyım dıyemıyorum oyuzden ALLAHIM IHSALLAH TUM ISTEYENLERE NASIP EDER

canım 7. gün olduğu için belirsiz olabilir 10. günde falan bidaha yaparsın olmazsa çokda kendini dinleme inan bende hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım üşüme,sıcak basması ,ayaklarım hala buz gibi,halsizlik ama içimden bir ses bebişlerim tutunamadı bana gibi geliyo neyse 2 buçuktan sonra belli olacak artık bakalım rabbim neylerse güzel eyler kulları hakkında çekemeyeceği derdi vermezmiş imtihan dünyası elimizden dua etmekten başkası gelmez canım inşallah 12.günde hamileyim başlığını açarsın canım hep beraber kutlarız artıkzemuszemus

canım arkadaşım belkide olayı farklı yönden düşünürsek rabbim bize yardımcı olmuştur belki hamile kaldığımızda farklı sorunlar yaşayacaktım herşeyden öncesi hayırlısı olsun diyorum hep o kadar olay yaşıyoruzki çevrede biliyosun o yüzden hayırlısı geçende misafirliğe gitmiştik eşimle orda gittiğimiz arkadaşın babası anneside tatile gelmişler bana o yaşlı amca dediki kızım hiç üzülme olmasada herşeyin hayırlısını düşün dedi bak benim 3 tane erkek evladım var bir tanesi gelipte halimi hatrımı sormuyolar dedi o kızının yanına gelmişti sanki dedi bir tane evladım var diyebiliyorum dedi bana o daha büyük bir acı dedi evladın var ama kendini yanlız hissediyosun onun o konuşması beni çok etkiledi biz dedi evlenirkende 2 kişiydik şimdide iki kişiyiz dedi herşeyin hayırlısını istemek lazım aslında canım belki biz neden olmuyo diyoruz ama hayırlı zamanda olsun canım biraz uzun oldu gevezeliğim tuttu yine:kedi:neyse canım herşeyde hayır aramak lazım bende çok ağladım günlerdir ama rabbim sabrını versin bizlere eşlerimizin canı sağ olsun bende eşime sen benim herşeyimsinya diyorum birde bebişim ol işte diyorum gülüyo bana kaydirigubbakcemile5

cnm nerdesin :uhm:

zeyra inş. sonucun pozitiftir cnm :Saruboceq:

ewettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt kızlar 125 sonucum rabbime şükürler olsun şimdi birde idrar testi yaptım yeni geldim sonucumu almaya gitmiştim şükürler olsun o kadar boşunamı ağladım şimdi şükürler olsun ALLAHıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…